Adım Adım Bikiniye Hazırım- Sağlıklı Beslenme Günlüğü

--Naz

Adım adım bikiniye hazırım =)
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
692
640
Merhaba son bir yıldır kilolarımdan kurtulmak istesemde, 1 adım ileri 3 adım geri gidiyorum. Artık böyle olmaz diyerek noktayı koyuyorum. Ve adım adım fit günlerime kavuşacağım.

Boy: 170

TarihHedefGüncel Kilo
30 Mart-85.6
3 Nisan--
10 Nisan--
17 Nisan--
24 Nisan--

TarihHedefGüncel Kilo
30 Mart-85.6
1 Nisan--
1 Mayıs--
1 Haziran--
1 Temmuz--
1 Ağustos--

Son düzenleme:
Bi onu yazmamışım. =) 85 bugün yoğuet detoksu yapıyordum akşam yemeğiyle günü bozdum. Yarın göreceğim kilomu bende.

Başarılar diliyorum :) Bende vermek istiyorum ama istikrar ve azim yok. Havalarda ısınmaya başlıyor napcam bilmiyorum.

Başarılar diliyorum :) Bende vermek istiyorum ama istikrar ve azim yok. Havalarda ısınmaya başlıyor napcam bilmiyorum.
Teşekkür ederim. Ne yazık ki bende aynı durumdayım. Bir hafta düzenliysem 3 gün gereksiz şeylerle besleniyorum başladığım noktaya dönüyorum. Spor en büyük sıkıntım he erteleme hep üşenme.. Bakalım yarın yeniden yeni bir başlangıç=)

Sen kaç kilosun?

Teşekkür ederim. Ne yazık ki bende aynı durumdayım. Bir hafta düzenliysem 3 gün gereksiz şeylerle besleniyorum başladığım noktaya dönüyorum. Spor en büyük sıkıntım he erteleme hep üşenme.. Bakalım yarın yeniden yeni bir başlangıç=)

Sen kaç kilosun?
Ben 59-60 civarındayım Boyum ama 156 :)) Bende bir on kilo vermeyi ve sporla sıkılaşmayı hedefliyorum ama azim yok. İstikrar saglayamıyorum. Yaşım 28

Merhaba son bir yıldır kilolarımdan kurtulmak istesemde, 1 adım ileri 3 adım geri gidiyorum. Artık böyle olmaz diyerek noktayı koyuyorum. Ve adım adım fit günlerime kavuşacağım.

Boy: 170

TarihHedefGüncel Kilo
23 Mart--
27 Mart--
3 Nisan--
10 Nisan--
17 Nisan--
24 Nisan--

TarihHedefGüncel Kilo
23 Mart--
1 Nisan--
1 Mayıs--
1 Haziran--
1 Temmuz--
1 Ağustos--
Bunu yapman zor degil fistik

Ben 59-60 civarındayım Boyum ama 156 :)) Bende bir on kilo vermeyi ve sporla sıkılaşmayı hedefliyorum ama azim yok. İstikrar saglayamıyorum. Yaşım 28
Yaşıtız. Sende gel ertelemeyi bırak yarın bir başlangıç olsun=) Hatta şu an bir başlangıç olsun.:KK66:

Yaşıtız. Sende gel ertelemeyi bırak yarın bir başlangıç olsun=) Hatta şu an bir başlangıç olsun.:KK66:
Evet dogru söylüyorsun aslında destekçinin olması çok önemli gerçekten. Neler yapmayı planlıyorsun tam olarak ve ne kadar zamanda?

3 cocuk annesi ve 34 bedenim artik ben yaptimsa sen........
Oooo Tebrik ediyorum ve kendime bir tokat atasım geldi. Çoçuk sahibi olmadan bu halde olduğum için daha çok utandım kendimden şimdi.
Kaç kilodan bu güne geldin? Çok sorulmuştur ama özellikle verebileceğin bir tavsiye var mı?

Oooo Tebrik ediyorum ve kendime bir tokat atasım geldi. Çoçuk sahibi olmadan bu halde olduğum için daha çok utandım kendimden şimdi.
Kaç kilodan bu güne geldin? Çok sorulmuştur ama özellikle verebileceğin bir tavsiye var mı?
118 den 65 e
boy176

saglikli yemek bol hareket

Evet dogru söylüyorsun aslında destekçinin olması çok gerçekten. Neler yapmayı planlıyorsun tam olarak ve ne kadar zamanda?
60 kilo olmak istiyorum. bunu başarabileceğim en kısa zamanda başarmak istiyorum tabi ki. En kısa zaman derken gözüm şok diyetlerde falan değil. Sağlıklı ve kalıcı şekilde max kaç kilo verebileceksem o kadar zamanda. Keşke haftada 2 kilo versem ama ütopik gibi geliyor. En azından yaza 70 lerde olmak istiyorum 70 lerin başında=)

118 den 65 e
boy176

saglikli yemek bol hareket
Harika tek kelimeyle. 65 kiloda 34 beden boyun kaç? Ve sanırım boy kadar sporun da etkisi olsa gerek.
Çok sorup daraltmak istemiyorum ama spor olarak ne yaptın. Ben bileğimi biraz zorladığım için video egzersizlerine bi süre yönelemem. Yürüyüşe başlayacağım ama sadece yürüyüşün istediğim kadar katkısı olabileceğine pek inancımda yok.

X