Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

O bazen yanıltıcı olabiliyor. Bir de şu normal ucuz gebelik testlerinden yap. Onda da silik de olsa 2.çizgiyi gorebilirsen hamilesin demektir.
Sabah onuda deneyeceğim ama şimdiye kadar bu kadar belirginde görmemiştim. Birde uykuya doyamıyorum. Sırtım ve gögüslerim ağrıyor. İnşallah hamileyimdir.

Benim karnima yavas yavas agrilar saplanmaya basladi ara ara adet olur gibi batmalar oluyo erken adet icin. Acaba erken yumurtlamis olabilirmiyim bir fikri olan vermi

çok hafif bi ağrı hani üştnce oluyo ya öyle bi ağrı sabah ilk uyandığımda bi batma oldu sonra bu ağrı başladı hafiften bu ay çok ümitliyimmm nedense hamileymişim gibi hissediyorum inşallah hayal kırıklığına uğramam

Bendede baslasi bir iki saattir yavas yavas siddeti artiyo sanki adetten bir gun once sinyal veren agrilar gibi ve birden ates basmaya basladi sanci sirasinda sence neden olabilir adete 4 gun var adet mi olucam yoksa

hiç bilmiyorum ki bende olmazsın inşallah hem belki bebiş vardır ondan oluyoduurrrr ben öyle düşünüyorummmm poztif düşünelim pozitif olsun herşey :)

Merhabalar benimde sol kasigimda batmalar var. Yarın adet günüm. Oluvasyon testine baktım (gerçi onda belli oluyor mu bilmiyorum ama) silik bir çizgi çıktı. Hayırlısı bekleyeceğiz

Merhabalar benimde sol kasigimda batmalar var. Yarın adet günüm. Oluvasyon testine baktım (gerçi onda belli oluyor mu bilmiyorum ama) silik bir çizgi çıktı. Hayırlısı bekleyeceğiz
Silik cizgi olmuyo cnm belirgin olacak hamilelik testi yap

Hemen deneme yapin canim bu aksam.. Ayni şekilde bide yarin sabahtan veya aksamdan yapin kacirmadin acele et kacirma canimm

benimde beklenen günüm 22si
regl gününe kaç gün kala testle çıkyor en erken? regli gününden önce öğrenebilir miyiz evde yapılan testlerle ?

Benim reglime 2 gun kaldi dun aksam birde bu sabah olmak uzere 2.5 tl lik testlerden yaptim ikiside ayni cikti biri silik cok hafif pembelik belli oluyor bikac gun sonra tekrar yapicam insallah gebeyimdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…