adetimin ilk günü ama hala olmadım çok gerginim

ilk günüm predictor gebelik testi yaptım pozitif kan testi yaptım ama negatif

• gebelik

OY: 1 50,0%
  • adet

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2
ben daha yeniyim sizleri hep okuyorum yazdıklarınızı üye oldum ve bütün gebelikbelirtileriim var ve bugün adetimin ilk günü be olmadım daha sabah kan testi yaptırdım 0.1predictor testini yaptım pozitif yardım edin ne olur

daha erken beklemen lazim.adet gununuzde 1 hafta gecmeli kesin sonuc ozaman cikiyor evdeki testte bile cikar.sabret belki olcak bilemezsinki

Kan testin mi negatif cikti? Bazen gec dollenme de olabiliyor.biraz daha sabir.umarim hamilesindir
evet kan testi 0.1 ve hala olmadım predictor güvenilir bir testmi normal testlerde çıkmıyor ama predictor de iki cizgi çıkıyor ikinci çizgi çok koyu değil ama

göğüslerim herzamankinden farklı ağrıyor ve kabızlık çektim geçti birde kasıklarım batıyor bazen ve kirpiklerim karıştı inşallah hamileyimdir ve bir kızım bir oglum var yinede çok heyecanlıyım

adetlerim çok düzenlenir bir aydır folik asit kullanıyorum etkikermi adeti sizce hanımlar

çok sık idrara çıkıyorum bide bu predictor yanlış bence predictor pozitif ama diğer testler negatif

inşallah hamilesindirr... belirtilerinin hepsi gebeliği gösteriyor.. hakkında hayırlısı olsun

X