aglamayi kesemiyorum

Gelincik88

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
362
260
36
Arkadaslar kizlar ablalar, 2 aylik gelinim evlendigimden beri aglamaya basladim mi duramiyorum.
Dügün ve dügün öncesi ev mobilya asiri stresli gecti bizde...
Nisanliyken babamin kanser oldugunu ögrendik...
Sabahtan aksama kadar is biyandan
Biyandan annem babam oldum olasi anlasamaz kabgada büyüdüm dün öncesi bunlar yine ayrilma durumuna geldi kardeslerim küçük... kayinbabam rahmetli olali 11 yil olmus....
Herseyi inanin herşeyi nisanlim yani kocam ve ben ayarladik koşturduk.
evimizin badanasini bile biz yaptik dost bildikmerimiz yari yolda birakti......vs vs vs
Sonuc
hep kendimi sıktım aman şöyle olsun aman şu üzülmesin aman tatsizlik olmasin
Aman kimse duymasin
aman babam
Annem kardeşlerim
Kocam...ailesi
Derken kina gecemde herkesi ayakta tutacam salon organize annem babam kızlar derken aglayamadim bile.....dügün gün...ayri aksilikler
Hep ben kendimi kastim sıktım
simdi ne oldu
Ağlamaya başlıyorum susamiyorum
gözlerim aciyo şiş.
Kocamin aşırı üstüne düşüyorum sagolsun allah razi olsun merhametlidir ama ben en ufak biseyde aglamaya basliyom ve kötüsü kesmiyorum aglamayi taki uyuyup kalana kadar...
Ne oluyo bana???
Napsam gecer??
Akil verin kizlar

Canım anlamadım suan nıye ağlıyorsun? Kocanla aran suan ıyı dıye anladm ben. Sorunlar ıllakı olur ama gelmiş geçmiş çok sükür.. Babanada acıl sıfalar diliyorum

Cok streslisin hakli olarak... Aileni yine sev yine say ama unutma artik sen kendi yuvani kendi aileni kuruyorsun..

tatlim demekki aglayip desarj olaman lazim bence agla atma artik icine cunku sana zarar verebilir...

Canım anlamadım suan nıye ağlıyorsun? Kocanla aran suan ıyı dıye anladm ben. Sorunlar ıllakı olur ama gelmiş geçmiş çok sükür.. Babanada acıl sıfalar diliyorum

Iyi cok sükür.
Sorun daha cok bende en ufak bişeyde herşey bitti bitecek gibi hissediyorum.
aglamaya başlıyorum
Bize zarar veriyorum böyle yaparak basta kendime. ...

Acaba kendimi dügün öncesi cok sıktıgımdan mi oluyo diyorum buna bagliyorum..... susabilsem bide aglamayi birakabilsem
Herseye aglamasam...... care bilen var mi:KK43:

Iyi cok sükür.
Sorun daha cok bende en ufak bişeyde herşey bitti bitecek gibi hissediyorum.
aglamaya başlıyorum
Bize zarar veriyorum böyle yaparak basta kendime. ...

Canım benım bak burda ne kadar çok ınsan var mutsuz evliliği olan içini ferah tut esın senın arkanda olduğu surece tum sıkıntıları bırlıkte aşarsınız . Ağlamak ıstıyorsan ağla tabı ama unutma esın senı sevıyor ve senı uzgun görmek ıstemıyordur .. HErşey ıyı olacak unutma ve dua et. Rabbım tum sıkıntılarını dındırır ınsallah

Bunca zaman yaşadığın syress birikmişlik.. Artık patladın sende doğal olarak.. Psikolojik olarak etkilendin.. Valla en iyisi bi psikolağa git ii gelicektir..o sana en doğru yolu gösterir böylece hayatı kendine zindan etmessin.. Eşinde üzülüyodur bu haline ve sürekli ağlarsan bi süre sonra oda sıkılır bu durumdan

Akacak yaş akmadıkça durmaz. Bırakın kendinizi, ağlayın. Sonra zaten gözleriniz acır ya da göz pınarlarınız biraz kurur. Geçmiş gitmiş olaylar, ama etkisi yeni çıkıyor. Üzülmeyin. Ağlayın, rahatlayın; sonra da eşinizin evliliğinizin tadını çıkarın.

Canım benım bak burda ne kadar çok ınsan var mutsuz evliliği olan içini ferah tut esın senın arkanda olduğu surece tum sıkıntıları bırlıkte aşarsınız . Ağlamak ıstıyorsan ağla tabı ama unutma esın senı sevıyor ve senı uzgun görmek ıstemıyordur .. HErşey ıyı olacak unutma ve dua et. Rabbım tum sıkıntılarını dındırır ınsallah
Haklisin sükür halimize... cok tesekkür ederim

Bunca zaman yaşadığın syress birikmişlik.. Artık patladın sende doğal olarak.. Psikolojik olarak etkilendin.. Valla en iyisi bi psikolağa git ii gelicektir..o sana en doğru yolu gösterir böylece hayatı kendine zindan etmessin.. Eşinde üzülüyodur bu haline ve sürekli ağlarsan bi süre sonra oda sıkılır bu durumdan
Iste bundanda korkuyorum
Bi toparlanabilsem...

eee sustun sustun sustun simdi rahata erdin bütün stresi üstünden attin, patladin... bu cok normal...
bende sinavlardan önce degil sonrasi aglarim ... gecti bitti rahatladim diye cnm :))

Seni duygulandiricak seyler uzak dur.
Aglamk iyi geliyor diyosan ' aglama saati" diye bi zaman uydur.
Tum gun olumsuz seyleri biriktr biriktir o saat icinde kendini odaya kapat ve desarj et.
Bu saat esinin isten donme saatine gelmesin.
Her gun her gun aglayan kari pekte hos degil.
Agla sonra odadan cik kocana kocaman gulucukler sun.

hepiniz cok haklisiniz.
esimden bu durumu gizlemem lazim... komik hale düsüyorum. onun canini skyorum
kendi kendime herseyi berbat ediyorum.
bazen uzaklara gidip kafa dinleyesim var, hergün calisiyorum sonra ev isleri... ben galiba stresimi atamadim.....
keske imkanim olsa yapabilsem---

ağlamak içindeki sıkıntının dışa vurmasıdır. sorun yok ağlamaya devam et birgün kesilecek. çok sıkıntılı zamanlardan geçtikten sonra boşalan sinirler seni ağlatıyor. ozamanlarda güçlü olup herşeyi halletmen gerekiyordu ama şimdi hepsi geçti ve ozamanki sıkıntıları içinden atıyorsun yavaş yavaş. zaman herşeyin ilacı. birde evlilik kadınların hayatında dönüm noktası. sorumluluğa alışmak biraz törpülüyor insanı ama merak etme hepsini atlatacaksın sadece eşinle arayı bozmayın yeter sana en destek olacak kişi o çünkü.

Arkadaslar kizlar ablalar, 2 aylik gelinim evlendigimden beri aglamaya basladim mi duramiyorum.
Dügün ve dügün öncesi ev mobilya asiri stresli gecti bizde...
Nisanliyken babamin kanser oldugunu ögrendik...
Sabahtan aksama kadar is biyandan
Biyandan annem babam oldum olasi anlasamaz kabgada büyüdüm dün öncesi bunlar yine ayrilma durumuna geldi kardeslerim küçük... kayinbabam rahmetli olali 11 yil olmus....
Herseyi inanin herşeyi nisanlim yani kocam ve ben ayarladik koşturduk.
evimizin badanasini bile biz yaptik dost bildikmerimiz yari yolda birakti......vs vs vs
Sonuc
hep kendimi sıktım aman şöyle olsun aman şu üzülmesin aman tatsizlik olmasin
Aman kimse duymasin
aman babam
Annem kardeşlerim
Kocam...ailesi
Derken kina gecemde herkesi ayakta tutacam salon organize annem babam kızlar derken aglayamadim bile.....dügün gün...ayri aksilikler
Hep ben kendimi kastim sıktım
simdi ne oldu
Ağlamaya başlıyorum susamiyorum
gözlerim aciyo şiş.
Kocamin aşırı üstüne düşüyorum sagolsun allah razi olsun merhametlidir ama ben en ufak biseyde aglamaya basliyom ve kötüsü kesmiyorum aglamayi taki uyuyup kalana kadar...
Ne oluyo bana???
Napsam gecer??
Akil verin kizlar
çok güçlü bi kadınsın herşeyi tek başına halletmişsin.ama hiç bir kötü olay kalıcı değil.yoğun stresten belki anksiyete bozukluğu falan olabilir.iş olmadığı tatil günlerinde kafanı dağtmaya bak derim.babana da çok geçmiş olsun .insanların yarısı o malum hastalıkla başediyor.tez zamanda iyileşir inşallah.psikolojini bozma ki güçlükler karşısında yılmayasın

X