adetinin gelmemesini bekleyenler.hep beraber bekleyelim ;)

Tugbas24

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
2.100
1.513
Kırmızılari görmek istemiyoruz.gormek istedigimiz tek kırmızı ikinci cizginin kırmızısı diyenler.kac gununuz var. benim son 6 gün. Hadi beraber geri sayalim :KK54::KK19::KK68::KK69:

İnsallah canım 3 gün kala cikarmi bilmem ben bugün yaptım çıkmadı ondan bu ay umudumu kestim zaten

İnsallah canım 3 gün kala cikarmi bilmem ben bugün yaptım çıkmadı ondan bu ay umudumu kestim zaten
Bnim geçen düşen hamileligimde 4 gün önce çıkmıştı. ama herzaman ayni olmuyor.adet günün gelsin bakalım. umudunu kaybetme

Yumurtlama günüm bi gelse artık sonra bende aranıza katilacam inşallah gelmez bu ay kırmızılar da bebisim gelir :)

Yumurtlama günüm bi gelse artık sonra bende aranıza katilacam inşallah gelmez bu ay kırmızılar da bebisim gelir :)
Bende o yumurtlamanin gözünün icine bakardim.ama o günlerde gecti.yani her sayılı gün geçiyor. bakmissin sende bir hafta kaldi adete demişsin :KK66:

Valla dikkat ona benim gec dollenme oldu mesela
Ay kızlar bugun ilk idrar degil ama 10gibi gebelik testi yaptım. cooook silik bi belirti vardı. rengi bile yoktyoktu.acaba sonradan kendi kendinemi oluştu yaaa

• Ben gecen ay kimyasal gebelik gecirdim bu ay bende tek kirmizinin gebelik testinde olmasini bekliyorum :KK64:

Ben gecen ay kimyasal gebelil gecirdim bu ay bende tek kirmizinin gebelik testinde olmasini bekliyorum :KK64:
Kader arkadaşı m benim :* benimde 5.5 haftalik bi kaybim oldu.her türlü korunun emrine uymayarak bu ay yine çalıştım. ve uumitliyim.son 5 :KK66: senin?

Cok gecmis olsun Allah bize bi daha yasatmasin gercekten cok aci bir sey 3 aylik evliyim adet tarihim 3 martti ayin 3nu bekliyorum

2.5 yıldır adet gelmeeeee diye bağırıyorum yine yine geliyor ve yine geldi 3 gün öncee.. oyy oyy.

Cok gecmis olsun Allah bize bi daha yasatmasin gercekten cok aci bir sey 3 aylik evliyim adet tarihim 3 martti ayin 3nu bekliyorum
Ben 6 aydır bekliyorum cocuk olmasını. geçen ay oldu ama çabuk ayrıldı. Benim de 1 Nisan Bat

X