- 15 Haziran 2014
- 1.336
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
koltuk altına gittim ama bitmedi bi türlü bende bıraktımlazere başla derim canım
deniycem bunu çokkkkk teşekkür ederim :)once buz torbası koy uyussun biraz sonra agdayi sur biranda cek ilk once cok can yakiyo ama saniyelik aci veriyor . agda bezini cektikten sonra hemen tekrar buz torbasi koy.
arkadaşım yeni almaya başladığında hassa olur tüyler kalın olduğundan daha fazla hissedebilirsin..sirli ılık ağda ve küçük küçük yapmanı öneririm..yaptırabilirsen sirli ağdanı kuaförde yaptır..onlar daha pretik alır yada yapabilen birine..kızlar iyi akşamlar
ağda için çözüm bulamıyorum
ağrıdan ağladığım oluyor kızlar uyuşturucu kremlere de çok fazla para veremiyorum
bildiğiniz uygun fiyatlı uyuşturucu kremler var mı yoksa napıyosunuz ağda yaparken lütfen yardım edinn
çalışınca daha fazla olabilir ama öğrenci olunca o kadar para verilmiyor maalesefkremden ziyade tek çözüm lazer gibi canım bence de tabi %100 olmuyormuş ama eskisinden iyi oldugu kesin. maddi durumlar müsait oldugunda ilk yapacagım şey o olacak sanırım.
haklısın, bakma bende işsizim şuan :) anca kışa doğru ya da seneye falan, olursa tabi. menengeç kahvesi mi ne öyle bişey duymuştum tüyleri döküyomus vs. arkadaşım diyodu geçen de araştırmayı unutmusum ona bi bakalm aslı var mı, pek ınanmam gerçi deçalışınca daha fazla olabilir ama öğrenci olunca o kadar para verilmiyor maalesef
kuaföre gittim ama sanırım iyisine denk gelmedimarkadaşım yeni almaya başladığında hassa olur tüyler kalın olduğundan daha fazla hissedebilirsin..sirli ılık ağda ve küçük küçük yapmanı öneririm..yaptırabilirsen sirli ağdanı kuaförde yaptır..onlar daha pretik alır yada yapabilen birine..
rica ederim canım.deniycem bunu çokkkkk teşekkür ederim :)
teşekkürlerr :)Konu ilgili bölüme taşınacaktır bilginize..
Anestol diyorum o pahalı emlalardan hicbir farkı yok.sürüp strec filmle kapatıcaksn uyusuuor.Fiyatı da 3 tl gibi biseydikızlar iyi akşamlar
ağda için çözüm bulamıyorum
ağrıdan ağladığım oluyor kızlar uyuşturucu kremlere de çok fazla para veremiyorum
bildiğiniz uygun fiyatlı uyuşturucu kremler var mı yoksa napıyosunuz ağda yaparken lütfen yardım edinn
hımm cidenn işini düzgün yapan yerlerde var araştır istersenkuaföre gittim ama sanırım iyisine denk gelmedim
haklısın, bakma bende işsizim şuan :) anca kışa doğru ya da seneye falan, olursa tabi. menengeç kahvesi mi ne öyle bişey duymuştum tüyleri döküyomus vs. arkadaşım diyodu geçen de araştırmayı unutmusum ona bi bakalm aslı var mı, pek ınanmam gerçi de
eczaneden direk alabiliyor muyuz peki yazdırmak mı gerekiyor ?Anestol diyorum o pahalı emlalardan hicbir farkı yok.sürüp strec filmle kapatıcaksn uyusuuor.Fiyatı da 3 tl gibi biseydi
Direk alınıyoreczaneden direk alabiliyor muyuz peki yazdırmak mı gerekiyor ?
bakk şems arslanınmış bu doğru mu bilemem
Malzemeler:
* 2 yemek kaşığı Menengiç kahvesi ve ya türk kahvesi
* 1 çay kaşığı karbonat
Hazırlanışı ve uygulanışı:
Tüy azaltıcı maskeyi yüz hariç (yüzde kullanılmıyor) İstenmeyen tüm vücutta kullanabilirsiniz. İçtiğiniz Menengiç kahvesinin telvesini dolapta biriktirip biriken telvenin içine doğal karbonatı ekleyip karıştırın. 24 gün boyunca her gün 2 dakika banyodan önce peeling yapar gibi bastırmadan yedirin. 24 gün sonra hatada 1 uygulayın.