Afyonkarahisar-Dinar ilçesi hakkında bilgi

karagokce

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
300
14
Afyonlu olan orada bulunmuş yaşamış görmüş arkadaşlardan özellikle dinar ilçesi, halkı, havası suyu, yaşam standartları ile ilgili bilgi istiyorum.

Denizli-Çivril'de okudum.Dinara çok yakındı, ben sadece duyduklarımı söylüyorum bilmiyorum günah almak olmasın tam bir yobazlarmış.

Denizli-Çivril'de okudum.Dinara çok yakındı, ben sadece duyduklarımı söylüyorum bilmiyorum günah almak olmasın tam bir yobazlarmış.
Teşekkür ederim. Benzer şeyleri duymadım değil konuyu açma sebebim de bundan biraz aslında. 4 sene orda yaşayabilir kiyim miyim ki. İlçeyi gördüm çok tenha ve sessiz geldi. Korkuttu biraz.

Teşekkür ederim. Benzer şeyleri duymadım değil konuyu açma sebebim de bundan biraz aslında. 4 sene orda yaşayabilir kiyim miyim ki. İlçeyi gördüm çok tenha ve sessiz geldi. Korkuttu biraz.
Dinar gölü çok güzel ama demi.
Orada bulunmuş arkadaşlarım dedi çok yobazlar namus bekçileri ama abazalar hem de böyle konuşmaları yemeleri içmeleri falan hep kabaymış.

Bende 4 yil yasayacakken sadece 4-5 ay dayanabildim. hayatimda böyle bi yer gormedim ben. Eger dinara gore büyük bi yerden geliyorsan yasaman alisman zor olur bnm oyle oldu çünkü. Cok cok küçük bi yer ve gercekten de bazilari namus avcisi modunda takılıyor ama bi o kadar da abaza tipler mevcut

il merkezi olmadığı için küçük bir ilçe. benim gördüğüm öyle canlı bir şehir hayatı olmaz. orda yaşamadım yakın bir ilde okudum. oradan gelen arkadaşlar vardı hiç birinide sevmedim açıkçası.

Büyük bi ilden geliyorum arkadaşlar. Daha doğrusu orada iş teklifi aldım ama görünce ve duyduklarımdan dolayı biraz soğudum. Kararsızım çok.

Sunu soyliyim sana dinara bingolden tayinimiz ciktiginda havalara ucmustum oh be batiya atandim diye ama nerdeeee bingolu mumla aradim inssnlarini sehri imkanlarini nefret ettim yani alismam 8 ayi buldu sonra da zaten muglaya atandik ve her hafta sonum ispartada gecti dinardayken kucucuk bimikce apartman zaten yok bi pazarini severdim bi de ev sshibimizi hepsi bu

Sunu soyliyim sana dinara bingolden tayinimiz ciktiginda havalara ucmustum oh be batiya atandim diye ama nerdeeee bingolu mumla aradim inssnlarini sehri imkanlarini nefret ettim yani alismam 8 ayi buldu sonra da zaten muglaya atandik ve her hafta sonum ispartada gecti dinardayken kucucuk bimikce apartman zaten yok bi pazarini severdim bi de ev sshibimizi hepsi bu
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilere. Ben görünce ısınamadım ilkin ama acaba büyük bi yerden geldim, yabancı bi yer diye mi bu hisse kapıldım diye düşündüm. Kendini ikna etmeye çalıştım ama biraz gözüm korktu açıkçası. Vazgeçtim büyük oranda düzenimi bozup orda yeni bi hayat kurmaktan. Yani benim için şehir merkezine ulaşım, sosyal çevre, alışveriş vs. sorun olacaktı sanırım.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilere. Ben görünce ısınamadım ilkin ama acaba büyük bi yerden geldim, yabancı bi yer diye mi bu hisse kapıldım diye düşündüm. Kendini ikna etmeye çalıştım ama biraz gözüm korktu açıkçası. Vazgeçtim büyük oranda düzenimi bozup orda yeni bi hayat kurmaktan. Yani benim için şehir merkezine ulaşım, sosyal çevre, alışveriş vs. sorun olacaktı sanırım.
O zaman hayirli olsun tatlim inan uzun surede cekilecek bi yer degil ve sosyal hayat zaten o yuzden enndogru karari vermissin arkadasim

X