Saydıklarının hepsi adet gecikmesi veya erken adet için geçerli sebeplerArkadaşlar merhaba benim adetim şimdiye kadar her zaman düzenlidir 27 32 gün de 1 oluyorum bazen her sene genelde bi 6 7 gün önce geldiği oluyor senede 1 defa ama bugün diğer adetimin üzerinden 18 gün geçti ve bugün adet oldum. Geçen hafta biraz stresli ve üzüntülü birkaç gün geçirdim bundan dolayı mıdır yoksa mevsimsel geçişten kaynaklı mı dediğim gibi şimdiye kadar hep normaldi Bi anormallik yaşamadım hiç
Normalde 15 Haziranda olması gerekiyordu 2 haziranda oldu ama tekrar 15 Haziranda olursa hemen bir doktora gitmelimiyim yoksa temmuz ayını mı beklesemBen geçen yıl stresli bir dönem geçirdim ve 6 boyunca 15 günde bir adet oluyordum tek tanısı stresti yani bitince normale döndü normalde reglime çok düzenli diyemem 28 35 gidip gelir ve normalde gecikir ama mesela bu ay 9 gün erken oldum muhtemelen hava değişimi ve stres
çok rahatsınızAmaaaan böyle şeyler o kadar normal ki. Bir keresinde bir adet oldum, 2-3 hafta kanamam devam etti. Onda bile 'neden olmuştur?' dedim doktora, 'bazen olur,bişey yok bunda' dedi
Dert ettigine değmez
Gercekten bende bu kadar rahat olmak isterdim kafaya takmamak. Neden erken geldi diye stres yapıyorum daha yoğun bir regl yaşıyorum bu sefer de hem erken geldi hem yoğun diye stres yapıyorumçok rahatsınız
dün benimde 18.günüm lekelenmem oldu daha 16 gün var adet gününe acaba neden noldu niye oldu adet mi değil mi derken kesildi telaştan bütün formu alt üst ettim ama stresten başka ne faydası var tabiki yok
Yani insanlık hali, çok doğal değil mi. Herşey saat gibi işlemek zorunda değil ki, işe bile bazen gün oluyor geç kalıyoruz :))çok rahatsınız
dün benimde 18.günüm lekelenmem oldu daha 16 gün var adet gününe acaba neden noldu niye oldu adet mi değil mi derken kesildi telaştan bütün formu alt üst ettim ama stresten başka ne faydası var tabiki yok
Gercekten bende bu kadar rahat olmak isterdim kafaya takmamak. Neden erken geldi diye stres yapıyorum daha yoğun bir regl yaşıyorum bu sefer de hem erken geldi hem yoğun diye stres yapıyorum
vücut işleyişi bambaşka ya bir sıkıntısı bize bedel ödettirir ama tabi biraz rahat da olmak lazm stres iyi değil herşeyin başı :)Yani insanlık hali, çok doğal değil mi. Herşey saat gibi işlemek zorunda değil ki, işe bile bazen gün oluyor geç kalıyoruz :))
Temmuzu bekle bence hemen koşturup doktora gitme bir de mümkün mertebe takvime bakma bende mesela korkuyordum yine mi olacağım diye korktukça baktıkça erkenden oluyordu. Kafanı dağıt bir güzel meşgale edin baktın 2 3 ay hala devam ediyor o zaman gidersin. Ama ben stres yaparım bekleyemem diyorsan git için rahat etsinNormalde 15 Haziranda olması gerekiyordu 2 haziranda oldu ama tekrar 15 Haziranda olursa hemen bir doktora gitmelimiyim yoksa temmuz ayını mı beklesem
Bir bakıma şöyle de düşünüyorum yani bir sağlık problemi olmuş olsa böyle pat diye çıkmazdı daha önceki regl zamanlarında da ufak oynamalar değişiklikler olurdu umarım normale döner teşekkür ederimTemmuzu bekle bence hemen koşturup doktora gitme bir de mümkün mertebe takvime bakma bende mesela korkuyordum yine mi olacağım diye korktukça baktıkça erkenden oluyordu. Kafanı dağıt bir güzel meşgale edin baktın 2 3 ay hala devam ediyor o zaman gidersin. Ama ben stres yaparım bekleyemem diyorsan git için rahat etsin
Gerçekten yaşadım bunu ve doktor da bir şey bulamayınca stres ve hava değişikliği diyerek doğum kontrol hapı önerecek ben kullanmadım düzeldi arada oynamalar oluyor ama düzeliyor. Biraz oluruna bırakmak faydalı olacaktır. Rica ederim:)Bir bakıma şöyle de düşünüyorum yani bir sağlık problemi olmuş olsa böyle pat diye çıkmazdı daha önceki regl zamanlarında da ufak oynamalar değişiklikler olurdu umarım normale döner teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?