Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha erken beklemen lazim.adet gununuzde 1 hafta gecmeli kesin sonuc ozaman cikiyor evdeki testte bile cikar.sabret belki olcak bilemezsinki
sabah yaptırdım negatif bu sefer çok farklı hissediyorum kendimiKan testi yaptirsana.bazen idrar testleri yanlis cikabiliyor
Kan testin mi negatif cikti? Bazen gec dollenme de olabiliyor.biraz daha sabir.umarim hamilesindirsabah yaptırdım negatif bu sefer çok farklı hissediyorum kendimi
evet kan testi 0.1 ve hala olmadım predictor güvenilir bir testmi normal testlerde çıkmıyor ama predictor de iki cizgi çıkıyor ikinci çizgi çok koyu değil amaKan testin mi negatif cikti? Bazen gec dollenme de olabiliyor.biraz daha sabir.umarim hamilesindir
inşallah hala tik yokKan testin mi negatif cikti? Bazen gec dollenme de olabiliyor.biraz daha sabir.umarim hamilesindir
yine test yaptım negatif ama adet olmadım kan testinde çıkmaz dimivarsa cikar ozaman.insallah hamiledirsin.
bende öyle hissediyorum hamileymisim gibi ve hislerim çok kuvvetlidir cevap yazdığın için teşekkürinşallah hamilesindirr... belirtilerinin hepsi gebeliği gösteriyor.. hakkında hayırlısı olsun