adetim 5 gun gecikti

tod

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
5
1
30
Kızlar sevgilimle surtunme yoluyla iliskiye girdik vajinamın uzerine bosaldi hemen kalkip yikadim tabii. Adetim 5 gun gecikti. 3.gununde erken gebelik testi yaptim negatif cikti sizce hamilemiyim hala adet olmadim bu 5.gun :KK43: istediginiz gibi yargilayin ama lutfen cevap verin :KK43:

Düzgün cevap vereyim
Hamile kalmak o kadar kolay değil sperm içeri girecekte dolasacakta bir tanesi birinci olacakta uzun uzun cok uzun isler
Sürtünme yoluyla hamile kalma ihtimalin çok çok düşük hatta yok
Psikolojiktir belki gecikme.
Benim arkadasımın annesinin adetine 20 gün varken (ramazan ayıydı) keşke adetli olsaydım bugün oruç tutmazdım dediği gün adet oldu.

Son düzenleme:
İr kaç gün daha bekle. Hala adet olmazsan kan verip öğren. Biz ne diyebiliriz ki şimdi? Muhtemelen değilsindir.

Kızlar sevgilimle surtunme yoluyla iliskiye girdik vajinamın uzerine bosaldi hemen kalkip yikadim tabii. Adetim 5 gun gecikti. 3.gununde erken gebelik testi yaptim negatif cikti sizce hamilemiyim hala adet olmadim bu 5.gun :KK43: istediginiz gibi yargilayin ama lutfen cevap verin :KK43:
'ltfn yrglmynn'
degilsindir degil :KK14:

ben sunu anlamıyorum madem yasıyorsun tam anlamıyla yasa ayrıcada insanlar cocuk sahibi olmak için özel çalışmalara giriyor bide vajinanızın üstüne boşalmak nedir ya tutsun kendini madem eğer hamileysende tıbbı deldi geçti gebeliğin imkansız çünkü tıp çaresiz kalır bu konuda:anneadayı::-):-):-)

Değilsindir korkma

Allah analı babalı büyütsün.. hamile kalman mümkün değil... eğer hamileysende birlikte olmayı bilen adam... çocugunada sahip çıksın.. :)

İlk mesaj konu cinsellik,biz nerden bilelim hamilemisin,her gün buna benzer konu açılıyor burda hatta aynı konu...hepinizde eksiklik var ama ne eksikliği olduğunu yazmayım.

Sadece sizden yardım istedim ama goruyorum ki herkes dalga gecmek icin fırsat kolluyomus. Yardimci olmak icin cevap verenlere cok tesekkur ederim. Yaptigimin dogru oldugunu savunmuyorum keske biraz iyi niyetli olabilseniz.

Sadece sizden yardım istedim ama goruyorum ki herkes dalga gecmek icin fırsat kolluyomus. Yardimci olmak icin cevap verenlere cok tesekkur ederim. Yaptigimin dogru oldugunu savunmuyorum keske biraz iyi niyetli olabilseniz.

yaptığın doğru ya da yanlış demek bize düşmez ama yaptığın şeyin sorumluluğunu almak sana düşer adam akıllı sevis Korun zevk al bari, madem cinsellik yaşamak istiyorsunuz hakkıyla yaşayın

Nasıl bir yardım bu, burdakiler hamilesin dese hamile mi olcan değilsin dese olmayacakmısın. git eczaneden test al kontrol et, azıcık kafanı çalıştır veya dene.

Nasıl bir yardım bu, burdakiler hamilesin dese hamile mi olcan değilsin dese olmayacakmısın. git eczaneden test al kontrol et, azıcık kafanı çalıştır veya dene.
Zaten test yaptigimi orada belirttim bir fikriniz varsa soyleyin yoksa size zorla yorum yaptirmiyorum

X