Ağda korkusu

merveemutlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
4
0
31
Kızlar ben hep jilet kullandım 16 yaşımdayım bu hafta ağda yaptırcam ama korkuyorum özellikle koltukaltı ve bikini bölgesinden çok canım yanarmı ve nasıl durucam napmam gerekir

Canın yanacak şekerim. Ama alışacaksın. Jiletle kıl köklerini kuvvetlendirdin. Ağda azaltan kadar canın acır ama dayanılmaz şeyler değil. Jiletin hengamesinden daha iyidir. Ağda candır. . M merveemutlu

Acimasindan korkuyorsan ilk evde sen dene. Aciyi ögren istersen ondan sonra baskasina yaptir. Ben bildim bileli kendim yapiyorum. Acisa da kendi istedigim ve hazir oldugum zaman cektim bandi. Istersen bu sekilde korkunu yenebilirsin.
Bir de tavsiye olarak kücük kücük kes agda bantlarini bölge az aciyinca uyusur da hemen. Toptan cekmedim hic bikini bölgesini mesela ben. Hep kücük kücük cekiyorum, bir parmak eninde yani.
Ama gercekten cok azaltiyor. Benim bikini bölgesi kel oldu hep agda saolsun =)

Kızlar ben hep jilet kullandım 16 yaşımdayım bu hafta ağda yaptırcam ama korkuyorum özellikle koltukaltı ve bikini bölgesinden çok canım yanarmı ve nasıl durucam napmam gerekir
Jiletle aldıysan çok tüyün yoktur diye tahmin ediyorum. Uzun olmadığı sürece canın yanmıyor merak etme. Koltukaltı hiç acımaz bacağın da belli yerleri biraz acıyor o kadar. 18 olana kadar dayan sonra lazer yaptırırsın tatlım

canım çok uzun olmaığı sürece sorun yok eger uzunsa makasla kısalt git zaten yapan işinin ehli beş dakikada bitiyiro ilerleyen zamanlarada lazer yaptırısın

Peki nasıl duracağım ki
Canın yanacak şekerim. Ama alışacaksın. Jiletle kıl köklerini kuvvetlendirdin. Ağda azaltan kadar canın acır ama dayanılmaz şeyler değil. Jiletin hengamesinden daha iyidir. Ağda candır. . M merveemutlu [/QUOT
Canın yanacak şekerim. Ama alışacaksın. Jiletle kıl köklerini kuvvetlendirdin. Ağda azaltan kadar canın acır ama dayanılmaz şeyler değil. Jiletin hengamesinden daha iyidir. Ağda candır. . M merveemutlu
peki nasıl duracağım ki

Bendensin bende hep jiletle aldim 21 yaşındayım ve bi kez agda denedim ama bikiye beceremedim cok acidi hic urasma utaniyorum diye kufore de gidemiyodum ama simdi gidiyorum beni tanimayan bi kuafore bugun 4. Kez aldirdim zaten 2.de o kadar aci hissedilmiyo ilkte biraz acidi cigkik bile attim yani o derece ama alistir agdaya

X