Adete 7 gün kala beta hcg

sareb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
213
147
Kızlar merhaba, daha önce bir ölü doğum yaptım. Bu ay gebelik için uğraştık. Adete 7 gün kala kan sonucum 3.6 çıktı sizce yükselir mi?

ihtimalin var iki gün sonra yine yaptır canım. ama adeti beklesen daha iyi olur acil öğrenmen gerekmiyorsa.

ihtimalin var iki gün sonra yine yaptır canım. ama adeti beklesen daha iyi olur acil öğrenmen gerekmiyorsa.

Hamile olmayan birindede bu sonuç çıkarmı tatlım ya bu arada 3.2 sonuç. Bugün pembe bi kanamam oldu yerleşmemi yoksa adet mi anlayamadığım için test yaptırdım. Adetliyken bu değer normalmi? Çok kafam karıştı

canım en iyisi beklemek. olabilir de olmayabilir de. 5 ve üzeri pozitif ama burda çok okudum senin değerinden yükselenleri. eğer hayırlıysa yükselsin değilse sonraki ay gelsin meleğin :)

canım en iyisi beklemek. olabilir de olmayabilir de. 5 ve üzeri pozitif ama burda çok okudum senin değerinden yükselenleri. eğer hayırlıysa yükselsin değilse sonraki ay gelsin meleğin :)

Amiiiiin gerçekten benim gibi çok varmı yaaa allahım inşallah kucaklarımız çocukla dolsun

X