Canım test yaptirdinmiiiMrs black
Hersey_guzel_olacak arkadaşımızın babası ölmüş paylaşımını okuyunca hıçkırıklarla ağladım hala da tutamıyorum kendimi yüzüm gözüm şişti ağlamaktan
Tamam canım benim iyi uykular öptümUyuycam biraz kızlar konuşuruz sonra
Of allahım ben de gördüm o konuyu açmadım ağlarım kesin
Tesellisi ölümün olmuyone diyeceğini bilemiyo insan
Ne kadar üzgündür
Tamam canım benim iyi uykular öptüm
Amin canın Benim benim de bazen aklıma geliyo içim parçalanıyor onlara bişey olursa naparım dieBenim de iki kere elim gitti açmadım açmıycam dedim. Biliyordum mahvolacağımı. Ama dayanamadım. Babam benim nefesim. ALLAH kimseyi annesiz babasız bırakmasınRabbim inşaALLAH yardımcısı olsun arkadaşımızın
Amin inşallah canım yaa nerde o günler ağzından bal damlıyor.Ah canım ahhh
Çok üzgünüm
Ama bak buraya yeni takılmaya başladık
İnşallah olucak üç beş aya kadar
Amin inşallah cnm Allah razı olsun.İnşallah canım allah senin de yüzünü güldürür inşallah senin kucağını da doldurur tabi isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin allahım
Sağol canım Allah razı olsun düşündüğün için.
Evet canım aynen bende hiç duymamıştım başıma gelene kadar. Ben tutacakmı tutmayacakmı diye endişelenirken daha kötüsü geldi başıma. Bütün hayallerim suya düştü O günlerde çok kötüydüm zor toparlandım. Ama dediğin gibi Rabbim çok büyük yoruldum evet ama yinede çok umutluyum. Kuru ağaçlara can veren Rabbim bizede hayırlısıyla bir can versin inşallah.Yumurtanın boş çıkmasını ilk kez duyuyorum canım kusura bakma hiçbi bilgim yok bu konuda. Ama nasıl olur da tıpda tedavisi olmaz canım?(
Rabbinden umudunu kesme. O Meryem'i bakireyken hamile yaptı. Rabbim mucizelere kadirdir canım üzme kendini.
Merhaba kızlar benim bat tarihime 1 gün var dayanamayıp test yaptım ilk 5 dkda bu sonuc ç
var gbi canım adetin geçince bir daha yaparsın hayırlı olsun
Merhaba kızlar benim bat tarihime 1 gün var dayanamayıp test yaptım ilk 5 dkda bu sonuc çıktı sizce gebelki varmı elim ayağıma dolandı
Sancim pek olmadi 65 gun surdu emzirdigim icin hormonlardan dolayi durmadi ilacla kestikKanama ne kadar sürdü canım? Sancılı mıydı çok?
Canım silik ama belli oluyor ikinci çizgi. Hamile olma ihtimalin var ama hemen kaptırma kendini biraz sakin ol :) adetinin geçmesini beklemen lazım emin olmak için ve gerçekten hamile olduğunu düşünmek için
Var gibi. Imkanin varsa kan testi yaptir yoksa yarin tekrarla. Guzel haberlerini bekliyoruzMerhaba kızlar benim bat tarihime 1 gün var dayanamayıp test yaptım ilk 5 dkda bu sonuc çıktı sizce gebelki varmı elim ayağıma dolandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?