- 16 Eylül 2014
- 64
- 46
kendimi çok kötü hissediyorum kk hanımları..az evvel tam yatacağim sırada dışarıdan bir kızın ağlama sesleri geliyordu, sonra biri ağzını kapadı sanırım boğuk boğuk sesler gelmeye başladı ben öğrenci evinde kaldgm zaman pek haber izleyemiyorum ve etkilenmiyrumda doğal olarak fakat tatil için memleket e gittiğimde izlediğim haberlerin etkisiyle o ağlamalar heleki bir kız o boguk sesler bana direk kötü şeyler cagristirdi ve elim ayağım boşandı.nNihayet bakmaya cesaret ettiğimde bi grup kişiyle kızın karşıda bi (dükkanın arka girişi gibi bi) yere girdiğini gördüm sanki kızın yerinde benim..çok korktum allahtan bi 5 dk ya çıktılar kız yine ağlıyor ayakta duramıyo doğrusu yaşadığı olayla yıkılmış gibi kız arkadaş lari sakinlestirmeye çalışıyo sevgilisi galiba bir genç sinirli her an üzerine yürüyecek gibi onuda diğerleri sakinlestiriyor.oolay cikmadan delikanlı gitti ama kız bu seferde ağlaya ağlaya onları anlattı yanindakine okadar icliki benim içim parçalandı ve hala daha dışardan sesler geliyor ve ben uyuyamiyorum uyku tutmuyor maalesef ki ara ara burada kavga gürültü mutlaka oluyor ama bir kızın ağlaması.ikide herkesin kafasının güzel olduğu bi yerde ...dderrtli içini dokmesi arasira yukselen sesler korkutuyor beni birinin daha canı yanacak diye