Ağız Kokusu : (

Tuba Akdeniz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
30
23
46
Başlıkta da yazdığı gibi günde 2 kere bi sabah bi akşam dişlerimi fırçalamama rağmen sabahlerı uyandığımda çok kötü bir ağız kokusu ile uyanıyorum. Doktora gittim çürüğün yok dedi. Neden olabilir sizce? Bi ilacı falan var mu bunun. ?

Başlıkta da yazdığı gibi günde 2 kere bi sabah bi akşam dişlerimi fırçalamama rağmen sabahlerı uyandığımda çok kötü bir ağız kokusu ile uyanıyorum. Doktora gittim çürüğün yok dedi. Neden olabilir sizce? Bi ilacı falan var mu bunun. ?
AYNI SORUNU YASIYORDUM KISA SURE ONCESINE KADAR. DIS TASLARIMI TEMIZLETTIM KURTULDUM TUM NEDENI BUYMUS. SIMDI FERAH BI NEFESIM VAR. INSANIN HAYATINI COK ETKILIYOR BU DURUM

AYNI SORUNU YASIYORDUM KISA SURE ONCESINE KADAR. DIS TASLARIMI TEMIZLETTIM KURTULDUM TUM NEDENI BUYMUS. SIMDI FERAH BI NEFESIM VAR. INSANIN HAYATINI COK ETKILIYOR BU DURUM

Aa o hiç aklıma gelmemişti, diş taşları koku mu yapıyormuş :O Doktoruma onu da sorayım bi, çok teşekkürler :) Peki bu konuda bir ilaç biliyor musun acaba? akşam içsem sabaha güzel uyansam :)

BEN NELER YAPTIM BUNUN ICIN EGER BENIM GIBI CURUKSUZ TAS DISINDA BASKA PROBLEMI OLMAYAN BIRIYSEN KESINLIKLE SEBEP TARTARLAR. TEMIZLETTIKTEN SONRA RESMEN YUK KALKIYOR INSANIN UZERINDEN. HERKES IHMAL EDIYOR KORKUDAN AMA BEN HIC BIRSEY HISSETMEDIM COK MEMNUNUM. DISIMI TUM GUN FIRCALAMASAM BILE KOKU YOK:KK16:

canım reflün varsa bundanda kaynaklanabilir :))

çürüğün yoksa, diş taşın da yoksa büyük ihtimal sorun bademcik taşın var canım. Ama sabah kalktığında varsa koku bence problem değil çünkü sabah kalkınca herkesin ağzı kokar. ama sürekli kokuyor diyorsan aynanın karşısına geç eline de bi fener ya da telin ışığını tut bademciklerine bak

Aç olduğunda midende ağrı oluyor mu? Yada yemek borunda bir sızı? İnsan kendini az çok tanır. Ağzın koktugunda bu ağzından mi geliyor yoksa bogazdanda geldiğini farkedebiliyomusun? Benim dislerimde de sorun yok mide ağrım vardı .kesime yanma boğaza vurma. Doktora gittim önce ilaç kullandım ağrısı geçti koku geçmedi. Endoskopi istedi ondanda ben vazgeçtim. Ama midemden kaynaklı olduğuna %99.9 eminim. Degilsede sinüzit belki. Ama ağızdan sanmam. Hele ki dişler fircalaniyorsa

Arkadaşlar ağız kokusunun en önemli nedenlerinden biri dilimizmiş.
Ben sabah akşam diş temizliği sonrası dilimi de temizliyorum. Dilsil adında U şeklinde bir temizleyici var. Çok güzel. Tavsiye ederim.

X