Ağlayakta gözden mi olak???

Bos ver ye olur mu kiz yazik omer sabaha kadar aglar
Aysem bende dun benimkiyle konustum hastanede ustumu falan sen giydir diye kimse orami burami gormesin dedim oda tamam olur dedi ama bilmiyorum kv min bana bakmasini istemiyorum

Yok canım gelmez bugün yoğun programı

Canım senin sıpaya etki etmiyo dikkat etmek o yüzdn bide ye bakalım ters etki yapabilir

Bende hiç şu yaşıma kadar fitil yapmadım doktor verse baka kalırım bu ne diye

Ay ayşooo fitili ben de bir kez kullandim ne beter bisey yaa kadin olmak cok zor cokkk

Benosummmm

Sosyalim hastanede soyundurma giyindirme işini hep hemsireler yapiyo canim
Hatta herkesi disari cikartiyolar hemsire kovuyo resmen
Dogum odasina aldiklarinda zaten onlarla basbasasin kimseyi almiyolar yanina

Kız sosii hiç ömere kıyarmıyım aşkolsun. Etkiye tepki meselesi yaptım

Kız normal doğum olsa da sezeryanda olsa merak etme görmezler için rahat olsun şimdiden bunu mu düşünüyorsun

Yedimm birazdan rezene kimyon anason icerimm.
Fitil cok kotu yaa aman iyi bakin kukunuza iltihap kapmasinn
Bana annem yardimci oldu sosii. Ya hemsireler ilk gun giydirdi. Sonra bidaha gelmediler birde benim kanamam cok oldu ilk 2 gun. Geceligimden cikti. Annem degistirdi ustumu. Evdede esim yardim etti. Dustan sonra egilip donumu giyemiodum ilk 4-5 gun. Zaten sezaryanda 7. Gunden sonra hareketlerin baya rahatlio. Ama ilk 3 gun zor gecio.

Aa dogru bu aksam findalar icin ozel gecee

Tamam iste aysem esim giydirip cikarsin sen kendine hasta bezi koymadin mi aysem ilk 2 gun hasta bezi koyun diyorlar orkid yetmiyormus cunku
Korktum normal dogumdan benos spinal bel alti uyusturma spinaldan bazi farkliliklari var aslinda ben genel olsun istedim ama bebege zarari olur diyorlar

Kardesiminki de spinal di ama
Epiduralden ne farki var bilmiyorum.
Ayrica kardesim cok pisman uyanik oldugu icin
Sosyalim korkutmak istemem ama etkisini atamadi uzun sure ve biyerden sonra bayiltmak zorunda kalmislar tamam aci hissetmiyosun ama
Yapilan herseyi hissetmiş cok korkmustu
Ayrica normal dogum şansin olursa degerlendir derim bence ameliyattan bin kat daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…