Kizlar gunaydin yeni bat 3 ocak
Artk yazamiycm kizlar
Listeden silmezsen sevinirim sosyalcim ugurunuz bulassin banada..
Umarim listedeki herkes hamis olur..
gunaydinnn canlarimmmm
neden artik yazamiyorsun cnm???
İste bu sabah ilk idrarla yaptim ya 1 saate yakinken 2. Cizgi cikti ama pembe degil yani gri gibi cok silik sonra da uctu o renk yerinde sadece beyaz kazıntı gibi izi kaldi.Bakalim yarin da adet olmazsam doktora gidicem kan testi de yaptiricam hayirlisi olsun dua edin bana cok umutluydum bu ay
Yelizcim hakkında hayırlısı olsun.. İnşAllah bebiş vardır.. UmarımYarın güzel haberlerle gelirsin canım..
Sosyalcim topiğin başarısı ilk ay için süper :)) yeni yıl %100 le girmek umuduyla.. Kızlar elimizi çabuk tutmak lazım
Kizlar gunaydin yeni bat 3 ocak
Artk yazamiycm kizlar
Listeden silmezsen sevinirim sosyalcim ugurunuz bulassin banada..
Umarim listedeki herkes hamis olur..
Günaydın ayşenurum
Günaydın kızlar
Günaydın ayşenurum
Günaydın kızlar
bu sabah keşke bi test yapsaydın
koşmamız lazımm
yazarımda sen neden yazamıyorsun artık
günaydın kızlar
gunaydin canlarimnasilsinizz
aybike artik hasta oldugu icin mi yazamayacakk???
Biraz morali bozulmuş heralde kendini uzaklaştırmak istemiş, oysaki burda düzelebilir morali :44:
hepimizin morelinin bozuldugu donemler oluyor.. bu donemlerinde herkes hassas zaten.. boyle hasta olunca direk bidaha yazmayacam demesi hos degil bence.. ya da daha guzel bir sekilde ifade edilebilirdi..ustelik burada bazen onu cevap verilmeyince hemen kusuyordu.. ki bu topikta asla bilincli olarak cevap verilmeme olamaz zaten. bazen gozumuzden kaciyor yazilanlar.. bu sadece benim dusuncemdir..
günaydın kızlar
ben geldimmmmm huu huuu
uçarak geldin hemdegünaydın hoş geldin
ewet canım hafta sonu giremiyorum pek evin işinden p.ertesileri uçarak geliyorum sonrageçmişi okuyamadım var mı yeni güzel haberler
yakında gelir güzel bi açıklama yapar bence , biz kalanlarla devam edelim , bebişlerimiz var onları büyüteceğiz kız, teyze olmak kolay değil ne de olsa
Fatma ve sercem hamile , yelizden haber bekliyoruz
haklisinn sosyalcimm, sen neden tepki gosterdigimi anlamissindir zaten
ayyyy çok sevindimAllah kucaklarınada almayı nasip eder inş bu topik bayabi uğurlu geldi bize geri kalanımızda bu ay hamiş kalırız inş
hepimizin morelinin bozuldugu donemler oluyor.. bu donemlerinde herkes hassas zaten.. boyle hasta olunca direk bidaha yazmayacam demesi hos degil bence.. ya da daha guzel bir sekilde ifade edilebilirdi..ustelik burada bazen ona cevap verilmeyince hemen kusuyordu.. ki bu topikte asla bilincli olarak cevap verilmeme olamaz zaten. bazen gozumuzden kaciyor yazilanlar.. bu sadece benim dusuncemdir..
Kesinlikleeeee katılıyorum canım ayşeme
biz birbirimize destek olmak için iyiyi kötüyü paylaşmak için burdayız.
Bu arada Günaydınnnnnnnnnn milleetttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?