Adetim 1 gun surdu hamilemiyim ?

superisi1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
39
7
38
Merhaba arkadaslar 1 senedir hamile kalamadim. Her ay duzenli adet oluyorum ve bu sefer adetim 1 gun surdu. Normalde arabada migdem bulanirdi 4 aydir bulanmiyordu. Adetimden once ara ara hem arabaya bindigimde hemde gun icinde migde bulantilarim oldu. Adetimin 1 gun surmesi neye isaret acaba. Hamile olabilirmiyim. 1 gun surup hamile kalan varmi acaba. Yerlesne kanamasi az olur diyorlar benimki normalinden biraz az sekilde 1 gun surdu. Yorumlarinizi bekliyorum

Merhaba arkadaslar 1 senedir hamile kalamadim. Her ay duzenli adet oluyorum ve bu sefer adetim 1 gun surdu. Normalde arabada migdem bulanirdi 4 aydir bulanmiyordu. Adetimden once ara ara hem arabaya bindigimde hemde gun icinde migde bulantilarim oldu. Adetimin 1 gun surmesi neye isaret acaba. Hamile olabilirmiyim. 1 gun surup hamile kalan varmi acaba. Yerlesne kanamasi az olur diyorlar benimki normalinden biraz az sekilde 1 gun surdu. Yorumlarinizi bekliyorum
idrar testi alin ya da en garantisi kan verin burdan kimse net bisi diemez cnk

selam benım adetım 5 gün gecikti 2. gün test yaptım birsey cıkmadı . arkasına kahverengı ve cok az bir kanamam geldi ama hemen geri kesildim ,bu arada yüzüm felaket bir sivilcelenme ve kasıklarımda agrı oldu . bunun sebebi ne olabilir . doktorum cocuk istiyorum diye inofolic vermişti onun da yan etkisi olabilir mi?

Merhaba cnm benim arkadasimda bu yerleşme kanaması olduktan snra gebeligini öğrendi oluyor böle şeyler Allah gönlüne göre versin inş.cnm

X