Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Iyi geceler hanımlar yardim gerekiyor. Ayın 1i sat. 5 gun sürdü bitti. 8inde ilişki oldu ancak dün pembe 3 damla kan gördüm camasirında. Bugunde yumurta akı kıvamındaki akıntı geldi ama pembelik vardı kanliydi yani. Ne olduğunu anlamadim. Ilk kez oluyor. Sizce sebebi ne olabilir?

Sorun neydi canim bende bu ay ilk defa preseed jel kullandim bakalim

Hayirlisi canim sen hangi gun pozitifi gördun birde hangi gunleri degerlendirdin benim beklenen gunum 26 si seninki ne zmn

Ben bya değerlendirme yaptim canim garanti olsun diye Rabbim bilir tabiki. Ovu testi ilk defa bu ay kullandim iki gün önce çift çizgiyi gördüm ve değerlendirdikten dunde değerlendirdik boş gecirmemeye calistm canum adet dongum 39 gün 15. Gün catladi yymurtam eğer tutarsa benimde ayin 25inde belli olur canimm insallahh tutmustur 2 buçuk aylik evliyim bana bile beklemek zor geliyo bide senelerce bekleyenler varr Allah herkesin kucagini doldursunn tez vakitte canim

Adetin gecmismiydi cnimm muhtemelen haamilesin ikinci çizgi kaç dk da cikti canim ? Hayirli olsunn hemen kah tahlili yaptirr bugunn bizede haber ver :*
Hemen gördüm aslında henüz adetim geçmedi 2 gün var. Dünde test yaptım ondada silik çizgi çıktı. saat 8 gibi evden çıkıp test yaptırcam hemen. Dünkü test böyle çıktı;

merhaba, bende 2.5 yıllık evliyim ve bebek düşünmeye başladık allah nasip ederse...regl tarihim 21 ocak ... sol kasığımda hafif ağrılarım oluyor sol bacağıma ve belimin sol tarafına vuran ... 9 gün kala kan testi yaptırsam erken mi davranmış olurum ? çok merak ediyorum...

Cokk erken daha yumurtlama zamanini biliyomusun canim 9 gun kala hamilelik belli olmaz canım

Hamile olabilirsiniz canim ama erken öğrenebilmek için şuan. Bak simdi 6 ocak yymurtan catladi diyelim üzerinden 6 gün geçmiş daha en az 12 gün geçmesi lazim yumurtlamadan sonra yani 1 hafta daha sabret ayin 19unda kan tahlili yaptir direk inşallah tutmustur ama öncesinde yapacagin testler seni yaniltabilir birazcik sabir bende sabirsizim senin gibi hayirli haberlerle dolduralim buralari insallahh

inşallahh allahım isteyen herkese sağlıklı sıhahtli bebekler nasip etsin... dediğiniz gibi 6 ocakta çatladıysa daha çok yeni ... eşimde çok isiyor ağır kaldırtmıyor ev işlerine falan yardım ediyor diyorum ya hamile değilsem bu kadar beni düşünmesi etmesi boşa gitcek nedense ona karşı kendimi mahcup hissetcekmişim gibi geliyor ... saçma bir duygu ama nedense hislerim bu yönde :) dediğiniz gibi haftaya pazartesiye kadar bekliycem yada deniycem diyelim :) inşallah sonucum olumluda olumsuzda olsa yazarım buraya ... çok uzun zamandır forumları okuyorum yaşanan deneyimleri paylaşmak gerçek bilgi kadar değerli :)

birde şu gaz olayı var 2 haftadır inanılmaz gazım oluyor erken hamilelik belirtilerinde okudum. kış aylarında olmanın dezavantajı neyden kaynaklandığını anlayamamak oluyor .. soğuktan mı yoksa belirti olarak mı yorumlayamıyorum ...

Aynen canim ben daha evli değilken arastiriyodum bu konuları hamileyken napilir bebege nasip bakilir biliyim kimseye muhtaç olmiyim diye 2 buçuk aylik evliyim beklemek zor geliyor adet olunca ümitsizliğe kapiliyorum ama burada senelerce bekleyen insanlar var haksizlik ettiğimi düşünüyorum Rabbim aratmasin tez zamanda nasip etsin sagliklk evlatlar hepimize .. Burada tecrübelerle bi bakiyosun sende uzman olmuşsun bilgili olmak çok güzel bisey ya inşallah uygulayabiliriz bildiklerimizi

Belirtilere hic bakma üzülürsün cnm bende ilk ay bi suru belirtim vardi kasiklarim kopuyodu hic yasamadigim agrilari yasadim ama bisey cikmadi ikinci ayda gogus uclarima dokunamoyordum asidi aciyodu oda belirti ama bisey cikmadi ayrıca kirpikleri kasirir diyorlar karmakarisikti tırt cikti belirtilere bakma canim sende varsa zaten günü geldiğinde ogrenicez ilk çocukta acemi olcaz ikincide belirtilere önem verebilcez deneyimli olduğumuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…