• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

inşallah sende bu ayın sonuna doğru farklı heyecanlar için gideceksin dr a :16:

ben burdayim canim. kizla birlikte bende uymusummm. operek uyandiriyo benii:38:

herkes gitmissss:41:

:6::6::6::6::6::6::6:
:35::35::35::35::35::35::35:
bugün niye sessiz buralar kiii :24::24::24:

ayyyy sosyalimmmm nolurrr öle olsunnnnn bunu şuan okadar çok istiyorumkii ezan okunuyor Allahım duysun sesimiziii
patron aradııı o herif varyaaa mesaj atmış molotof atacam herkes içerdeyken akıllanmadınız demiş dikkat edin diyooo :18::18:
yaa nolur gidim artıkkkk

oyyyyy ayşemmmm ne güzell missss

:1::1::1: tipe bakkkk

ben geldim kimse yoktu şimdi geldiniz işte :16: hadi konuşalım :1::21:
böyle hadi konuşalım diyince de :9::9:
ayyyy sosyalimmmm nolurrr öle olsunnnnn bunu şuan okadar çok istiyorumkii ezan okunuyor Allahım duysun sesimiziii
patron aradııı o herif varyaaa mesaj atmış molotof atacam herkes içerdeyken akıllanmadınız demiş dikkat edin diyooo :18::18:
yaa nolur gidim artıkkkk

ne diyosun fundooşş :53::53: devlet koruma vermiyomu mesaj da delil değil mi :53:
bu işte bi iş var sanki şikayetçide mi olmuyolar :53:

Ayşemmmmmmmmmm :81:
benoş ne heyecanlıdır şimdiiiii ben her dr. gittiğimde bi heyecan basıyor sürekli çişim geliyooo :9:
birde şimdi miniğini görecekler ilk kez o dahada bi başka heyecan yaaaa
şuraya bak daha geçen haftaya kadar benoşta bizim gibi olacakmı olmayacakmı şimdi 1 aylık hamişşş hatta daha fazla
Allahım nolurrr bende haftaya öğrenimmmm :1::1:
kızlar hastane bana çook yakın gidim bende beklim benoşla kocişini görim hallerini izlim uzaktan :9::9::9::9:

yaa nolur gidim artıkkkk

bencede bebişin bi gelsinde sende çık o işten Teksas sanki :20:

böyle hadi konuşalım diyince de :9::9:

ne diyosun fundooşş :53::53: devlet koruma vermiyomu mesaj da delil değil mi :53:
bu işte bi iş var sanki şikayetçide mi olmuyolar :53:

kız taa aralıkta başladı mesajlara avukatımız var hemen verdi savcılığa o mesajları ama bişey olmadı hala
bu cam kırmasında kamera kaydı var verildi oda
bakalım ş.dışında patron yarın burda bu gece geliyor
yarın gidicem avukatla tekrar dedi

Ayşemmmmmmmmmm :81:
benoş ne heyecanlıdır şimdiiiii ben her dr. gittiğimde bi heyecan basıyor sürekli çişim geliyooo :9:
birde şimdi miniğini görecekler ilk kez o dahada bi başka heyecan yaaaa
şuraya bak daha geçen haftaya kadar benoşta bizim gibi olacakmı olmayacakmı şimdi 1 aylık hamişşş hatta daha fazla
Allahım nolurrr bende haftaya öğrenimmmm :1::1:
kızlar hastane bana çook yakın gidim bende beklim benoşla kocişini görim hallerini izlim uzaktan :9::9::9::9:

ayy ben olsam gider tanışırdım çok yakınsa duramazdım yerimde :9:

ayy ben olsam gider tanışırdım çok yakınsa duramazdım yerimde :9:

ayyy evet yaaa dur bende hamiş olırsam yada aynı zamanlarda dr. gidersek o devam ederse buraya randevu saatlerimizi denkleştirelimmm :9:
kızın tayini çıkacak gidecek daha göremedim

5 teydi canım bu arada netim çok yavaş çok geç açılıyor sayfa:47::47::47:

yaa nolur gidim artıkkkk

aminn insallah fundammm. hep dualarimdasiniz...
yuhh yaaa. birak o isi fundamm. adam tam dengesizzz:47:
ins o isyerinde bu ay son ayin olur fundammmm

bende uzaktan bakardım ki yakın olsa :9::9:
fundoşumm kızz inşallah haftaya da senin muhabbetini yaparız böyle yeliz twincan ve perican da peşinden geldimi tamamdır topiğimiz nihai amacına ulaşır :16::16:

aminn insallah fundammm. hep dualarimdasiniz...
yuhh yaaa. birak o isi fundamm. adam tam dengesizzz:47:
ins o isyerinde bu ay son ayin olur fundammmm

bende uzaktan bakardım ki yakın olsa :9::9:
fundoşumm kızz inşallah haftaya da senin muhabbetini yaparız böyle yeliz twincan ve perican da peşinden geldimi tamamdır topiğimiz nihai amacına ulaşır :16::16:

kız siz iyi dayanıyorsunuz biz buradaki kızlarla 2 kere buluştuk :29:

biliyorum ayşemm sağol
kız hemde ne dengesiz adını yazdık google patt resmi çıktı kardeşlerine dava açmış kimliğini sahte çıkartıp köydeki arsaları üstüne almışlar diye kars gazetesinde çıkmışş 2 yıl önce :1: hep böle şeylerle uğraşıyoo

ayy evet yaaa yapsammıkiii kız şimdi duyunca okursa yani gidip bakıcam sanar haaa :9:
evetttt bi biz kaldıkkk ama eğerki büyükten küçüğe gidicekseee :32::32: bende peşlerinden geliyom 3 büyük fire vermemeliiii :20:

sosyalim bu istanbul keşmekeşinde öle zorkiii :1: ama benoşu sima olarak çok iyi tanıyorum yaa bazen avm de arıyo gözlerim görürsem tutucam yakasından :4: bitane avm var onların evinin dibinde :1:

biliyorum ayşemm sağol
kız hemde ne dengesiz adını yazdık google patt resmi çıktı kardeşlerine dava açmış kimliğini sahte çıkartıp köydeki arsaları üstüne almışlar diye kars gazetesinde çıkmışş 2 yıl önce :1: hep böle şeylerle uğraşıyoo

ayy evet yaaa yapsammıkiii kız şimdi duyunca okursa yani gidip bakıcam sanar haaa :9:
evetttt bi biz kaldıkkk ama eğerki büyükten küçüğe gidicekseee :32::32: bende peşlerinden geliyom 3 büyük fire vermemeliiii :20:

sosyalim bu istanbul keşmekeşinde öle zorkiii :1: ama benoşu sima olarak çok iyi tanıyorum yaa bazen avm de arıyo gözlerim görürsem tutucam yakasından :4: bitane avm var onların evinin dibinde :1:

ben biyerde birinize denk gelsem konuşamayabilirim çok çekingenim :9::9::9:

Back
X