Ağlayakta gözden mi olak???

Bendde valla canimm sen ugurlusun kiz senin topicin bereketlii
kimse alinmasinn buranin en yaslilari olarak sirada sen ben bide benay en kisa zamanda insallahhh

hepimizin uğuru kığıızzzzzz burası ,hepimiz bir an önce hamiş kalalım inşallah
hamile kaldım kaldım kalamadım menopoz ilaçlarına başlayacam

Bu arada siz dunurmu oldunuzzz
hisim yani

Esofmanla gidecem ise patlamazsa
ne guzell hayaller yaaa insallah o gunleri goruruzzz kerteriz kizz burda

Bendde valla canimm sen ugurlusun kiz senin topicin bereketlii
kimse alinmasinn buranin en yaslilari olarak sirada sen ben bide benay en kisa zamanda insallahhh

Aminnn. Canım benim aminnn..
İnşAllah aynı zamanda olacağız inanıyorum ben.. Rabbim büyük ve bende bu topiğin uğuruna inanıyorum

Funda bak senin oğlunlada ayşenin kızını kertelim ama kız büyük olacak biraz :))

Kızlar erkeklerden büyük olunca zengin olurmuş

hepimizin uğuru kığıızzzzzz burası ,hepimiz bir an önce hamiş kalalım inşallah
hamile kaldım kaldım kalamadım menopoz ilaçlarına başlayacam

İnşşşşşAllah canım..
Artık yeni topik kurarsın menopozlar derneği diye ilk üyende ben olurum :))))

Son düzenleme:

menopozlar derneği nasıl yaa koptummm yine tablo yaparız bu seferde menopoza girenleri ekleriz tabloya işaretide :95::120: bunlardan birisi olur, tabii bu sefer inşallah çok bereketli bi topic olmaz orası burası gibi

menopozlar derneği nasıl yaa koptummm yine tablo yaparız bu seferde menopoza girenleri ekleriz tabloya işaretide :95::120: bunlardan birisi olur, tabii bu sefer inşallah çok bereketli bi topic olmaz orası burası gibi

Bende esimden buyugum kizzz 6,5 ay
ayyyy dernek hemdee

O çıktı cnm ondan rahatım

Yok tatlım yapmadım nasıl olsa negatif biliyorum ya ondan oralı olmuyorum bide pozitif çıkmıyormuu allaahhh çıldırırım üleyyyn

bence kötü düşünme canım iyi düşün öyle olsun ben bu ay hep içten içe hamileyim diye düşünüyodum çok şükür ki öyle çıktı inşallah seninde bebişin seninledir

slm kızlar nasılsınız sosyalcim fundoşum

iyiyim bennnn sen ne yaptın millete duyurdun mu

Yok cnm gelen giden kesildi koyu renk tırnak üstü kadardı yani okadar azdı şükür gelen giden yok yuppiii

yerleşme düşüşüdürrrrrr inşallahhhh

Senden de güzel haber gelirse şok olurum, bu topikte hızla hamile kalıyor millet maşallahhhh :)))

herkes hamile kaldıktan sonra bi pasta keseceğiz

bence kötü düşünme canım iyi düşün öyle olsun ben bu ay hep içten içe hamileyim diye düşünüyodum çok şükür ki öyle çıktı inşallah seninde bebişin seninledir

çok süper bi düşünce bence bende bu ay hamile olduğumu düşüneceğim hiç öyle düşünmemiştim, evrene pozitif enerji yayalımm hep beraber hepimiz hamileyizzz

iyiyim bennnn sen ne yaptın millete duyurdun mu

yerleşme düşüşüdürrrrrr inşallahhhh

herkes hamile kaldıktan sonra bi pasta keseceğiz

valla canım annemlere falan söyledim herkes mutluluktan dört köşe oldu bütün aile bunu bekliyorduk inşallah devamı gelir:109: yarın doktora gidecem bakalım ne diyecek doktor:44:

uyudun mu kığğğızzzzzzzzzzzzz

Yok kız ben uyurmuyum bı saatte
Uzandım sizle takılıyorum..
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler..

Kız kuzu bu derneğin işaretlerinden en çok beğendim

valla canım annemlere falan söyledim herkes mutluluktan dört köşe oldu bütün aile bunu bekliyorduk inşallah devamı gelir:109: yarın doktora gidecem bakalım ne diyecek doktor:44:

Mutlu olmaz olurlar mı hiç canım ya. Torun sonuçta ne güzel bişi o.. Bizde ablamın yani 2 tane var süper bişi. Darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…