adetliyken parça düşürmek..

Delft

Gitmek gerekir bazen
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
1.382
1.781
merhaba, 8.5 aylık kızım var..sezeryanlıyım ama ilk gün zaten ben sanki normal doğum yapmış gibi epey bi düşürmüştüm hastanede ( bu sebeplede sadece 1 gün yatıp çıktım hastaneden) yani rahimde kalın tabaka kalmaması lazım diye düşünüyorum..şimdi neden oluyorki?

4.ayda adetim düzene girdi normal siklusunda yani.. bu çarsamba yine adetim geldi ama diğerlerinden biraz daha ağrılı ve çoktu miktarı.. 2 gundur parça düşürüyorum normal mi acaba? büyüklük olarak bazen 4 parmağım kadar bazen bir parmağımın boğumu kadar diyeyim..

Canim ozel olmazsa neyle korunuyorsun.dusuk yapiyo olabilirsin.ben yeni evliyken on gun gunum gecmisti sonra cok sancili adet oldum ve seninde soyledigin gibi parcalar dusurdum.doktora gittigimde gizli dusuk dedi yumurta dollenememis dedi.belki oyledir.ama doktoru ihmal etme yarin mutlaka bi gorun.gecmis olsun

pztsi bi gideyim artık.. gün geçti şimdi yarında kapalı olur heryer..
korunma olayına gelince maalesef eşim benim korunmama müsade etmiyor (spiral taktıracaktım normalde istemedi) ee kendide korunmuyyor..prez..pahalıymıs bahanesi oldu bende o bahane etmesin diye yıkanabilen kılıflardan aldım onuda kullanmıyor..anlıcan geri çekilme..çok sinir oluyorummmm.. pztsi ria taktırıp gelirim olmazsa dicemde kızıma kim bakacak..kreşe versem dururmu bilmiyorum 1-2 saatliğine.. hapla korunamıyorum kan pıhtılaşma sorunum var benimde.

yani bilmiyorum daha önce düşüklerim oldu ve aynı oyle bi ağrı sancıydı şimdi bi düşündümde ama ihtimalde vermedim şimdi..ne bileyim doktora gidince belli olucak herşey.

X