Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar adetim 4 gün geçti birinci gün test yaptım negatif bide bugün yaptım yine negatif kafayı yemek uzereyim.. Belim karnim agriyor ama yok gelmiyor.. Test yaniltiyo olabilir mi napmam lazim yardim edin lütfen
Merhaba arkadaşlar adetim 4 gün geçti birinci gün test yaptım negatif bide bugün yaptım yine negatif kafayı yemek uzereyim.. Belim karnim agriyor ama yok gelmiyor.. Test yaniltiyo olabilir mi napmam lazim yardim edin lütfen
frozen85, post: 40014084, member: 589881"]idrar testleri yanıltabiliyor için rahat etsin kan testi yaptır[/QUOTE] İnsallah öyledir yaa bebeğim olsun istiyorum artik rüyalarına giriyor.. Bugün içim kıpır kıpır di test yaptım yine hüsran
İnsallah öyledir yaa bebeğim olsun istiyorum artik rüyalarına giriyor.. Bugün içim kıpır kıpır di test yaptım yine hüsran [/QUOTE] yakınında özel bir hastane laboratuvar vs..varsa 1 saat içinde veriyolar sonucu yaptır hemen için rahat etsin bence