adetim 9 gun gecikti acil yardım

dulsin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2015
6
0
32
Ben duzenli adet giren birisiyim son adet 3 mayıs 2015 te oldu. 27 mayısta esimle korunmasız olarak beraber olduk. 10 haziranda test yaptım sonuç negatif çıktı. 12 haziranda tekrar birlikte olduk korunmasız bir sekilde. Hala adet olmadım ve testler negatif çıkıyor. Ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun acaba hamilemiyim???

E birde kan tahlili yaptır varsa muhtemelen çıkacaktır ha unutmadan bu evde yatigimiz idrar testini sabah ilk kalktıginda ac karnina yap o zaman daha kesin sonuçlar veriyor çünkü ben oğluma hamileyken akşam yaptım negatifti ertesi sabah yaptım pozitifti ...

E birde kan tahlili yaptır varsa muhtemelen çıkacaktır ha unutmadan bu evde yatigimiz idrar testini sabah ilk kalktıginda ac karnina yap o zaman daha kesin sonuçlar veriyor çünkü ben oğluma hamileyken akşam yaptım negatifti ertesi sabah yaptım pozitifti ...
En son yaptığım test sabah AC karninaydi sonuç negatif acaba yarın sabah yine yaşam mi test

[QUaylıkMBKTASARIM, post: 41365244, member: 649664"]Valla bilemeyecegim olmasını istediğin icinmi boylesin istemediğini için mi merak ettim :KK66:[/QUOTE]
13 aylik

X