- 30 Ocak 2014
- 461
- 273
- 333
Sabah onuda deneyeceğim ama şimdiye kadar bu kadar belirginde görmemiştim. Birde uykuya doyamıyorum. Sırtım ve gögüslerim ağrıyor. İnşallah hamileyimdir.O bazen yanıltıcı olabiliyor. Bir de şu normal ucuz gebelik testlerinden yap. Onda da silik de olsa 2.çizgiyi gorebilirsen hamilesin demektir.
İnşallah öylesindir :) Allah gönlüne göre versin :)Sabah onuda deneyeceğim ama şimdiye kadar bu kadar belirginde görmemiştim. Birde uykuya doyamıyorum. Sırtım ve gögüslerim ağrıyor. İnşallah hamileyimdir.
Amin tatlım amin...Allah herkesin gönlüne göre versin.
benimde anlaykasığım ağrıyorrr 5 gün kaldı adetime bakalım hayırlıs
benimde bgun sol kasığım ağrıyorrr 5 gün kaldı adetime bakalım hayırlısı
ı
Bendede baslasi bir iki saattir yavas yavas siddeti artiyo sanki adetten bir gun once sinyal veren agrilar gibi ve birden ates basmaya basladi sanci sirasinda sence neden olabilir adete 4 gun var adet mi olucam yoksaçok hafif bi ağrı hani üştnce oluyo ya öyle bi ağrı sabah ilk uyandığımda bi batma oldu sonra bu ağrı başladı hafiften bu ay çok ümitliyimmm nedense hamileymişim gibi hissediyorum inşallah hayal kırıklığına uğramam
Silik cizgi olmuyo cnm belirgin olacak hamilelik testi yapMerhabalar benimde sol kasigimda batmalar var. Yarın adet günüm. Oluvasyon testine baktım (gerçi onda belli oluyor mu bilmiyorum ama) silik bir çizgi çıktı. Hayırlısı bekleyeceğiz
Eki Görüntüle 1370573
Slm canlar nolur bana yardimci olun bugun yaptim bu testi aninda pozitifi gördum son 2 gunu degerlendiremedik sizce kacirdimmi yoksa bugunden sonrami yumurta catlayacak bugunu ve bundan sonraki gunlerimi degerlendiriyim. Yumurta beyazi akintim var kasiklarim agriyor belirti var ama kacirdimmi yoksa bugun ve sonraki gunlermi önemli onu bilmek Istiyorum YARDIMMMMM
Hemen deneme yapin canim bu aksam.. Ayni şekilde bide yarin sabahtan veya aksamdan yapin kacirmadin acele et kacirma canimm
Tesekkurler canim ben gece icin hazirliga baslayim ozmn
Hadi bakalimm inşallah hayirli haberler veririzz birbirimize benimde çatladi yumurtamayni gün beraber beklicez desende
Kaldı 4 <3Kaldı 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?