Sivilceli Ciltler Adım adım zoretanin günlüğüm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Mlesy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
19
5
Merhaba arkadaşlar. Bugün zoretanin kullanmaya basladim yani henüz 1. Günüm burnumu uzerinde kistik sivilceye dönmüş bir sivilce (!) var. Çok fazla problemli bir cildim olmasa uzun zamandır yuzumde devam eden icten sivilcelenmeler artınca careyi ilac tedavisinde buldum. Sabah 10 mg aksam 20 mg olmak uzere gunde 2 adet kullanicam bunun yaninda lekelerim icinde clindoxyl adli bir jel verdi internetten okudugum kadariyla 3. Gunde etkisini gostermeye basliyormus. Hadi hayırlısı! :KK68:

Son düzenleme:
Veeee ta ta ta taaaammmm ilk hapımı içmiş bulunmaktayım müthişşş heyecanlıyım 3 4 ay sonra porselen cildimi hayal ediyorum şuan da :KK37:

Bugun ilacta 2. Gunum kollarimda ve bacaklarimda cok yoğun olmamakla birlikte kaşıntı başladı

Doktorum yazmadı bana henüz krem yüksek ihtimalle kontrole gittiğimde duruma göre uygun bir nemlendirici yazıcak olmadı yves rocher'ın su bazlı nemlendiricinin methini çok duydum deneyebilirim :)

3. Gün
Yuzumde sivilce cikicak yerler kirmizi noktalar halinde varligini hissettirmeye basladi. Burnumda ki kistik sivilce de suan kirmizi ve sis bir durumda gercekten o goruntu yuzunden cok moralim bozuk bu da yetmezmis gibi disari cikmam gerekiyor. :KK43:

4. Gün
Burnumun uzerinde ince ince bir deri soyulmaya basladi ve dudaklarimda yavas yavas kurumaya basladi

bu sabah kurumaya başlayan kırmızı ve birazda şiş dudaklarla uyandımm :KK42:

5. Günümdeyim bugun gozlerimde kuruliktan mi bilmiyorum ama hafif bir batma var sanki ve cok cabuk yorulmaya basladi gozlerim. Ilaci kullanmaya basladigim da aktif 2 sivilcem vardi suan kurudular :)) bir tek burnumda ki kistik sivilce beni surunduruyor kendimi palyaco gibi hissediyorum bunun yaninda delii gobi su tuketmeye basladim surekli bir susuzluk hali var ustumde aslinda bu iyi birsey :))

6. günüm burnumda ki kistik sivilcem birazcık inmiş durumda dün öğlen dışarı çıkmak zorunda kaldığım için akşama kadar kıpkırmızı bir suratla gezmek zorunda kaldım 50 spf olmasına rağmen dudaklarım iyiden iyiye kurumaya başladı sürekli çok susamışım gibi hissediyorum bu yüzden

öyle böyle derken zoretaninle 1. haftayı geride bıraktım ve dudak kurumasını dibine kadar hissettirmeye başladı görenler cildin çok güzelleşmiş diyor:KK16: fakat prospektüste de yazdığı üzere 2. haftanın içindeyken sivilceler kusmaya başlayacakmış bakalım bu dönemi yoğun mu yoksa daha az sarsıcı mı hissedicem hep beraber görücez. Ha bu arada unutmadan dün gece yüzüm felaket yandıı öyle böyle değil hani güneş kremi sürmeden bronzlaşırsın da akşamında bütün derine iğneler batar gibi bir acı olur ya heh dün gece bu durumdaydım birde doktorumun leke önleyici olarak verdiği clindoxyl jeli sürünce cildim adeta ateş püskürür hale geldi dayanamayıp yoğurt sürmeyi bile düşündüm ve bugün duştan sonra cildim adeta pütür pütür oldu ince bir deri tabakasıyla kaplıydı bütün yüzüm ve çok kuruydu gittim direk bepanthol aldım artık sivilce tedavimde bana iyi mi gelir kötü mi gelir bilemiyorum ama bloglarda okuduğum kadarıyla bu tedaviyi uygulayan hemen hemen herkes kullanıyor birşey olmaz herhalde Hoppa Moral verici mesajlarınız içinde hepinize çok teşekkür ediyorumm :KK15:

Merhaba kızlar şifremi unuttuğum için biraz gecikti yazım. Öncelikle bugün zoretaninle 17. Günüm yan etkilerine gelicek olursak çok feci unutkanlık başladı öyle ki ilacı içmeyi bile unutup normal düzenimden bir kaç saat sonra aldığım oldu bunun yanında saç dökülmem oldu biraz eczacımın tavsiyesiyle sarımsak şampuanı aldım baya azalttı dökülmemi kokusu erkek parfümüne benzese de katlanılabilir. Birde bel ağrılarım var biraz ama katlanılmayacak derecede değil dudak kuruluğuna gelirsekte elimde nemlendiriciyle geziyorum fırsat buldukça sürüyorum sürekli geceleride blistex med plus üzerine hametan sürüp uyuyorum 0 çatlak var yumuş yumuş dudaklarım. Kusöa evresine girmemle beraber yanağım da 1 çenemde 1 ve alnımda 2 tane sivilce çıktı dert etmiyorum nasıl olsa hepsi gidiceeekkk :)))))

Zoretaninle 3. Hafta
Siyah noktalar bütün gözeneklerimden fışkırıyor resmen kistik sivilcem tekrardan büyüdü ama eskisine nazaran daha küçük şuan bir kaç tane de sivilcem çıktı hayatımın en sivilceli dönemini yaşıyorum birde hafta başında burnum kanadı birazcık şimdilik değişen şeyler bu kadar, kendinize iyi bakınnn :))

Zoretaninle 3. Hafta
Siyah noktalar bütün gözeneklerimden fışkırıyor resmen kistik sivilcem tekrardan büyüdü ama eskisine nazaran daha küçük şuan bir kaç tane de sivilcem çıktı hayatımın en sivilceli dönemini yaşıyorum birde hafta başında burnum kanadı birazcık şimdilik değişen şeyler bu kadar, kendinize iyi bakınnn :))
Merhaba bende 1 haftadır roaccutane kullanıyorum zoretanin ile aynı gibi yani bende yeniyim başladığımdan beri 4-5 tane çıktı sivilcem bakalım ne kadar çıkıcak
Sivilcesiz günler dilerim ...:)

Doktor ilaçları sadece bakarak mı verdi yoksa test falan yaptırdınız mı?

Merhaba bende 1 haftadır roaccutane kullanıyorum zoretanin ile aynı gibi yani bende yeniyim başladığımdan beri 4-5 tane çıktı sivilcem bakalım ne kadar çıkıcak
Sivilcesiz günler dilerim ...:)

Çok teşekkür ederimm merak ettiğin birşey olursa mesaj kutumu aydınlatabilirsin :)

X