- 27 Haziran 2015
- 362
- 260
- 36
- Konu Sahibi Gelincik88
Arkadaslar kizlar ablalar, 2 aylik gelinim evlendigimden beri aglamaya basladim mi duramiyorum.
Dügün ve dügün öncesi ev mobilya asiri stresli gecti bizde...
Nisanliyken babamin kanser oldugunu ögrendik...
Sabahtan aksama kadar is biyandan
Biyandan annem babam oldum olasi anlasamaz kabgada büyüdüm dün öncesi bunlar yine ayrilma durumuna geldi kardeslerim küçük... kayinbabam rahmetli olali 11 yil olmus....
Herseyi inanin herşeyi nisanlim yani kocam ve ben ayarladik koşturduk.
evimizin badanasini bile biz yaptik dost bildikmerimiz yari yolda birakti......vs vs vs
Sonuc
hep kendimi sıktım aman şöyle olsun aman şu üzülmesin aman tatsizlik olmasin
Aman kimse duymasin
aman babam
Annem kardeşlerim
Kocam...ailesi
Derken kina gecemde herkesi ayakta tutacam salon organize annem babam kızlar derken aglayamadim bile.....dügün gün...ayri aksilikler
Hep ben kendimi kastim sıktım
simdi ne oldu
Ağlamaya başlıyorum susamiyorum
gözlerim aciyo şiş.
Kocamin aşırı üstüne düşüyorum sagolsun allah razi olsun merhametlidir ama ben en ufak biseyde aglamaya basliyom ve kötüsü kesmiyorum aglamayi taki uyuyup kalana kadar...
Ne oluyo bana???
Napsam gecer??
Akil verin kizlar
Dügün ve dügün öncesi ev mobilya asiri stresli gecti bizde...
Nisanliyken babamin kanser oldugunu ögrendik...
Sabahtan aksama kadar is biyandan
Biyandan annem babam oldum olasi anlasamaz kabgada büyüdüm dün öncesi bunlar yine ayrilma durumuna geldi kardeslerim küçük... kayinbabam rahmetli olali 11 yil olmus....
Herseyi inanin herşeyi nisanlim yani kocam ve ben ayarladik koşturduk.
evimizin badanasini bile biz yaptik dost bildikmerimiz yari yolda birakti......vs vs vs
Sonuc
hep kendimi sıktım aman şöyle olsun aman şu üzülmesin aman tatsizlik olmasin
Aman kimse duymasin
aman babam
Annem kardeşlerim
Kocam...ailesi
Derken kina gecemde herkesi ayakta tutacam salon organize annem babam kızlar derken aglayamadim bile.....dügün gün...ayri aksilikler
Hep ben kendimi kastim sıktım
simdi ne oldu
Ağlamaya başlıyorum susamiyorum
gözlerim aciyo şiş.
Kocamin aşırı üstüne düşüyorum sagolsun allah razi olsun merhametlidir ama ben en ufak biseyde aglamaya basliyom ve kötüsü kesmiyorum aglamayi taki uyuyup kalana kadar...
Ne oluyo bana???
Napsam gecer??
Akil verin kizlar