Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım test yaptirdinmiii Mrs black

Kan testi yaptirmadim canim ama evde test yaptim negatif çıktı bu testler beni sevmiyor sanırım geçen hamileliğimde de idrarda çıkmamişti zaten anlamadim neden çıkmıyor sabah ateşimi ölçtüm düşmesi gerekirken çıkmış 36.9 a acaba bir kać gün daha beklesem mi karar veremidim

Hersey_guzel_olacak arkadaşımızın babası ölmüş paylaşımını okuyunca hıçkırıklarla ağladım hala da tutamıyorum kendimi yüzüm gözüm şişti ağlamaktan
Of allahım ben de gördüm o konuyu açmadım ağlarım kesin
Tesellisi ölümün olmuyo ne diyeceğini bilemiyo insan
Ne kadar üzgündür

Of allahım ben de gördüm o konuyu açmadım ağlarım kesin
Tesellisi ölümün olmuyo ne diyeceğini bilemiyo insan
Ne kadar üzgündür

Benim de iki kere elim gitti açmadım açmıycam dedim. Biliyordum mahvolacağımı. Ama dayanamadım. Babam benim nefesim. ALLAH kimseyi annesiz babasız bırakmasın Rabbim inşaALLAH yardımcısı olsun arkadaşımızın

Amin canın Benim benim de bazen aklıma geliyo içim parçalanıyor onlara bişey olursa naparım die
Allah dayanma gücü versin

Kızlar netten araştırdım ilişkiden 15 gün geçmesi gerekiyormuş idrarda pozitif çıkmasi icin acaba benimki geç döllenme olmuş olabilir mi en son iliskimiz 12 nisanda olmuştu 9 gün oldu yani acaba o tutmuş olabilir mi bugün adet günüm ne ağrım var nede kanamam hicbir belirti yok off kafam çok karişti ve ateşimde yüksek normalde bu günlerde benim ateşim düşerdi

Merhaba kızlar benim bat tarihime 1 gün var dayanamayıp test yaptım ilk 5 dkda bu sonuc çıktı sizce gebelki varmı elim ayağıma dolandı

Eklentiler

• 20180421_111242-1-1.webp
    6 KB · Görüntüleme: 42
Evet canım aynen bende hiç duymamıştım başıma gelene kadar. Ben tutacakmı tutmayacakmı diye endişelenirken daha kötüsü geldi başıma. Bütün hayallerim suya düştü O günlerde çok kötüydüm zor toparlandım. Ama dediğin gibi Rabbim çok büyük yoruldum evet ama yinede çok umutluyum. Kuru ağaçlara can veren Rabbim bizede hayırlısıyla bir can versin inşallah.

Merhaba kızlar benim bat tarihime 1 gün var dayanamayıp test yaptım ilk 5 dkda bu sonuc çıktı sizce gebelki varmı elim ayağıma dolandı

Canım silik ama belli oluyor ikinci çizgi. Hamile olma ihtimalin var ama hemen kaptırma kendini biraz sakin ol :) adetinin geçmesini beklemen lazım emin olmak için ve gerçekten hamile olduğunu düşünmek için

Canım silik ama belli oluyor ikinci çizgi. Hamile olma ihtimalin var ama hemen kaptırma kendini biraz sakin ol :) adetinin geçmesini beklemen lazım emin olmak için ve gerçekten hamile olduğunu düşünmek için

Evet canım haklısın ama okadar çok istiyorum ki 3 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalp atışı durdu o günden sonra daha çok bebek.sahibi olmak istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…