- 11 Nisan 2018
- 74
- 20
- 3
- 25
Bizim aile baya dogurgandir
Zaten kuzenimle sozluyum yani ikimizinde tohimlari baya kuvvetli sorun olacagini pek sanmiyorum
Ayrica sorun olmadigi halde cocuk yapamazsak doktorda esimin spermini yumurtaliga yerlestirirz bnce sizde deneyin
Eger ikinizde de sorun yoksa yuzde yuz hamile kalirsin
Denemekte fayda :)
İnşallah canım allah senin de yüzünü güldürür inşallah senin kucağını da doldurur tabi isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin allahımAllah razı olsun cnm. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu düzeldi diye biliyoruz.Bende bir proplem yok biliyorduk taki Tüpbebeğe başlayana kadar benim yumurtam boş çıkıyor 3 kez tüp yaptırdık 3'de aynı proplem oldu hiç transfer olmadı yumurta boş çıktığı için. Ve tıpta bunun tedavisi yok diyorlar. Ama ben yinede tam 14 yıldır her ay umutlanıyorum o kadar yoruldumki anlatamam. Çevrem hepsi çocuklu hamile çok zor. Rabbime güveniyorum sığınıyorum umudumu kesmiyorum o isterse olmayacak bir şey yok o yüzden umuda devam. İnşallah olacak diyorum.
Aynen canım yaaa bide gelip bana pek bir şey söylemiyorlar eltim e görümcem e falan soruyorlar bende duyuyorum tabioluyor :-(
Onlar hic susmaz ki. Biri olur ikinciyle arayi acma derler. Kilo almissin , kilo vermssin , cocuk ac , cocukncok yiyor , ee napiyorsun o kadar okudun evde skilmiyor musun?, en bomba laf ' erkeklerin kuvveti azalmis kiz cocuk oluyor son zamanlarda daha fazla '
Gecmis olsun canim Allah kimseyi sagligi ile sinamasin. Nerdesin yurtdisi mi kuzum ?
Kalbimden geçen ve başıma gelen herşeyi özetlemişsinizSoylediklerin de çok haklısın tabi. Ama artık başkalarının çocuklarını sevmekten onlara özlemle bakmaktan o kadar yoruldum ki. Ne yaptıysam aklimdan çıkmıyor bir türlü. Her gittiğim yerde sorulan sorular, üzgün olmasamda insanların kendi kendine beni teselli etmeleri, başkalarının hamileliğinin benden saklanması, doğmamış çocuğuma beşik siparişleri beni o kadar yordu ki... her adet dönemi gizli gizli aglamalar... sanki herkes bunu basarabiliyor ve sadece ben anne olamiyorum gibi hissediyorum. Şu durumda tek destekcim eşim. İyi ki var. Ama o kadar yoruldum ki
Bizim aile baya dogurgandir
Zaten kuzenimle sozluyum yani ikimizinde tohimlari baya kuvvetli sorun olacagini pek sanmiyorum
Ayrica sorun olmadigi halde cocuk yapamazsak doktorda esimin spermini yumurtaliga yerlestirirz bnce sizde deneyin
Eger ikinizde de sorun yoksa yuzde yuz hamile kalirsin
Denemekte fayda var:)
Kalbimden geçen ve başıma gelen herşeyi özetlemişsiniz
Amin canım benim@Ftmylclk bosverin insanlari. Saglik olsun once. Iki gunluk dunyada sizi incitenlerin iki lafina goz yasi dokup uzlmeyin. Herseyi vakti var. Elbet olacak. Benim de cok baska bir muradim vard. Her gece ruyamda goruyordum. Ne emekler harcadim. Kariyerim icin. Sonra saglik ile ilgili ard arda yasadiklarim. Ne kadar bos oldugunu gosterdi bana. Tabi ki yine insan istesin cabalasin ama hele hele baskasinin kendisini uzmesine izin vermesin. Surda gurbette o kadar yalnizim ki. Saglik diliyorum sadece. Cunku cocuk olduktan sonra en zayif noktan oluyor cocuk. Oyle bir sey ki belki Allah bizi istediklerimiz icin hayirli bir sebepten bekletiyor. Yuzunuz. duanizla gulsun insAllah en yakin zamanda. 2
Ah canım ahhhKızlar benim kırmızı yine geldi maalesef.Hayallerimin yıkıldığı an 14 yıldır her ay umut ve hayal kurmak ,sonu yine yıkılış. İnanın artık çok yoruldum canlar
Selam canım
Canım belirli bi olgunluğa gelince yumurtalar ona göre yapılır catlatma ignesiKızlar baksanıza bilgisi olan vardır
Bu çatlatma iğnesi olayı
Yımurtası olgun olanlara mı yapılıyo?
Doktor neye göre karar veriyo ona
Benim büyükihtmal o şekilde tutar çünkü doktor demişti çok iyi bi yumurtanız var die
Eşimde de problem yok
Basit bi yöntem ama ne?
Sağol canım benim yumurtam olgun da ben onu kendim talep edemem dimiCanım belirli bi olgunluğa gelince yumurtalar ona göre yapılır catlatma ignesi
GünaydınnnnnnnnnnGünaydııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Doktor kontrolünde ultrason la bakması lazımSağol canım benim yumurtam olgun da ben onu kendim talep edemem dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?