Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Adetime cook varr bekleyemem 15gun canimm dongum uzun 40 günde bi oluyorum adet. Bun ay ovu testi kullandim erken yymurtluyormusum meğer değerlendirdik. Çok heyecan basti yaa
Şu anda pozitif görünüyor. Bir hafta daha bekle tekrarla testi. Ben öyle yaptım. İnşallah vardır. Çizgin var şu anda.

Şu anda pozitif görünüyor. Bir hafta daha bekle tekrarla testi. Ben öyle yaptım. İnşallah vardır. Çizgin var şu anda.

Heycandan ölücem eşime şimdi adet oldum dedim inşallah vardir da ona supriz yaparimm ucariz mutluluktan sulalece :) nolur dua et canimm bana .. Hergun tekrarlicam testi belirginlesiyomu diye bakicam ona göre kan veririm insallahh

Kizzlar çok heycanliyimm döllenmeden sonraki 11. Gunum idrar testi yapiyim dedim umutsuzca hafif silik çizgi ciktii elim ayagim titriyo yaa resim atcam ama belli olmuyor resimde pekk atiyimmi
Prediktör değil de normal şu ucuz testlerdense at canım. İnceleyelim Fotoğrafı çektikten sonra bilgisayardan ya da telefondan kontrastını arttır daha net görünür fotoğraf o zaman :)

Heycandan ölücem eşime şimdi adet oldum dedim inşallah vardir da ona supriz yaparimm ucariz mutluluktan sulalece :) nolur dua et canimm bana .. Hergun tekrarlicam testi belirginlesiyomu diye bakicam ona göre kan veririm insallahh

Banada çok silkte olsa bi çizgi var gibi geldi 2 gün sora tekrarla bklm tatlım koyulaşma olursa hemen kan test yaptır ertesi gün

Prediktör değil de normal şu ucuz testlerdense at canım. İnceleyelim Fotoğrafı çektikten sonra bilgisayardan ya da telefondan kontrastını arttır daha net görünür fotoğraf o zaman :)

Dediğin gibi yapmaya calistim canim bide 1 dakika içinde cikti cizgi

Eklentiler

• IMG-20150119-WA0002.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 104
bu kadar beklemıssın ben ce bıraz daha bekle ıdrarda bu kadarı cıktıysa bıraz beklersen ıdrarda daha koyulasır ama yakınsa sabredemem dıyorsan gıt tabı :)

bu kadar beklemıssın ben ce bıraz daha bekle ıdrarda bu kadarı cıktıysa bıraz beklersen ıdrarda daha koyulasır ama yakınsa sabredemem dıyorsan gıt tabı :)

Bekliyim iki gün daha idrari takip edeyim inşallah belirginleşir zira sora mutlu haberleri veririzz bu ayy :)

İdrarda ciktiysa kandada dusukte olsa cikar eğer hamileysem. Gidip kan tahlili yaptirsammi ya :/
Biraz daha bekle canım, çizgi koyulaşsın. bazen değer düşük olunca değeri söylemiyorlar ve negatif deyip yolluyorlar. biraz koyulaşşsın öyle test yaptır

Yok yok çizgi var ve dediğim gibi inşallah gün geçtikçe koyulaşır :) Tebrik ediyorum şimdiden
Kalbim dayaanmaz deme öyle :) oyy Allahimm emin olurum inşallah kocisime supriz yaparim uyuyo şuan uykusunun arasında bu ayda tutmadi kasik agrimin sebebi erken adet olcagimdanmis dedim :)) inşallah şok etkisi yarataacak bi supriz yaparim ona kesinlessin insallahh :) oda sulugoz bende ikimizde ağlar dururuz herhalde 9 ay boyunca simdi diyemiyorum Rabbim sizlere de nasip etsin bu duyguyu diye kesinlessin dicem bende insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…