agdadan sonra külll

peaceintheworld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
304
38
Ben bir sey duydum aranizda deneyen varmi diyede bir sormak istedim..
Agdadan sonra odun kulunu agda yaptigin yere suruyomussun killar azaliyomus acaba deneyen varmii

Hayır oyle degil mesela agda yaptin külle ovuyuosun agda yaptigin yeri sonra yikiyosun ben duydumda aranizda deneyen varmi diye sorayim dedim :)

Hayır oyle degil mesela agda yaptin külle ovuyuosun agda yaptigin yeri sonra yikiyosun ben duydumda aranizda deneyen varmi diye sorayim dedim :)
onu duymadim ama, osmanli zamaninda, yeni dogan kiz bebeklere killi olmasin diye odun kulu ile masaj yaptiklarini duymustum. hatta hep dusunurum acaba zarari var midir, kizim olsa yapar miyim diye..

eskiden ananem , meşe külüyle ovarmış bacaklarını tüylerin dökülmesini ve azalmasını sağlarmış oda büyüklerinden öyle görmüş. 67 yaşındaydı vefat ettiğinde tek tük tüyleri var hele kollarında bacaklarında hiç yoktu. özel bölgesi iğneli epilasyonla 1 seansta bitmişti.
meşe odunu külü olması lazımmış , bunu nargile salonlarından isteyebilirsiniz onlar meşe odunu kullanıyorlar ve çöpe atıyorlar.
bana denedin mi diye sorarsanız , denemedim.
külü kuru kuru ovalayarak sürterek sürdürmek gerekiyor , sanırım bir nevi zımpara yapar gibi.

X