- Konu Sahibi delimelek2170
-
birçoğunu çok beğendim. ben zaten bunlarının hiçbirini yapamam. maalesef hiç yetenekli değilim. diyelimki iyi kötü bişeyler yaptık.,
SAÇIMIZIN TÜLERMEMESİ İÇİN NE YAPMALIYIM. yardım
Evde bir kac defa yapmayi dene,bak gor,hepsini olmasada,bazilarini yapabiliceksin.Bende oyle dusunuyordum,ama denedim,bazilarini guzel yapa biliyorum.
Turlemeye gelince,turlemek derken neyi kast ettin,aciklayabilirmisin?
Eger, isterseniz yine devami gele bilir
çok haklısın aslında bundan 4-5 ay önce kalem bile çekemiyordum gözüme. deneye deneye makyaj yapmaya başladım. uğraşırsam yaparım belki ama şu tülerme sorunum yüzünden saçımı salamıyorum bile hep topluyorum.
saçlarım çok kabarıyor. ama öyle böyle değil. saçım ne düz ne dalgalı. üst kısmı baya düz arkada ise birkaç yerde manasız dalgalar var. alnım çok açık ve ön tarafımda döner var. yani saçımı pek sevmiyorum.
tülermeye gelince. bir kazak alırsınız kalitesiz çıkar. giydikçe ip toplar üzeri pamuk pamuk olur. onun gibi bişey. elektriklenme gibi bişey.
topiğiniz hayırlı olsun.......fotolar cok güzel yalnız hep düz saçlar......birazda dalgalı-kıvırcık saçlar için foto koyarsanız seviniirm......
Bizim saclarimiz bir-birine benziyor demekki,benim saclarim da elektrikleniyor ve alin kismimda doner var.Ve saclarim azacik dalgali gibi.
Saclarim dalgali oldugu icin,duzlestirici kullaniyorum. Alnin buyukse ve doner varsa,kesinlikle kahkul kestir derim,buyuk alinlilara kahkul cok yakisiyor,uzun ve kisa,fark etmez,hangisi hosuna giderse.
Tulermeye gelincede,bendede oyle bir sorun var.Ben bir tarif okudum,bu gun deniycem,eger iyi bir sonuc alirsam,sana da soylerim,yaparsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?