Ağlayakta gözden mi olak???

Senden de güzel haber gelirse şok olurum, bu topikte hızla hamile kalıyor millet maşallahhhh :)))

Bende şoook olurumm

bence kötü düşünme canım iyi düşün öyle olsun ben bu ay hep içten içe hamileyim diye düşünüyodum çok şükür ki öyle çıktı inşallah seninde bebişin seninledir

İnş tatlım inşş minişim vardır benimde

iyiyim bennnn sen ne yaptın millete duyurdun mu

yerleşme düşüşüdürrrrrr inşallahhhh

herkes hamile kaldıktan sonra bi pasta keseceğiz

İnş yerleşmedir evet bencede haketti bu topik kızlarr geçen demedim mi burçları dinlemiştim sıkıntılardan kurtulacak demişti süpriz haberler alacak demişti ikizler burcu için çıktıımı neeee

Kız benim eşim ikizler o zaman bizede mi çıkacak

valla canım annemlere falan söyledim herkes mutluluktan dört köşe oldu bütün aile bunu bekliyorduk inşallah devamı gelir:109: yarın doktora gidecem bakalım ne diyecek doktor:44:

güzel şeyler söyleyecek ne diyecek kuzum, iyi düşün

Yok kız ben uyurmuyum bı saatte
Uzandım sizle takılıyorum..
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler..

ne bileyim ses gelmeyince uyudun sandım

Kız kuzu bu derneğin işaretlerinden en çok beğendim

güzelmiş bu

ayyy yoruldum ya ev temizle yemek yap ütü yap, duş alacaktım alamayacağım valla kolumu kıpırdatacak halim yok

güzel şeyler söyleyecek ne diyecek kuzum, iyi düşün

güzelmiş bu

ayyy yoruldum ya ev temizle yemek yap ütü yap, duş alacaktım alamayacağım valla kolumu kıpırdatacak halim yok

Benimde bugün canım çıktı.. Yemek yapmadım ama geçiştirme yedik :)) kocam güya ders çalışıyo :)) futbol yorumculuğu yapıyo arkadaşları ile telefonda.. Bende burda takılıyorum sohbet gülme. İyi alıştım sizlere haa.. Bakmadığım gün meraktan geberiyorum

Kadın olmak zorr

belim ağrımışş kızz

senin koca ne dersi çalışıyor kız, futbol deme bana futbol deme elimde olsa futbolun dünyada sonunu getiririm

belim ağrımışş kızz

senin koca ne dersi çalışıyor kız, futbol deme bana futbol deme elimde olsa futbolun dünyada sonunu getiririm

Kız açıköğretim okuyacak ama eline doğru dürüst kitap almıyo deli ediyo beni..

Sorma yaa sinir ediyo bazen beni ama bazende iyi oluyo beni rahat bırakıyo sıkmıyo diyorum..

Ahh cnm viks sür havluylla sar çok iyi geliyor ben kaçtım iyi geceler yrn görüşürüz umarım mutlu haber veririm

İyi geceler canım yarına gelirsin inşAllah mutlu haberlerle..

burayı keşfetmeden önce futboldan nefret ederdim bende haklısın aslında , şimdi en azından buraya rahat rahat giriyorum sesi soluğu çıkmıyor

Kizlarr yine kaptirmişiniz koyu sohbete :) ben epey uzak kaldim
Bugun.Adetim hala gelmedi ve hayatimda hic adet oncesi agri sizi belirti yaşamamiş biri olarak her an adetimin ilk gunuymuş gibi agri hissediyorum wc gidiyorum yokk.Bakalim yarin sabah da gelmezse doktoruma gorunucem.Benim salak gebelik testi aklimi cok bulandirdi ama bakalim herşeyin hayirlisi.Bu topuk bana da ugurlu gelmiştir belki :))

bizide bilgilendir canım, inşallah birşeyin çıkmaz

aslında ben hamile olduğunu düşünüyorum biliyor musun, yarın sabah bi test yapsana ama ilk idrarınla

İste bu sabah ilk idrarla yaptim ya 1 saate yakinken 2. Cizgi cikti ama pembe degil yani gri gibi cok silik sonra da uctu o renk yerinde sadece beyaz kazıntı gibi izi kaldi.Bakalim yarin da adet olmazsam doktora gidicem kan testi de yaptiricam hayirlisi olsun dua edin bana cok umutluydum bu ay

Yelizcim hakkında hayırlısı olsun.. İnşAllah bebiş vardır.. UmarımYarın güzel haberlerle gelirsin canım..

Sosyalcim topiğin başarısı ilk ay için süper :)) yeni yıl %100 le girmek umuduyla.. Kızlar elimizi çabuk tutmak lazım

Aminn canimm hepimiz icin hayirlisi olsun insallahh.Yani en buyuk belirti adet gecikmesi deniyor ya; e ilk defa adet gecikmem oldu bu da hayal kirikligi olursa artik yuhh derim :) yarin tahlilden sonra yazarim sonucu

Kizlar gunaydin yeni bat 3 ocak
Artk yazamiycm kizlar
Listeden silmezsen sevinirim sosyalcim ugurunuz bulassin banada..
Umarim listedeki herkes hamis olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…