adete doğru geri sayım başladı :)

bglm

Herşey İçin Hayırlısı...
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
570
243
Kızlar adet olmama 7 gün kaldı yaptığım idrar testleri hep negatif çok mu erken davrandım bilmiyorum ama bazı arkadaşları görüyorum burda 8 ila 9 gün öncesinden bile testte çıkan oluyor henüz bende öle bişi yok ama belirtiler başladı baş dönmesi ve kasık batması en sık yaşadığım belirti göğüslerim acımaya başladı gaz problemi arada burnuma gelen kötü kokular vs..vs...bakalm sonu hüsran olmazsa tabi...sizde adete kaç gününz var ve belirtilernz varsa burada benmle paylaşırsanız sevinirim inşallah sonu güzel olan haberleri de paylaşırız birlikte...

bat 9 nisan .. ben de de geri sayım başladı. hiç bir belirti his yok :KK11:

Kızlar adet olmama 7 gün kaldı yaptığım idrar testleri hep negatif çok mu erken davrandım bilmiyorum ama bazı arkadaşları görüyorum burda 8 ila 9 gün öncesinden bile testte çıkan oluyor henüz bende öle bişi yok ama belirtiler başladı baş dönmesi ve kasık batması en sık yaşadığım belirti göğüslerim acımaya başladı gaz problemi arada burnuma gelen kötü kokular vs..vs...bakalm sonu hüsran olmazsa tabi...sizde adete kaç gününz var ve belirtilernz varsa burada benmle paylaşırsanız sevinirim inşallah sonu güzel olan haberleri de paylaşırız birlikte...
merhaba canım =) benimde tahmini 9 gün var. 2. denemem olacak.
test filan kullandın mı ? yumurtlama gununu tespit etmek ıcın o_O

Merabalar:) benimde tahmini 9-10 gün var. Erken öğrenmek yumurtlamayla alakalı olablir. Erken yumurtlama olursa gebelikte erken öğrenilir. Senin yum. Üzerinden kaç gün geçti?

Canım ne yaptın var mı belirti falan

merhaba canım =) benimde tahmini 9 gün var. 2. denemem olacak.
test filan kullandın mı ? yumurtlama gununu tespit etmek ıcın o_O
Yok canım kullanmadım evde gebelik testi yaptım ikş gün önce ikinci çizgi silik çıktı dğn hastanede kan verdim 1.20 çıktı :KK43: daha 5 gün vardı kan testi yaptm erkenmi oldu bilmiyorum ama neden o zman idrarda ikinci çizgiyi gördüm anlam veremiyorum

Yok canım kullanmadım evde gebelik testi yaptım ikş gün önce ikinci çizgi silik çıktı dğn hastanede kan verdim 1.20 çıktı :KK43: daha 5 gün vardı kan testi yaptm erkenmi oldu bilmiyorum ama neden o zman idrarda ikinci çizgiyi gördüm anlam veremiyorum
biraz erken olmuş canım. dur bakalım adet günün gecince olmazsın inşallahhh yine gider baktırırsın. biraz acele etmişsin. Tekrarla idrar testini. bak bakalım farklılık var mı ?

Test yaptm 6 gün kala idrarda ikinci çizgi silik çıktı ama kan verdim dün 1.20 çıktı anlyamadm idrarda neden pozitifti o halde :KK43:
Bugun de yapıVer belki test bozuktuR. ya da başka hastaneye gitsen mi ki. Cunkü bazen laboratuvar sonuçları da bir olmuyomus

Kızlar ona cesaretm yok artk test yapmak istemiyorum

X