- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
Ben seni sevmediğini bahane bulduğunu düşünmüyorum. Belli ki sevgilin kıskanç biri. Ve bu konudaki ilk tartışmanız değil. Önceleri seni uyarmış ve sende bi değişim göstermediysen seninle olamayacağını düşünmesi çok normal. Erkekler bizim kadar duygusal değil. Sırf vicdan yaptığı için ağlayacağını düşünmüyorum. Şöyle düşün sevgilinin sana ters gelen bi davranışı varsa ve ısrarla davranışının normal olduğunu söylüyorsa bi zmn sonra sende pes eder birlikte olamayacağınıza kanaat getirirdin.
Benim sevgilimde çooook kıskan. Bende erkeklerle samimi olsam benimle olmayacağını düşünürdü aynı şekilde bi erkek arkadaşım bana şarkı gönderse bundan da büyük sorun çıkarırdı.
Eğer onunla olmak istiyosan erkeklerle arana ciddi anlamda mesafe koymalısın. Ve ona abartıyosu, bunda bişey yok demek yerine onun düşüncelerini benimsemelisin.
Benim sevgilimde çooook kıskan. Bende erkeklerle samimi olsam benimle olmayacağını düşünürdü aynı şekilde bi erkek arkadaşım bana şarkı gönderse bundan da büyük sorun çıkarırdı.
Eğer onunla olmak istiyosan erkeklerle arana ciddi anlamda mesafe koymalısın. Ve ona abartıyosu, bunda bişey yok demek yerine onun düşüncelerini benimsemelisin.
Son düzenleyen: Moderatör: