Merhabalar. Kısa ve öz bi biçimde anlatmaya çalışıcam derdimi.. 9 aylik evliyim. Esimle birbirimizi cok seviyoruz ve annesi haric hic bir problemimiz yok.. kayinpederim 2 yil once vefat etmis. Kaynanamin ise ne elinden is gelir ne dilinden tatli söz.. Eşim ilk bas annemle yasayacagim dedi sevdigim icin bisey diyemedim birakamadim yani. Ama tanışma nisan zamanlarinda anladim ki hic de anlasilir bi kadin degil. Esime biraz beraber kalalim annen gelmesin bi muddet dedim hic bi sekilde öyle bi imkan uok dedi. Bi de düğünden önce eltiyle tartistik kaynana yüzünden ben istemiyorum diye eltim benle tartisti. Diger gelini oz yegeniymis onla 7 yil kalmislar simdi benimde kalmamis istiyolar. Bende kalamam israr etmeyin daha kötü oluruz dedikce abisi annesi yengesi bana karsilar ve muhtemelen sürekli esimi de dolduruyorlar esim ilk bas annem biraz abinlerde biraz bizde kalicak ama sonra annemin esyalari evden gider belki annem abimlerde yasamak ister derken simdi beni seviuosan anneme katlanacaksin ben annemi birakamam demeye basladi. Daha bir cok ayrinti var ama anlatip laf kalabaligi yapmiyayim.en son bi buyukleri ile konustuk onlar pek fazla karismak istemiyolar ama en son abisi annesi onlarin aile büyükleri ve benim abim oturup konusmaya karar verildi. Onumuzdeki pazar icin inşaallah. Simdi ben orda nasil davranmaliuim? Biraz fevri bi insanimdir pek sabredemem biri bisey deyince. Nasil anlatirim halimi düzgün, nasil ikna edilir? Esimin bide bağlı oldugu bi cemaat var onemli islerinde oraya danisir son kararı onlara göre verirmis ( elestirmeyin lutfen sadece bilgi vermek icin yaziyorum dogru buldugum ici degil) yani orasi annen ayri evde kalsin derlerse ayri ev acilirmis abinde kalsin derlerse abisinde kalirmis ama bosanin derlerse de bosanilirmis esim ben senden ayrilmayo dusunmuyorum diyo her seferinde ama sanirim ailesi kaybedecek biseyleri olmadigini dusunuyor ogullarinin napicami sasirdim artik. Sunu da soyleyeyim esim annesini cok seviyor hala bizim ayrilip ayri bi aile oldugumuzu kabullenemiyo sen ben annem bi evde yasamayi hayal ediyorum diyo keske yasayabilsem ama yok