Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden ki.tabi kendini hamile olarak kaptirma.ama hemen umidini kaybetmeSon 3 ama gelecek yine içime doğuyor
Ben ümit ediyorum.yumurtlamayi tutturdum diye herhaldeYok kaptirmiyorum hatta anormal hic birşey yok.Allahtan ümit kesilmez tabi
Bn 3 gün kala test yapmayi düşünüyorum. inş tuttururuzO tutuyo anlıyorum zaten yumurtladigimi. ama korkmaya başladım olmayacak diye
Bnim geçen düşen hamileligimde 4 gün önce çıkmıştı. ama herzaman ayni olmuyor.adet günün gelsin bakalım. umudunu kaybetmeİnsallah canım 3 gün kala cikarmi bilmem ben bugün yaptım çıkmadı ondan bu ay umudumu kestim zaten
Bende o yumurtlamanin gözünün icine bakardim.ama o günlerde gecti.yani her sayılı gün geçiyor. bakmissin sende bir hafta kaldi adete demişsinYumurtlama günüm bi gelse artık sonra bende aranıza katilacam inşallah gelmez bu ay kırmızılar da bebisim gelir :)
Şu atesimin düşüp çıktığını bi görsem gerisi zaten hemen geçecek :)Bende o yumurtlamanin gözünün icine bakardim.ama o günlerde gecti.yani her sayılı gün geçiyor. bakmissin sende bir hafta kaldi adete demişsin
Valla dikkat ona benim gec dollenme oldu meselaŞu atesimin düşüp çıktığını bi görsem gerisi zaten hemen geçecek :)
Ay kızlar bugun ilk idrar degil ama 10gibi gebelik testi yaptım. cooook silik bi belirti vardı. rengi bile yoktyoktu.acaba sonradan kendi kendinemi oluştu yaaaValla dikkat ona benim gec dollenme oldu mesela
Kader arkadaşı m benim :* benimde 5.5 haftalik bi kaybim oldu.her türlü korunun emrine uymayarak bu ay yine çalıştım. ve uumitliyim.son 5 senin?Ben gecen ay kimyasal gebelil gecirdim bu ay bende tek kirmizinin gebelik testinde olmasini bekliyorum
Ben 6 aydır bekliyorum cocuk olmasını. geçen ay oldu ama çabuk ayrıldı. Benim de 1 Nisan BatCok gecmis olsun Allah bize bi daha yasatmasin gercekten cok aci bir sey 3 aylik evliyim adet tarihim 3 martti ayin 3nu bekliyorum