Adetten önce kahverengi ve kırmızı lekelenme?

smyygrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
208
56
35
Merhaba arkadaslar .. Benim bu ay kafamı karıştıran bir durum döz konusu yardımlarınızı acik bekliyorum. 30 günde bir afet görüyorum. En son 1 ocakta adet oldum en gec ayın 31 ine kadar adet olmam gerek fakat bu ay iki gün önceden başlayan ara ara günde bir kere falan kahverengi akıntım oldu. Gecen ayda olmuştu adet olucam demiştim olmuştum . Ama bu ay yani bugün adetim başlamadan çnceki gelen kan geldi ahanda adet oluyorum dedim bugün fakat kesildi devamı gelmedi normalde bu şeke geldiği zaman hemen sökülürdüm adetim başlardı ama şimdi başlamadı? Çok çok çok özür dileyerek bi ayrıntı daha vermek istiyorum bu kırmızı lekenin üstünde beyaz akıntıda varsı çok özür dilerim :KK43: şimdi lütfen bana yol gösterin bu yaşadığım nedir??

GEÇEN AY BANA DA OLMUŞTU, ARKASINDAN ADETİM GELMİŞTİ

gecen ay banada oldu 2-3 gün bekle adetin gelmezse önce bi test yap sonra dr görün. benim 2 aydır aynı şekilde oluyor bende anlamıs değilim.

gecen ay banada oldu 2-3 gün bekle adetin gelmezse önce bi test yap sonra dr görün. benim 2 aydır aynı şekilde oluyor bende anlamıs değilim.
İşte benimde başıma ilk defa geldiği için çok şaşırdım yani kırmızı lekelenmeden sonra hemen sökülüyodum hiç böyle olmamıştı haklısın beklemekten başka çarem yok :KK43:

İşte benimde başıma ilk defa geldiği için çok şaşırdım yani kırmızı lekelenmeden sonra hemen sökülüyodum hiç böyle olmamıştı haklısın beklemekten başka çarem yok :KK43:
canım banada boyle oldu gecen ay da bu ayda idrar testınde pozitif gördüm sende durumlar nasıl

canım banada boyle oldu gecen ay da bu ayda idrar testınde pozitif gördüm sende durumlar nasıl
Canım ben hala adet olmadım 31 inde adet olmam gerek normalde çünkü ben 30 günde bir adet oluyorum bu sabah test yaptım negatif çıktı kafam allak bullsk oldu ama bende hala tık yok iki gün gecti ne yapayım yardım edin lütfen :KK43:

canım bır test yap
Canım ben hala adet olmadım 31 inde adet olmam gerek normalde çünkü ben 30 günde bir adet oluyorum bu sabah test yaptım negatif çıktı kafam allak bullsk oldu ama bende hala tık yok iki gün gecti ne yapayım yardım edin lütfen :KK43:
canım bir test yap ilk idrarla gebelğimin sağlıklı oldugunu sanmıyorum kımyasal gebelik yasamıştım ona benzıyor yıne

canım bır test yap

canım bir test yap ilk idrarla gebelğimin sağlıklı oldugunu sanmıyorum kımyasal gebelik yasamıştım ona benzıyor yıne
Yaptım canım bu sabah negatif çıktı ama hala adet olmadım işk defa gecikti kafam çok karışık :KK43: acaba üstüne görmemi yasadım kanama olmuştu bir iki damla offf :KK43: canım doktora gîttikten sonra yaz mutlaka inşallah kimyasal gebe değilsindir Rabbim hayırlısını versin :KK43:

Adet başlangıç tarihinizden 20 gün geçmiş sanırım; kan testi yaptırın, her halükarda net bir sonuç alırsınız. İdrar testim negatif olmasına rağmen kan testim pozitif çıkmıştı. Üstüne görme vs. yaşamadım.

Adet başlangıç tarihinizden 20 gün geçmiş sanırım; kan testi yaptırın, her halükarda net bir sonuç alırsınız. İdrar testim negatif olmasına rağmen kan testim pozitif çıkmıştı. Üstüne görme vs. yaşamadım.
İdrar testi yaptım cnm hamileyim çok şükür :)

X