Bendde valla canimm sen ugurlusun kiz senin topicin bereketlii
kimse alinmasinn buranin en yaslilari olaraksirada sen ben bide benay en kisa zamanda insallahhh
Ezocann cok stres yapiyosun bebis varsa yaa sakin olcanim
bi test yapsan bisurude varmis hem
Belirtilericok dusunme herkeste olmuyoki
Bu arada siz dunurmu oldunuzzz
hisim yani
Esofmanla gidecem ise patlamazsa
ne guzell hayaller yaaa insallah o gunleri goruruzzz kerteriz kizz burda
Bendde valla canimm sen ugurlusun kiz senin topicin bereketlii
kimse alinmasinn buranin en yaslilari olaraksirada sen ben bide benay en kisa zamanda insallahhh
hepimizin uğuru kığıızzzzzz burası ,hepimiz bir an önce hamiş kalalım inşallah
hamile kaldım kaldım kalamadım menopoz ilaçlarına başlayacam
Aminnn. Canım benim aminnn..
İnşAllah aynı zamanda olacağız inanıyorum ben.. Rabbim büyük ve bende bu topiğin uğuruna inanıyorum
Funda bak senin oğlunlada ayşenin kızını kertelim ama kız büyük olacak biraz :))
Kızlar erkeklerden büyük olunca zengin olurmuş
İnşşşşşAllah canım..
Artık yeni topik kurarsın menopozlar derneği diye ilk üyende ben olurum :))))
menopozlar derneği nasıl yaa koptummmyine tablo yaparız bu seferde menopoza girenleri ekleriz tabloya işaretide :95::120: bunlardan birisi olur, tabii bu sefer inşallah çok bereketli bi topic olmaz orası burası gibi
Ayy bu topik uğurluu gelecek inanıyorumm benn
Aminnn. Canım benim aminnn..
İnşAllah aynı zamanda olacağız inanıyorum ben.. Rabbim büyük ve bende bu topiğin uğuruna inanıyorum
Funda bak senin oğlunlada ayşenin kızını kertelim ama kız büyük olacak biraz :))
Kızlar erkeklerden büyük olunca zengin olurmuş
İnşşşşşAllah canım..
Artık yeni topik kurarsın menopozlar derneği diye ilk üyende ben olurum :))))
menopozlar derneği nasıl yaa koptummmyine tablo yaparız bu seferde menopoza girenleri ekleriz tabloya işaretide :95::120: bunlardan birisi olur, tabii bu sefer inşallah çok bereketli bi topic olmaz orası burası gibi
Ayy bu topik uğurluu gelecek inanıyorumm benn
sen adet oldun mu yoksa kesildi mi kuzu sabahki geldiğiyle kaldı değil mi
Kizzzz seninki nerde pazar pazar nasil giriyon bu saatte
ezo test yaptın mı canım
Yok cnm gelen giden kesildi koyu renk tırnak üstü kadardı yani okadar azdı şükür gelen giden yok yuppiii
O çıktı cnm ondan rahatım
Yok tatlım yapmadım nasıl olsa negatif biliyorum ya ondan oralı olmuyorumbide pozitif çıkmıyormuu allaahhh çıldırırım üleyyyn
slm kızlar nasılsınız sosyalcim fundoşum
Yok cnm gelen giden kesildi koyu renk tırnak üstü kadardı yani okadar azdı şükür gelen giden yok yuppiii
Senden de güzel haber gelirse şok olurum, bu topikte hızla hamile kalıyor millet maşallahhhh :)))
bence kötü düşünme canım iyi düşün öyle olsun ben bu ay hep içten içe hamileyim diye düşünüyodum çok şükür ki öyle çıktı inşallah seninde bebişin seninledir
iyiyim bennnn sen ne yaptın millete duyurdun mu
yerleşme düşüşüdürrrrrr inşallahhhh
herkes hamile kaldıktan sonra bi pasta keseceğiz
uyudun mu kığğğızzzzzzzzzzzzz
valla canım annemlere falan söyledim herkes mutluluktan dört köşe oldubütün aile bunu bekliyorduk inşallah devamı gelir:109: yarın doktora gidecem bakalım ne diyecek doktor:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?