Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetime 14 gün kala 3 gün süren lekelenmem oldu adetim de 3 gün gecikti şuan bugün test yaptım silik çizgi çıktı bilemedim bugün birden pembemsi leke başladı hafif bi şekilde
Adetime 14 gün kala 3 gün süren lekelenmem oldu adetim de 3 gün gecikti şuan bugün test yaptım silik çizgi çıktı bilemedim bugün birden pembemsi leke başladı hafif bi şekildeEki Görüntüle 3678920
Testin markası da önemli yalancı pozitif olabiliyor. Ama geç döllenme yaşamış da olabilirsiniz. Yaşadığınız lekelenme yerleşme kanamasıysa ondan testiniz silik olabilir. Ya da kimyasal en iyisi kan vermek
Adetime 14 gün kala 3 gün süren lekelenmem oldu adetim de 3 gün gecikti şuan bugün test yaptım silik çizgi çıktı bilemedim bugün birden pembemsi leke başladı hafif bi şekildeEki Görüntüle 3678920