• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Benayyyyy o ne kıııızzzz yapa yapa ovü. Mü yaptınnnnn
kızzzz çok belirginnnnn ayyyy normal test yap hadiiii:21::21:
kız bence hamilesinnnnn:21::21: hadiii gebelik testi yapsanaaa:53:

Fatmammmm bi prensesmi geliyooooı:21::21: canımmm

:53::53::9:

Cisini ne kadar tuttun o onemli:26: eger 4vsaatlik idrarla yapilmissa bu test negatif canim yinede gec dollenme secenegi diye bir sey var:34:

Fatmam eli ayagibduzgun olsun hayirli olsunda cinsiyeti farketmez aslinda :21:

ay kuzum ya bence normal test yap ya var mı evde hemen yap bence inşallah çıkar:52::52:

evet canım fundoşum prenses galiba doktor emin değilim dedi hanımefendi pek çekingen tam göstermedi:9::9:

Kızlar evde test yok olmadığı için bunu yaptım ya :9:
Bilerekte almıyorum :9:

Olmazsa üzülmem zaten ama merak malum insanı öldüren bişi :9:

Sosyalim 3-4 saatlik ancak çok gidiyom Tuvalete :9: :9:

kuzum al yap bence çok heyecanlandım yaaa:18::18:

Canım bende heyecan yaptım ama bak sosyal yok dedi :9:
Demekki yanlış sonuç ben iyice geçmeden yapmak istemiyorum o kadar hayal kırıklığı oldu ki bu kez bi nebze içim rahatladı gibi :1:

Bari ayın 28 i geçsin ancak öle :9:

Canım bende heyecan yaptım aayni ma bak sosyal yok dedi :9:
Demekki yanlış sonuç ben iyice geçmeden yapmak istemiyorum o kadar hayal kırıklığı oldu ki bu kez bi nebze içim rahatladı gibi :1:

Bari ayın 28 i geçsin ancak öle :9:
Bende adet olmazsam 28 subat yada 1 mart tesr gunumm ayni zamanda mujdeli haberi veririz insallah benayimm:32:

Benoşşş sen yum zamnaı yapmışmıydın kızz ovü testiii
hadi önce sizin sonra yelizin sonrada benimkii:52:

Yok kız ben bi kez kullandım onda da yanlış hesap yapmışım sonra kullanmadım bu ay akıntıya göre hareket ettim :9:

İnşAllah bakalım kim başı çekecek :1:

Öyle tabi canım varsada yoksa da :1:

Sadece kuzenimoladüğünü var haziranda hamiş olmayı çok isterim ama benim istmemle olmuyo bu işler işte rabbim bakalım ne zamana yazdı ;)
Benimde kizbkardesimin var 21 haziran bende istiyorum ama kismet bu isler hayirlisi:16:
sosyalim inşallah ikinizden de hayırlı haberler alırız:16::16:
Insallah canimm

Insallah fundos bastaki listenin hepsine bi hamis simgesi koysam cok guzel olacak

Benimde kizbkardesimin var 21 haziran bende istiyorum ama kismet bu isler hayirlisi:16:

Insallah canimm

Insallah fundos bastaki listenin hepsine bi hamis simgesi koysam cok guzel olacak

Düğünlerde aynı zamanda hemen hemen :9:

Zaten baştaki liste bi hamiş olarak dolsa tamamdır :1: daha eğlenceli olacak herşey

Kizlarrrr gunaydinnn nasilsnzzz
Açılış benden bugün :16:
Yoldayim okula gidiyorum bi yazayim dedim
Herkes nasillll
Rabbim bu guzel sabahin niyetine bu topikteki herkese hayirli evlatlar nasip et.Aminnnnnn

Back
X