Sosyalimm ben de omuz hizasinda diyorum cok rahat edersinn
Ben de herzaman uzatacam sacimi diyorum azcik uzayinca kosa kosa kuafore gidiyorum küt bana yakisiyo uzunla ugrasamiyom ugrasanlari da cok kiskaniyorumm
Fundaa iyi demissin patrona :)
Benim antalyada calisirkenki patronum inanilmaz disiplinli bi adamdi bayrammis yilbasiymis evi uzakmis dinlemezdi arefe gun son otobuse zor yetisirdim kaşa gitmek icin ama cok eli acik biriydi her bayramda butun calisanlara zarfta bayram harcligi verirdi az uz da degil 300-500 degisirdi ama herzaman verirdi
Ben stajimi orda yapmistim son senemde iki donem okul harcimi o verdi mesela bana hep harclik gonderirdi sonra calismak icin de cagirdi ama cok yoruld ve yiprandim orda cok zordu benim icin mecburen kaşa gittim kendi ofisimi actim o kararima da cok destek olmustu
Bazen hic cikmasa miydim diyorum ne bileyimm
Kizzz gecenlerde kaynim ne dese begenirsinnn
Yaaa ben autocad ogreneyim diyorum dedi bana :)
Ne amacla kullanacan dedim sanki autocadde butonlara basmayi ogrenince bi bok oluyo gibi ne saniyolar kendilerini anlamiyom kii onume gelen bana autocad ogretsene diyo ogreteyim de ne yapacan yani

İnsanlarin bu cehaletine deli oluyorum sanki o programi acinca kendiliginden yapiyo cizimleri