Adetten sonra kahverengi leke

angelass

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
59
27
33
Merhaba arkadaşlar.. Ben geçtiğimiz çarşamba günü adet oldum normalde salı günü bitmesi gerekiyor fakat akşam değiştirdiğim pedimin hiç kirlenmedigini farkettim erken bitti diye dusundum temizlendikten birkaç saat sonra tuvalete girdim bir baktım kahverengi akıntı olmuş peceteye de geldi sonra camasirima da pecete koydum daha sonra baktim tekrar kahverengi akintim olmuş daha önce hiç böyle birşey olmamıştı sizin başınıza geldi mi veya bir bilginiz var mı?

Merhaba arkadaşlar.. Ben geçtiğimiz çarşamba günü adet oldum normalde salı günü bitmesi gerekiyor fakat akşam değiştirdiğim pedimin hiç kirlenmedigini farkettim erken bitti diye dusundum temizlendikten birkaç saat sonra tuvalete girdim bir baktım kahverengi akıntı olmuş peceteye de geldi sonra camasirima da pecete koydum daha sonra baktim tekrar kahverengi akintim olmuş daha önce hiç böyle birşey olmamıştı sizin başınıza geldi mi veya bir bilginiz var mı?

NALET OLSUN Kİ BENDE SÜREKLİ OLUYOR, HATTA BİR KERE KASIKLARIMDA ŞİDDETLİ BİR AĞRI HİSSETTİM ÖZEL BÖLGEDE SICAK BİR ŞEYLER HİSSETTİM BİR TUVALETE GİTTİM BAKTIM Kİ KAHVERENGİ KİRMİZİ BİR AKINTI AMA BAYA DOLUYDU BENDE ÇOK KORKMUŞTUM HATTA HAMİLE KALDİGİMİ VE DUSUK YAPTİGİMİ BİLE DUSUNDUM :KK70: ALLAHTAN DEGİLMİS İLTİHABİ SÖKÜYORMUS VAJİNA. SONRA ADET OLDUM ARADAN BİR AY GECTİ AMA ADET OLMAM İCİN KANAMAM BİTTİ SUREKLİ SUREN KAHVERENGİ AKİNTİLAR BASLADİ. NEDEN BENDE BİLMİYORUM. TİKSİNC BİSEY AMA :KK43:

NALET OLSUN Kİ BENDE SÜREKLİ OLUYOR, HATTA BİR KERE KASIKLARIMDA ŞİDDETLİ BİR AĞRI HİSSETTİM ÖZEL BÖLGEDE SICAK BİR ŞEYLER HİSSETTİM BİR TUVALETE GİTTİM BAKTIM Kİ KAHVERENGİ KİRMİZİ BİR AKINTI AMA BAYA DOLUYDU BENDE ÇOK KORKMUŞTUM HATTA HAMİLE KALDİGİMİ VE DUSUK YAPTİGİMİ BİLE DUSUNDUM :KK70: ALLAHTAN DEGİLMİS İLTİHABİ SÖKÜYORMUS VAJİNA. SONRA ADET OLDUM ARADAN BİR AY GECTİ AMA ADET OLMAM İCİN KANAMAM BİTTİ SUREKLİ SUREN KAHVERENGİ AKİNTİLAR BASLADİ. NEDEN BENDE BİLMİYORUM. TİKSİNC BİSEY AMA :KK43:
Benim de başıma ilk defa gelince korktum hatta ben de farkında olmadan hamile kaldım da düşük mü yapıyorum diye düşünmedim değil :KK70: bugün hala çok az devam ediyor bakalım yarın adetimin son günü olması gerekiyordu geçmezse bir doktora gideyim 

Bende de oldu bu ay 14 gün gecikmem oldu iklimi defa adet oldum 6 gün boyunca sürdü bi gün temiz kaldım uç günde hep kahve renginde akintim oldu doktora söyledim anlam veremedi. Bende düşük yaptığımı düşündüm :))))

Benim hemen başladı adetimin devamı gibi ama kan gibi değil de daha çok sıvı dışkı gibiydi üç gün sürdü şimdi çok şükür geçti hamile olabilir miyim ki acaba :KK49:

ben de bebek düşünüyorum 2 aydır .29 nisanda adet oldum sonrasında 14 mayısta kahverengi akıntı geldi.şimdi de 3 gündür kanama var.ilk başta az miktardaydı adet gibi değildi yani.daha çok peçetede görünüyordu.bugün biraz arttı ama adet dönemindeki kadar değil yine de..ve regl dönemlerim düzenlidir.belki hamileleik belirtisidir deyip 15 mayısta kan testi yaptırdım negatif çıktı.sebep ne olabilir?hala hamile olma ümudum var mıdır?ya da ne tür bi sorun olabilir?yaşayan ya da duyan,bilgisi olan yardım edebilir mi?

Benim de adetim e 10 gün kala kahverengi akinti larim başladı ve 1 hafta sürdü adetim e daha 1 hafta var sizce yerleşme kanaması midir yarın test yapmayı düşünüyorum

Testi yaptım arkadaşlar adetim e daha 5 gün var ama meraktan duramadım yaptım bişiy cikmadi bakalım adet olcakmiyim

Eğer adet olursam da 9 haziran a randevu almıştım doktordan bakalım kahverengi leke lenme için ne dicek

X