• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetin azalması

Ama rahim duvarının kalın olduğundan eminkende az geldi offff bilmiyorum. Evet şükür eşimin değerleri iyidi. Kürtajda olmadım. Ben uzun süredir araştırıyorum aslında ama şimdiye kadar bir şey bulamadım hatta tüp bebek yaptırırkende doktora söyledim iki üç günde bir ultrasona giriyorsdum o zamanlar bana rahmin çok iyi düşündüğümden daha hızlı ilerliyor herşey diyordu pek önemsemedi yani. Ama yinede kafama takılıyor. Senin kürtajdan olabilir bak çünkü şimdi benzer konulara bakıyorum da kürtajdan sonra adet azalması diye çok konu var
Aslında kürtajdan sonra çok gittim kontrole ama sormadım hiç rahim kalınlığını😞

Merhaba çok eski bir konu ama yazmak istedim inşallah cevap verirsiniz. Hamile kaldığınızda hala adetleriniz az mı geliyordu? Yani bu durum hamile kalmaya enegel olabilir mi?
Evet evet çok Az geliyordu. Hatta hamile kaldığım ay şöyle oldu. Pembe bir leke geldi. Ve o leke 3-4 gün devam etti. 4. Gün adetim tam söküldü. Aşırı azdı. 2 gün falan sürdü bitti. Lekenin geldiği ilk günden itibaren 12. Gün ovülasyon testim pik yapmıştı ama ilişki yaşamadık. Nasıl olsa olmuyor diye. Ertesi gün ilişki oldu spontane bir şekilde. Ve ben 14 gün sonra hamile olduğumu öğrendim.

Evet evet çok Az geliyordu. Hatta hamile kaldığım ay şöyle oldu. Pembe bir leke geldi. Ve o leke 3-4 gün devam etti. 4. Gün adetim tam söküldü. Aşırı azdı. 2 gün falan sürdü bitti. Lekenin geldiği ilk günden itibaren 12. Gün ovülasyon testim pik yapmıştı ama ilişki yaşamadık. Nasıl olsa olmuyor diye. Ertesi gün ilişki oldu spontane bir şekilde. Ve ben 14 gün sonra hamile olduğumu öğrendim.
Aaa ne güzel sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Benimde bugün 3.gün ve sadece leke geliyor. Bu aralar baya azladı amh değerimi falan bilmesem menopoz sanıcam Allah korusun. Umut oldunuz bana çok teşekkür ederim. Eskide adetim çok çok hoğun olduğu için garip geliyor bu azalma belkide asıl eskiden normal değildi

Aaa ne güzel sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Benimde bugün 3.gün ve sadece leke geliyor. Bu aralar baya azladı amh değerimi falan bilmesem menopoz sanıcam Allah korusun. Umut oldunuz bana çok teşekkür ederim. Eskide adetim çok çok hoğun olduğu için garip geliyor bu azalma belkide asıl eskiden normal değildi
Aldım bile yanımda uyuyor şu an 🥰 merak etmeyin sizin de en doğru zamanda gelecektir minik mucizeniz. Benim amh değerim başta 1.80 çıkmıştı. O zamanlarda adet kanamam çok az oluyordu. Bir yıl geçtikten sonra aşılama yaptıracağım zaman tekrar amh baktırdım. (Özel hastanede) 0.27 çıktı. Doktor follikül sayısına göre az bu değer senin değerin daha yüksektir dedi. Aşılama yaptık tutmadı. Aradan bir ay geçince ben tekrar amh baktırdım (üniversite hastanesinde) 1.3 çıktı. Doktorum 1.3 doğrudur dedi. Tekrar aşılama önerdi. Biraz dinlenmek istediğimi söyleyip reddettim. Ertesi ay kendiliğimden hamile kalmışım

Aldım bile yanımda uyuyor şu an 🥰 merak etmeyin sizin de en doğru zamanda gelecektir minik mucizeniz. Benim amh değerim başta 1.80 çıkmıştı. O zamanlarda adet kanamam çok az oluyordu. Bir yıl geçtikten sonra aşılama yaptıracağım zaman tekrar amh baktırdım. (Özel hastanede) 0.27 çıktı. Doktor follikül sayısına göre az bu değer senin değerin daha yüksektir dedi. Aşılama yaptık tutmadı. Aradan bir ay geçince ben tekrar amh baktırdım (üniversite hastanesinde) 1.3 çıktı. Doktorum 1.3 doğrudur dedi. Tekrar aşılama önerdi. Biraz dinlenmek istediğimi söyleyip reddettim. Ertesi ay kendiliğimden hamile kalmışım
Yaa ne güzel Allah analı babalı büyütsün yolunu bahtını açık etsin. Bende acaba hamile kalamamamdaki neden bu adet azalması mı diye düşünüyordum. Doktor bir sorun görmediyse korkulacak bir şey yok anladığım. Benim en son amh 5.6 ydı 8-9 ay geçmiştir üzerinden

Yaa ne güzel Allah analı babalı büyütsün yolunu bahtını açık etsin. Bende acaba hamile kalamamamdaki neden bu adet azalması mı diye düşünüyordum. Doktor bir sorun görmediyse korkulacak bir şey yok anladığım. Benim en son amh 5.6 ydı 8-9 ay geçmiştir üzerinden
5.6 biraz yüksek bi amh değeri. Pcos falan var mı acaba

5.6 biraz yüksek bi amh değeri. Pcos falan var mı acaba
Evet var hatta bu iyi hali 3-4 sene önce 9.9 idi. 🙄 Şuan hormonlarım falan hepsi yerinde iyi sadece ultrasonda var pco görünüm yumurtalar yavaş büyüyor bazende hiç büyümüyordu. Mayısta tüp bebek yaptırdım negatif oldu ondan beri kendi kendime yumurtlayabiliyorum kullandığım ilaçlardan büyük ihtimal adetlerimde düzene girdi ama işte miktar azaldı

Evet var hatta bu iyi hali 3-4 sene önce 9.9 idi. 🙄 Şuan hormonlarım falan hepsi yerinde iyi sadece ultrasonda var pco görünüm yumurtalar yavaş büyüyor bazende hiç büyümüyordu. Mayısta tüp bebek yaptırdım negatif oldu ondan beri kendi kendime yumurtlayabiliyorum kullandığım ilaçlardan büyük ihtimal adetlerimde düzene girdi ama işte miktar azaldı
Ben instagramda Mehmet Fatih karalı diye bi dr var. Mfk diye geçiyor duymuşsunuzdur. Onun reserve amh takviyesini kullandım. Bir kutu bitmişti, ikinci kutuyu kullanırken hamile kaldım. Hatta kalan takviyeleri arkadaşıma verdim o da hamile kaldı. Bi araştırın isterseniz

Ben instagramda Mehmet Fatih karalı diye bi dr var. Mfk diye geçiyor duymuşsunuzdur. Onun reserve amh takviyesini kullandım. Bir kutu bitmişti, ikinci kutuyu kullanırken hamile kaldım. Hatta kalan takviyeleri arkadaşıma verdim o da hamile kaldı. Bi araştırın isterseniz
Evet çokça duydum. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim çok soru sordum. İnşallah bana da nasip olur hamile kalıp sağlıkla kucağıma almak

kızlar benimde bat 31 ağustos normalde 24ünde regl oldum bugün bitti bana da bi yorum yapar mısınız normal adet gördüm normalde mümkün değil bu kadar kısa sürmesi tam 7 gün sürüyor

Bende bu konuya yazmaya girmiştim seni gördüm ..

Kürtajdan sonraki reglim normal geldi sonrası hep az veya kahve geliyor acaba bende amh baktırsam mı? Devlette 4 doktora gittim dördünde bakmadı gebe kalmışsın zaten diye.. ama kürtajdan önce 5 gün net olurdum güzel güzel.. acaba bu sebepten mi gebelik oluşmuyor düşünmüyor değilim
Rahimde yapılıklık olabilir Dr dan hsg filmi isteyin bende de olmuştu

Bende bunu kafaya takıyorum az adetim 2 gün yoğun 3 güne kesiliyor leke ama genç ikende 3 gün sürerdi zaten daha fazla olmazdı 4. Güne biterdim AMH ise 0,89 1,89 1,16 çıkıyor aynı hastane 8sağ8 sol folükül gözüküyor şuan yaş 25 3 ay sonra 2 yıl olacak

Merhaba kızlar,
Geçen ay da adetim az gelmişti 2 gün biraz yoğun geldi 3.gün birkaç kez lekelenme oldu ve bitti normalde 5-6 gün olurdum bu ayda yine öyle olacak gibi dün başladı ama şuan çok yoğun değil. Normalde ilk iki gün aşırı gelirdi lavabodan çıkamazdım. Bir de duphaston kullanıyorum. Duphastonla olan adetlerim hep yoğun olurdu ama ikidir böyle neden oluyor acaba başına gelen var mı?
Sorununuz çözüldü mü

Canım benim duphaston bazen kanama miktarını değiştirebiliyor, stres ve hormonları da haliyle etkiliyor.
Üst üste böyle olunca bir kadın doğumcuya görünmek en iyisi olur. Sakin olmak ve doktora görünmek en doğrusu .

Benim reglimin ikinci günüydü bugün ama dünden beri sadece iki kez leke gördüm o kadar. Hiç başıma gelmedi daha önce. Acaba sonradan mı sökülecek reglim ya da bu yerleşme mi kafam çok karışık 🫠

Back
X