afra tafra'nın diyet yolculuğu..

afra tafra

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
1.077
1.361
Merhaba. Kilom 70 ideal kilom 60 boy 169. Bugün diyete başladım allahın izniyle. Ama çok cayasım var. Kendime engel olmak için hergün yediğimi içtiğimi buraya yazacağım. Haydi gazamız mübarek olsun.

Bu arada hergün 10 bardak su içmeyi ihmal etmemem gerekiyor. Özellikle her öğünden önce 2 bardak su hem iştahı kısıyor hem de yağ yakıyor.

Sakın cayma 3 ay dayandınmi istediğin kiloya inersin belkide daha cabuk bende 172 boyundayim ama ben 100 kiloyum zamaninda 70 kilolardaydim ama kendime dur demedim simdi ugrasiyorum benim ideal kilomda 60 canım ama ben ancak 10 ayda falan ulaşırim ama sen 2 3 ayda halledersin sabret sık disini:KK6::KK6:

Sakın cayma 3 ay dayandınmi istediğin kiloya inersin belkide daha cabuk bende 172 boyundayim ama ben 100 kiloyum zamaninda 70 kilolardaydim ama kendime dur demedim simdi ugrasiyorum benim ideal kilomda 60 canım ama ben ancak 10 ayda falan ulaşırim ama sen 2 3 ayda halledersin sabret sık disini:KK6::KK6:
O dur diyememe olayı zaten kanser ediyor insanı. Ben de gelecek hafta gelecek ay pazartesi derken baktım iş çığırından çıkıyor. Durmadan kilo alıyorum ve çok mutsuz oluyorum. Mutsuz oldukça da yiyorum. Ama artık ertelemek için bahanem kalmadı.
Sen de başladın mı diyete? Gel yarış yapalım:KK55:

başladım canım 3. haftam bu yarısalim tabii destek oluruz birbirimize
Ben diyetkolik uygulamasını indirdim. Bana önerdiği kalori 1600 ama ben kendime 1200 limiti koydum. Yulaf kepeği siparişi verdim bugün. Sabahları yulaf kepeği krebi ve bir dilim peynirle kahvaltı yapıcam. Ekmek günde iki dilimi aşmayacak. Bol bol su içilecek. Tatlı haftada bir ve sütlü olacak. Yediğim içtiğim herşeyi yazıcam. Böylelikle yazarken tüh be yemeseydim keşke diyeceğim şeylere karşı direncimi arttırıcam. Kendime koyduğum kurallar bunlar. İnşallah başarılı olurum.
3 haftada ne kadar verdin peki? Diyetisyen kontrolündesin değil mi?

Ben 2 yıl once diyetisyen Kont 10 kg kadar verdim 2 ayda şimdi aynısı uyguluyorum canim benimde 1600 kal
kahvaltıdan önce 1 bRd şu 1 kayısı
sabah 1 yumurta
kibrit kutusu kadar peynir
bir dilim ekmek
1 bed az sekerli cay

ara yapamadim disardaydim.

öğlen
1 kase çorba
5 y kaşigi taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara
1 c brd süt içine 1 cy kaşığı Nescafe kattim

akşam
1 kase çorba
1 kabak dolmasi etli
1 kase yoğurt başkada bişey yemem artık 10 bRd şu

45 dk Dakika da koşu bandında yürüdüm
bu kadar canim

3 haftada 3,5kg kadar verdim canım arada kaçırdım bi kac gün ama kaldığım yerden devam ettim

Kahvaltı
Bir bardak süt
İki p. k. Peynir
İki dilim ekmek
Beş tane zeytin
Helva
Artık şu diyete konsantre olmak istiyorum. Bu sabah helvayı fazla kaçırdım. Ekmeği de bir dilim fazla yedim. En iyisi biran önce yulaf kepeği krebine başlayıp kahvaltıyı krep ve bir dilim peynirle kısıtlamak

helva yemesin iyiymiş olsunkacirdim diye sakin bırakma
kahvaltıdan önce 2 brd şu 1 kayısı
kahvaltı
1 yumurta
1 kibrit kutusu peynir
roka maydanoz
1 dilim ekmek
az şekerli çay

öğlen birazdan yine
1 kase corba
1 tanecik dolması dünkü kalan
1 yoğurt
1 dilim ekmek

helva yemesin iyiymiş olsunkacirdim diye sakin bırakma
kahvaltıdan önce 2 brd şu 1 kayısı
kahvaltı
1 yumurta
1 kibrit kutusu peynir
roka maydanoz
1 dilim ekmek
az şekerli çay

öğlen birazdan yine
1 kase corba
1 tanecik dolması dünkü kalan
1 yoğurt
1 dilim ekmek
Ay ne güzel bir menü hiç kalorili sürprizli mamalar yok:KK45:

ay maşallah de bu aralar nefsimë bayagi hakimim uzunca birsure boyle gider inşallah
Maşallah maşallah:nazar: aslında ilk haftayı atlattıktan sonra işler rayına giriyor. Önceki diyetimde öyle olmuştu. Boşuna dememişler başlamak başarmanın yarısıdır.

X