• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

aminnnn canım
he kız işteyim inşaata bakıcam dedim kontrole gidiyom ya arada gitmişken vınnn :10: yakın burda kaytardım yaniii :17: ama okadarda bekleyemezdimki

kızzzzzzzz canım çektiii hemde cevizliiii :20: ımmmm :125:

ayşemmm ben çok seviyom kekini çok yaparım cevizli
inciri aç içine koy çokkk güzel oluyorrrr

Eve gidince yap fundacan ozaman:1: naptın dr a gidiyorum demiştin

jell varr sikinti yok:21:
beton yiyen ilk defa duyuyorumm:1: bunye meselesi iste:26:

Cnm sadece un şeker yağdan oluyor bildiğiniz un helvası can çekilse bile 5 dk lık bişey o yüzden yazdım yani herkesin evinde olan malzeme:34:

ananem derdiki,caniniz birsey cekince avcunuzu yalayin gogsunuze surun. o zaman birsey olmuyormus:1:

ama benim canim beton cekti simdi:60::60::60:

valla ilaç gibi geldi derler yaa aynen öleee kocişte çok sevdi :9:
ezooooo evde varr vardaaa biz işteyiz yeavrummmm ayşem hadi bi ihtimal yaptı ya sedomm ya lizom :5: :5:
ayşemmm annemde öle der heppp :34:
hay aksi nerden bulacaz şimdi sana beton :9: heryerdee inşaat zor olmasa gerek istanbulda :9: :9:

kız sen beni çıldırtacaksın:52: iş yerinde nasıl yapayım ahanda hamileyim ve canım çekti ne olacak :9:

ananem derdiki,caniniz birsey cekince avcunuzu yalayin gogsunuze surun. o zaman birsey olmuyormus:1:

ama benim canim beton cekti simdi:60::60::60:

ezooooo evde varr vardaaa biz işteyiz yeavrummmm ayşem hadi bi ihtimal yaptı ya sedomm ya lizom :5: :5:
hay aksi nerden bulacaz şimdi sana beton :9: heryerdee inşaat zor olmasa gerek istanbulda :9: :9:

Tamamda eve gidince yemek yapıyosunuz mecburen ee mesela çorba kaynarken unu kavuruverr sosyalcaan işten gidince ozamana kadarda dayan artıkk:1: hepimiz aynı apartmanda olsak valla yapardım hepinize:27:

Eve gidince yap fundacan ozaman:1: naptın dr a gidiyorum demiştin

Tamamda eve gidince yemek yapıyosunuz mecburen ee mesela çorba kaynarken unu kavuruverr sosyalcaan işten gidince ozamana kadarda dayan artıkk:1: hepimiz aynı apartmanda olsak valla yapardım hepinize:27:

:84: ezoooo :85: gittim ama doğuma girmişti bekleyemedim 45 dk sürer en az dedi

benim canım çekmedide misal diyorum

eve gitmemize 3-4 saat var en azından :93:

gule gule kullanin sekerimm:1:
evt yaa ist da adim basi insaat. birde yol calismalari yok muu:47:

benim canımda bişeyler istiyoda ne istiyo bulamıyom oluyom bazen böle :ssz:

Son düzenleme:
Evet ya ne güzel olurdu ben yanlızım pek kafamı saran yok apartmanda 2 tane var onlarda kv le oturuyorlar sıkılıyorum bi çıkıp kahve içip dertleşecem kimse yok:31:

aşk olsun biz varız yaa:19::63::126::68: al sana kahveeee
Sosyalcan sen benden 1 hafta sonra evlenmişin demi sanırım öle :29:

24 ağustos nikah, 31 ağustos kendi memleketimde düğün, 2 eylül eşimin memleketinde düğün :9:
ne muhabbetler dönüyo bakıyim yine burda :4:

söylemeyiz çok gizli:30:

JELLL EVETT SENİN İHTİYACIN YOK HANFENDİ EN ESKİ EVLİMİZ AMA EN RAHATI :9: :9:

beton kokusumuuuuuuu iğrençççç pislik kokusu resmen :9:
toprak kokusu çimen kokusu tamammm bende hastayımdaa beton kokusu çok iğrenç kız :30::53:

:9: piiss cadıı ,

nerden biliyosun kız rahat olduğumu belki en çilekeşi benimdir :37: :60:

Back
X