Ağlayakta gözden mi olak???

Kizlarr ne kaynatiyosunuz bakiim :) Eşim evde de bugun dişarisi kar boran tipi ne varsa yikiliyor :) oyuzden pek giremedim.Ha hi de firsat buldukca gebelik testinde benim gibi bi durum yasayan varmi onu arastirdim bol bol :))

Benaycimm isi gucu birak basla calismayaaa
bende yeni geldim eve her taraf berbattt bende cok kotuyum canim cok yaniyorrr ama
dus alip dinlenicem sonra calismalar basliycak
offf sac kurutmak bile iskence geliyo yaa
Utu doluuu ama yedek gomlekler filanvar neyseki

Çalışmaktan şeklimiz kaydı zaten :))

oyy Allah yardimcin olsun fundam.
bende bugun sadece utu yapabildim. evde bissuru is var aslinda,ama yapmaya usendim
sende yavas yavas yap,artik oldugu kadar

ayy bitanem benim iyiyim tatlim yuvarlanip gidiyoruz iste sen nasilsin? bu haftada 2 hamis cikardin yine

rekora koşuyoruz haftaya 4 tane çıkaralım inşallah

Çalışmaktan şeklimiz kaydı zaten :))

bütün çalışmalar gelinim için

neden kötüsün ki ne oldu kızzzz :26:

Kizlarr ne kaynatiyosunuz bakiim :) Eşim evde de bugun dişarisi kar boran tipi ne varsa yikiliyor :) oyuzden pek giremedim.Ha hi de firsat buldukca gebelik testinde benim gibi bi durum yasayan varmi onu arastirdim bol bol :))

ee peki sonuç

Sosyalcimm bi sivilce ciktidaa bahsetmistim dun ole bole degil canimin acisindan aglayacam ole aciyor iltihapli ve kocaman
oturamiyorum tam totomun kenarinda

oyy Allah yardimcin olsun fundam.
bende bugun sadece utu yapabildim. evde bissuru is var aslinda,ama yapmaya usendim
sende yavas yavas yap,artik oldugu kadar

Sagolll canommm
evdesin h.ici agir agir yaparsin sende acele etme ins. Bende bu aydan sonra

Sosyalcimm bi sivilce ciktidaa bahsetmistim dun ole bole degil canimin acisindan aglayacam ole aciyor iltihapli ve kocaman
oturamiyorum tam totomun kenarinda

evet söylemiştin sanki, daha öncede hiç duymamıştım :44: keşke ne yapılabileceği konusunda yardımcı olabilsem sana

Bende anlamadim ilk kez oluyo cok kotuu ole agriliki anlatamam
incirdenmi acaba diye bile dusundum biseymi dokundu diyorum annemde iyi diyo iltihap olmasi disari atar diyo
Insallah patlarda kurtulurum

Son düzenleme:
Bende anlamadim ilk kez oluyo cok kotuu ole agriliki anlatamam
incirdenmi acaba diye bile dusundum biseymi dokundu diyorum annemde iyi diyo iltihap olmasi disari atar diyo
Insallah patlarda kurtulurum

inşallah patlarda kurtulursun kuzum

Bu arada siz dunurmu oldunuzzz
hisim yani

benay duymasın ama çok inat kız evi naz evi diyor başkada bir şey demiyor oğlum olursa alacam kızını diyorum yok vermem diyor, nasıl olsa burada hamiş çok onlardan biri alır diyor

Esofmanla gidecem ise patlamazsa

ne guzell hayaller yaaa insallah o gunleri goruruzzz kerteriz kizz burda

Esofmanla gidecem ise patlamazsa

ne guzell hayaller yaaa insallah o gunleri goruruzzz kerteriz kizz burda

işin şakası bi yana tabii, ne güzel tablomuz hamişlerle doluyor, ayy fundoşum ben çok umutluyum 2-3 ay içerisinde tablonun hemen hemen hepsini hamişlerle dolduracağız

işin şakası bi yana tabii, ne güzel tablomuz hamişlerle doluyor, ayy fundoşum ben çok umutluyum 2-3 ay içerisinde tablonun hemen hemen hepsini hamişlerle dolduracağız

Bendde valla canimm sen ugurlusun kiz senin topicin bereketlii
kimse alinmasinn buranin en yaslilari olarak sirada sen ben bide benay en kisa zamanda insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…