Adetim gecikti gebelik testi negatif

SeyraSeyra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2018
6
3
1
34
Merhaba en son 25 ağustosda adet oldum bugün 18 ekim ve daha adet olmadım gebelik testleri negatif 12 şubat 10 haftalık bebeğimi kaybettim adetim çok düzenli değil ama hiç bu kadar gecikmemişti bu durumda olan başka biri var mı

Mutlaka doktora gitmeniz lazım. Belki de hiç yumurtlama olmamıştır. Kan verip negatifse adet söktürücü lazım

Canim dis gebelik kistler vs. Adet gecikmesi yasatir biran once kontrole git kesin bi cevap al gec kalma daha fazla.

Tesekkür ederim aslında yumurtlamam olmuştu 14 eylülde doktor kontolunde çatladığını gorduk yalnız ondan sonra böbrek taşı düşürdüm o sıra mecburen iğne yaptırmak zorunda kaldım ondan gecikmiş olabilir mi ki

Tesekkür ederim aslında yumurtlamam olmuştu 14 eylülde doktor kontolunde çatladığını gorduk yalnız ondan sonra böbrek taşı düşürdüm o sıra mecburen iğne yaptırmak zorunda kaldım ondan gecikmiş olabilir mi ki
Olabilir canim adini ogrenip kadin dogum doktoruna sor gecikme yaparmi diye. Hersey olabilir bu kadar uzun sure gecikmesi iyi degil gebelik yoksa

Benim de aynı sekilde adetim 9gün gecikti test negatif çıktı ama bgn sancılı sekilde kanamam var adet miyim yoksa yerlesme kanamasi mi bilmiorum:(((

Back
X