- 16 Aralık 2014
- 362
- 258
- 83
- 33
Biraz daha bekle canım. Adetin geçmedi değimi?Daha yakından hali kizlarrr varmi sizcee ayy
Adetime cook varr bekleyemem 15gun canimm dongum uzun 40 günde bi oluyorum adet. Bun ay ovu testi kullandim erken yymurtluyormusum meğer değerlendirdik. Çok heyecan basti yaaBiraz daha bekle canım. Adetin geçmedi değimi?
Şu anda pozitif görünüyor. Bir hafta daha bekle tekrarla testi. Ben öyle yaptım. İnşallah vardır. Çizgin var şu anda.Adetime cook varr bekleyemem 15gun canimm dongum uzun 40 günde bi oluyorum adet. Bun ay ovu testi kullandim erken yymurtluyormusum meğer değerlendirdik. Çok heyecan basti yaa
Şu anda pozitif görünüyor. Bir hafta daha bekle tekrarla testi. Ben öyle yaptım. İnşallah vardır. Çizgin var şu anda.
Prediktör değil de normal şu ucuz testlerdense at canım. İnceleyelimKizzlar çok heycanliyimm döllenmeden sonraki 11. Gunum idrar testi yapiyim dedim umutsuzca hafif silik çizgi ciktii elim ayagim titriyo yaa resim atcam ama belli olmuyor resimde pekk atiyimmi
Heycandan ölücem eşime şimdi adet oldum dedim inşallah vardir da ona supriz yaparimm ucariz mutluluktan sulalece :) nolur dua et canimm bana .. Hergun tekrarlicam testi belirginlesiyomu diye bakicam ona göre kan veririm insallahh
pardon yüklemişsin görmedim canım. Evet hafif çizgi var gibi :) İnşallah gün geçtikçe koyulaşırDaha yakından hali kizlarrr varmi sizcee ayy
Heycandan ölücem eşime şimdi adet oldum dedim inşallah vardir da ona supriz yaparimm ucariz mutluluktan sulalece :) nolur dua et canimm bana .. Hergun tekrarlicam testi belirginlesiyomu diye bakicam ona göre kan veririm insallahh
Prediktör değil de normal şu ucuz testlerdense at canım. İnceleyelimFotoğrafı çektikten sonra bilgisayardan ya da telefondan kontrastını arttır daha net görünür fotoğraf o zaman :)
var gibi canım :) yinede umutlandırmayayım ama...
bu kadar beklemıssın ben ce bıraz daha bekle ıdrarda bu kadarı cıktıysa bıraz beklersen ıdrarda daha koyulasır ama yakınsa sabredemem dıyorsan gıt tabı :)
Yok yok çizgi var ve dediğim gibi inşallah gün geçtikçe koyulaşır :) Tebrik ediyorum şimdidenDediğin gibi yapmaya calistim canim bide 1 dakika içinde cikti cizgi
Biraz daha bekle canım, çizgi koyulaşsın. bazen değer düşük olunca değeri söylemiyorlar ve negatif deyip yolluyorlar. biraz koyulaşşsın öyle test yaptırİdrarda ciktiysa kandada dusukte olsa cikar eğer hamileysem. Gidip kan tahlili yaptirsammi ya :/
Kalbim dayaanmaz deme öyle :) oyy Allahimm emin olurum inşallah kocisime supriz yaparim uyuyo şuan uykusunun arasında bu ayda tutmadi kasik agrimin sebebi erken adet olcagimdanmis dedim :)) inşallah şok etkisi yarataacak bi supriz yaparim ona kesinlessin insallahh :) oda sulugoz bende ikimizde ağlar dururuz herhalde 9 ay boyuncaYok yok çizgi var ve dediğim gibi inşallah gün geçtikçe koyulaşır :) Tebrik ediyorum şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?