Ağlayakta gözden mi olak???

Bende seniiii canımmmm bebiş nasıl sen nasılsın kızlar nasılsınız Sosyalim sabom

lizommm bebiş nasllll iyisin heralde geziyosun bol bol

sedommm nirdeeee

Bende seniiii canımmmm bebiş nasıl sen nasılsın kızlar nasılsınız Sosyalim sabom

sedommm nirdeeee

iyiyiz canım yum haftası gelsede mik miklesek diye bakıyoruz

sende ne var ne yok

sedommm nirdeeee

Mehmet erdem acıyı sevmek olur mu, kızlar bi dinleyin çok güzellll, iyiyim fundoş sen ne yapıyorsun kuzu

Günaydın kızlar ne kırmızılar var ne bebiş sabah 7 de kalktım test yaptım rüyamda çift çizgiyi görmüştüm oysa

iyiyiz canım yum haftası gelsede mik miklesek diye bakıyoruz

sende ne var ne yok

Mehmet erdem acıyı sevmek olur mu, kızlar bi dinleyin çok güzellll, iyiyim fundoş sen ne yapıyorsun kuzu

bende altın günlerimi yaşıyorummmmm

acıyı sevmekmiiiii kız acı deme banaaa artık en sevdiğim şey olan acıdan vazgeçtim basur oldum korkusu ile neyseki değilmiş

şaka bi yana hemen açıyorummm

sedommm nirdeeee
bebiş iyi ben iyiyim gezdirdim bebişi biraz sosyalleştirdim takiptemisin

iyiyiz tatlim,sizleri gorunce daha iyi oluyoruzz

sedos gelir heralde birazdann:44:

lizooo nereleri gezdin yavrumm

nereleri gezmedimki canım dün önce karla tanıştırdım bebişi, sonra çok sevdiğim bi yiyecekle, sonra canlı müzik dinlettim, tiyatroya gittik siyaset bile dinlettim ben güldüm o zıpladı kanımca belki bu son gezişlerim dolu dolu yaşayım son aylarımı

Günaydın uğurlu topiğin güzel anne adayları

Ben malum çalışıyorum ve gelemem Çok.. Şarkıyı radyo çalmaz ise akşam dinlerim arrtık

günaydın kızlar,

herkes iyidir umarım. sosyalcanım sende ne var ne yok?

kızlar ben geçen ay rahim filmi çektrmiştim. adet olacağım 13 aralıkta. rahim filminde çok az kan gelmişti.

adet döngüsü değişmez değil mi?

iyiyiz kuzum sen ne yapıyorsun nasılsın, değişmez tatlım beklediğin zaman gelir adetin, etkilemez yani

yok canım değişmaz o ilaç verdikleri için oluyo geliyor birazcık hadi bakalım hayırlı haberlerinide verirsin inş

günaydın akşama dinlersin canım sende, kolay gelsin sana iyi çalışmalar

yok ben adet için dedim

Onunda gelesi yok gelmedi dün öğlenden ber bidaha oda naz yaptı

sedoya da başta çıkmadı canım inşallah çıkar bikaç gün sonra tekrarla sen

Valla sanmıyorum ama dur bakalım gerçi nettede yazıyor testte çıkmayabilir diye o leke neydi hala anlam veremedim

Onunda gelesi yok gelmedi dün öğlenden ber bidaha oda naz yaptı

Valla sanmıyorum ama dur bakalım gerçi nettede yazıyor testte çıkmayabilir diye o leke neydi hala anlam veremedim

bebişleri gibi adetlerde böyle naz yaparlarsa oooo işimiz var demektir, geçen ay 10 küsür gün bekledim ya bende ama bi geldi tam geldi, içim tertermiz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…