Hadi bakalım hayırlısı :))Kaldı 4 <3
inşallah canım benim eşimde evlendiğimiz ilk günden beri istiyo.inşallah nasip olurAyy inşallah canım ya. Eşimi bebişle mutlu etmeyi öyle çok istiyorum ki...
Evet heyecan doruktaHadi bakalım hayırlısı :))
Ayyy inşallah canım ya. Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin. Bekliyoruz bakalım :)inşallah canım benim eşimde evlendiğimiz ilk günden beri istiyo.inşallah nasip olur
Sorun neydi canim bende bu ay ilk defa preseed jel kullandim bakalimBal tarçın çörek otu incir kürünü ve eşime keçiboynuzunu her ay yapıyorum ayriyetten ovi testi preseed jel doktorla yumurta takibi vs ama yinede olmadı. Eşimde tüp bebege fln karşı alalhın işine karışılmaz vercegi zaman verir diye geri kafalımı ne anlamadım
Hanımlar ne olur hamile olduğumu söyleyin
Eki Görüntüle 1371041
Hayirlisi canim sen hangi gun pozitifi gördun birde hangi gunleri degerlendirdinbenim beklenen gunum 26 si seninki ne zmn
Hemen gördüm aslında henüz adetim geçmedi 2 gün var. Dünde test yaptım ondada silik çizgi çıktı. saat 8 gibi evden çıkıp test yaptırcam hemen. Dünkü test böyle çıktı;Adetin gecmismiydi cnimm muhtemelen haamilesin ikinci çizgi kaç dk da cikti canim ? Hayirli olsunn hemen kah tahlili yaptirr bugunn bizede haber ver :*
Hemen gördüm aslında henüz adetim geçmedi 2 gün var. Dünde test yaptım ondada silik çizgi çıktı. saat 8 gibi evden çıkıp test yaptırcam hemen. Dünkü test böyle çıktı;
Eki Görüntüle 1371050
merhaba, bende 2.5 yıllık evliyim ve bebek düşünmeye başladık allah nasip ederse...regl tarihim 21 ocak ... sol kasığımda hafif ağrılarım oluyor sol bacağıma ve belimin sol tarafına vuran ... 9 gün kala kan testi yaptırsam erken mi davranmış olurum ? çok merak ediyorum...
Cokk erken daha yumurtlama zamanini biliyomusun canim 9 gun kala hamilelik belli olmaz canım[/QUOT
6 aralık 2014 tarihinde kadın doğum uzmanına muayene olduğumda doktorum şuan yumurtluyorsun regl tarihin başlangıç alarak 11. ve 16. günler arası yumurtlama tarihin dedi ocak 1 ile 6 sı yumurtalama dönemimdi... ve gün aşırı denedik... uzun süre ayakta kaldığımda sol karnımda sanki top taşıyormuşum gibi bir ağırlık hissi oluyor... bel ağrım ve sol kasık ağrım var ama şiddetli değil hafiften ... okuduğum yazılarda bu belirtiler olunca bende biraz erken heyecanlandım sanırım :) 21 ocak beklenen regl tarihim 9 gün var .. bazı forumlarda 10 gün kala öğrenenler olduğunu okudum kan testi yaptırcam ama bekleyebildiğim kadar dayancam 15 ocakta tahlil vermeyi düşünüyorum hayırlısıyla inşallah hamileyimdir. birde bu yaşıma kadar bu arada 26 yaşındayım sivilce çıkmamış yüzümde küçük küçük sivilceler çıkmaya başladı ... belki pskolojık olarak böyle hiisediyorumdur. cevap yazdığınız için teşekkür ederim ayrıca :)
Büyük ihtimalle hamilesin tatlımHanımlar ne olur hamile olduğumu söyleyin
Eki Görüntüle 1371041
Hamile olabilirsiniz canim ama erken öğrenebilmek için şuan. Bak simdi 6 ocak yymurtan catladi diyelim üzerinden 6 gün geçmiş daha en az 12 gün geçmesi lazim yumurtlamadan sonra yani 1 hafta daha sabret ayin 19unda kan tahlili yaptir direk inşallah tutmustur ama öncesinde yapacagin testler seni yaniltabilirbirazcik sabir bende sabirsizim senin gibi hayirli haberlerle dolduralim buralari insallahh
inşallahh allahım isteyen herkese sağlıklı sıhahtli bebekler nasip etsin... dediğiniz gibi 6 ocakta çatladıysa daha çok yeni ... eşimde çok isiyor ağır kaldırtmıyor ev işlerine falan yardım ediyor diyorum ya hamile değilsem bu kadar beni düşünmesi etmesi boşa gitcek nedense ona karşı kendimi mahcup hissetcekmişim gibi geliyor ... saçma bir duygu ama nedense hislerim bu yönde :) dediğiniz gibi haftaya pazartesiye kadar bekliycem yada deniycem diyelim :) inşallah sonucum olumluda olumsuzda olsa yazarım buraya ... çok uzun zamandır forumları okuyorum yaşanan deneyimleri paylaşmak gerçek bilgi kadar değerli :)
inşallahh allahım isteyen herkese sağlıklı sıhahtli bebekler nasip etsin... dediğiniz gibi 6 ocakta çatladıysa daha çok yeni ... eşimde çok isiyor ağır kaldırtmıyor ev işlerine falan yardım ediyor diyorum ya hamile değilsem bu kadar beni düşünmesi etmesi boşa gitcek nedense ona karşı kendimi mahcup hissetcekmişim gibi geliyor ... saçma bir duygu ama nedense hislerim bu yönde :) dediğiniz gibi haftaya pazartesiye kadar bekliycem yada deniycem diyelim :) inşallah sonucum olumluda olumsuzda olsa yazarım buraya ... çok uzun zamandır forumları okuyorum yaşanan deneyimleri paylaşmak gerçek bilgi kadar değerli :)
birde şu gaz olayı var 2 haftadır inanılmaz gazım oluyor erken hamilelik belirtilerinde okudum. kış aylarında olmanın dezavantajı neyden kaynaklandığını anlayamamak oluyor .. soğuktan mı yoksa belirti olarak mı yorumlayamıyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?