adetim 4 gün gecti...

seymasyms

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
81
40
32
Merhaba arkadaşlar adetim 4 gün geçti birinci gün test yaptım negatif bide bugün yaptım yine negatif kafayı yemek uzereyim.. Belim karnim agriyor ama yok gelmiyor.. Test yaniltiyo olabilir mi napmam lazim yardim edin lütfen :KK43:

Merhaba arkadaşlar adetim 4 gün geçti birinci gün test yaptım negatif bide bugün yaptım yine negatif kafayı yemek uzereyim.. Belim karnim agriyor ama yok gelmiyor.. Test yaniltiyo olabilir mi napmam lazim yardim edin lütfen :KK43:
idrar testleri yanıltabiliyor için rahat etsin kan testi yaptır

frozen85, post: 40014084, member: 589881"]idrar testleri yanıltabiliyor için rahat etsin kan testi yaptır[/QUOTE]
İnsallah öyledir yaa bebeğim olsun istiyorum artik rüyalarına giriyor.. Bugün içim kıpır kıpır di test yaptım yine hüsran :KK43:

frozen85, post: 40014084, member: 589881"]idrar testleri yanıltabiliyor için rahat etsin kan testi yaptır
İnsallah öyledir yaa bebeğim olsun istiyorum artik rüyalarına giriyor.. Bugün içim kıpır kıpır di test yaptım yine hüsran :KK43:[/QUOTE]
yakınında özel bir hastane laboratuvar vs..varsa 1 saat içinde veriyolar sonucu yaptır hemen için rahat etsin bence

X