- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yesilcam fundosss![]()
Benayyyyy o ne kıııızzzz yapa yapa ovü. Mü yaptınnnnn
kızzzz çok belirginnnnn ayyyy normal test yap hadiiii
kız bence hamilesinnnnnhadiii gebelik testi yapsanaaa
Fatmammmm bi prensesmi geliyooooıcanımmm
Cisini ne kadar tuttun o onemli:26: eger 4vsaatlik idrarla yapilmissa bu test negatif canim yinede gec dollenme secenegi diye bir sey var
Fatmam eli ayagibduzgun olsun hayirli olsunda cinsiyeti farketmez aslinda![]()
ay kuzum ya bence normal test yap ya var mı evde hemen yap bence inşallah çıkar
evet canım fundoşum prenses galiba doktor emin değilim dedi hanımefendi pek çekingen tam göstermedi![]()
Anlamadimm cano 3 4 saatlik mi simdi:26:Kızlar evde test yok olmadığı için bunu yaptım ya![]()
Bilerekte almıyorum![]()
Olmazsa üzülmem zaten ama merak malum insanı öldüren bişi
Sosyalim 3-4 saatlik ancak çok gidiyom Tuvalete![]()
![]()
Jeton simdi dustu kizzYokk bu favorilerimden değildiii günün anlam ve önemine itafen yayınlanmasına gülüyorummmm![]()
:60
Kızlar evde test yok olmadığı için bunu yaptım ya![]()
Bilerekte almıyorum![]()
Olmazsa üzülmem zaten ama merak malum insanı öldüren bişi
Sosyalim 3-4 saatlik ancak çok gidiyom Tuvalete![]()
![]()
Anlamadimm cano 3 4 saatlik mi simdi:26:
kuzum al yap bence çok heyecanlandım yaaa:18::18:
Canım bende heyecan yaptım ama bak sosyal yok dedi![]()
Demekki yanlış sonuç ben iyice geçmeden yapmak istemiyorum o kadar hayal kırıklığı oldu ki bu kez bi nebze içim rahatladı gibi![]()
Bari ayın 28 i geçsin ancak öle![]()
Bende adet olmazsam 28 subat yada 1 mart tesr gunumm ayni zamanda mujdeli haberi veririz insallah benayimmCanım bende heyecan yaptım aayni ma bak sosyal yok dedi![]()
Demekki yanlış sonuç ben iyice geçmeden yapmak istemiyorum o kadar hayal kırıklığı oldu ki bu kez bi nebze içim rahatladı gibi![]()
Bari ayın 28 i geçsin ancak öle![]()
Hayirlisi benoscannnn![]()
tamam kuzum sen bilirsin canım beraber bekleriz 28ine kadar![]()
Bende adet olmazsam 28 subat yada 1 mart tesr gunumm ayni zamanda mujdeli haberi veririz insallah benayimm![]()
Benoşşş sen yum zamnaı yapmışmıydın kızz ovü testiii
hadi önce sizin sonra yelizin sonrada benimkii![]()
Benimde kizbkardesimin var 21 haziran bende istiyorum ama kismet bu isler hayirlisiÖyle tabi canım varsada yoksa da![]()
Sadece kuzenimoladüğünü var haziranda hamiş olmayı çok isterim ama benim istmemle olmuyo bu işler işte rabbim bakalım ne zamana yazdı![]()
Insallah canimmsosyalim inşallah ikinizden de hayırlı haberler alırız![]()
Benoşşş sen yum zamnaı yapmışmıydın kızz ovü testiii
hadi önce sizin sonra yelizin sonrada benimkii![]()
Benimde kizbkardesimin var 21 haziran bende istiyorum ama kismet bu isler hayirlisi
Insallah canimm
Insallah fundos bastaki listenin hepsine bi hamis simgesi koysam cok guzel olacak