Ağlayakta gözden mi olak???

bu sabah keşke bi test yapsaydın

koşmamız lazımm

Kizlar gunaydin yeni bat 3 ocak
Artk yazamiycm kizlar
Listeden silmezsen sevinirim sosyalcim ugurunuz bulassin banada..
Umarim listedeki herkes hamis olur..

yazarımda sen neden yazamıyorsun artık

Günaydın ayşenurum
Günaydın kızlar

günaydın kızlar

Biraz morali bozulmuş heralde kendini uzaklaştırmak istemiş, oysaki burda düzelebilir morali :44:

ben bazen diyorum ki acaba buralardan uzaklaşsam rahatlayabilir miyim, ama rahatlayamam gibi geliyor, herkesin kendi tercihi tabi saygı duymak lazım

Biraz morali bozulmuş heralde kendini uzaklaştırmak istemiş, oysaki burda düzelebilir morali :44:

hepimizin morelinin bozuldugu donemler oluyor.. bu donemlerinde herkes hassas zaten.. boyle hasta olunca direk bidaha yazmayacam demesi hos degil bence.. ya da daha guzel bir sekilde ifade edilebilirdi..ustelik burada bazen ona cevap verilmeyince hemen kusuyordu.. ki bu topikte asla bilincli olarak cevap verilmeme olamaz zaten. bazen gozumuzden kaciyor yazilanlar.. bu sadece benim dusuncemdir..

Son düzenleme:

yakında gelir güzel bi açıklama yapar bence , biz kalanlarla devam edelim , bebişlerimiz var onları büyüteceğiz kız, teyze olmak kolay değil ne de olsa

Kesinlikleeeee katılıyorum canım ayşeme
biz birbirimize destek olmak için iyiyi kötüyü paylaşmak için burdayız.

Bu arada Günaydınnnnnnnnnn milleetttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…