Ağlayakta gözden mi olak???

sarki cok iyi sosyalcanimm zaten bu adamin sarkilarini cok seviyorumm

ezocan her zaman dogru gostermio. biraz daha bekle bakalim.

lizoo iyi yapmissin yavrummm, eglensin bebiste

evlimutlu ins sende bu ay hayirli haberler verirsin cnm

benay sende hosgeldin yavrum

fundoss,sedo nerede kaldii

Arkadaşlar bugün doktora gidicem yumurtam çatladımı diye bakacak inşallah çatlamıştır birde sağ kasığımda çok ağrı var ayakta duramıyorum acaba neden olabilirki.

klomen mi kullandın kuzu, arkasından çatlama iğnesi verdi mi sana , kasık ağrısı genelde yumurtlama olduğu zaman oluyor, inşallah çatlamıştır

canım film nasıl çok canın yandımı bende 2 ay içinde bişey olmazsa onu çektiricem dr. öle istedide
adetle ilgili bilgim yok ama filmden sonra hamiş kalma ihtimalin artıyomuşşşş
lavabo gibi tıkanıklığı açıyolar resmen videosunu izledimde :18:

benimki geldi de noldu sosyalim hiçbişey anlamadım karnım davul gibi hala korkuma dr gidemiyorum kist falan oluştuysa diye :18:

ayy bende çok seviyorum gerçekten , beğendiğine sevindim

bebişleri gibi adetlerde böyle naz yaparlarsa oooo işimiz var demektir, geçen ay 10 küsür gün bekledim ya bende ama bi geldi tam geldi, içim tertermiz oldu

Oda bişeymi ben 57 gün bekledim kızz

Bilemedim ayşenurum

sosyalim bende dinledim çok hoşşş zaten adamın sesi insana huzur veriyo yaa keyifli dinlemesi

ayşenurummm sedoşun nette sorun varmış ondan giremiyomuş haberin olsun

benimki geldi de noldu sosyalim hiçbişey anlamadım karnım davul gibi hala korkuma dr gidemiyorum kist falan oluştuysa diye :18:

inşallah kist falan yoktur , ama yinede korkuyorsan bi doktora görün derim ben

Oda bişeymi ben 57 gün bekledim kızz

Bilemedim ayşenurum

57 mi tamam bebiş falan olmuyorda ama şu adetler uzayınca ben daha çok panik oluyorum

50 gün deyince kızlar biri daha vardı şimdi aklıma geldi kasım topiğinde kimdi o ısrarla test yapmıyordu sonra hamiş olmuşmuydu nolduu :44: hatırlayamıyorum yaaa

inşallah kist falan yoktur , ama yinede korkuyorsan bi doktora görün derim ben

57 mi tamam bebiş falan olmuyorda ama şu adetler uzayınca ben daha çok panik oluyorum

Aynen cnm bnm ilk defa öle oldu kesin hamişim dedim süt hormonundanmış

50 gün deyince kızlar biri daha vardı şimdi aklıma geldi kasım topiğinde kimdi o ısrarla test yapmıyordu sonra hamiş olmuşmuydu nolduu :44: hatırlayamıyorum yaaa

O bendim cnm test yap diyip duruyodun yaa

sosyalim bende dinledim çok hoşşş zaten adamın sesi insana huzur veriyo yaa keyifli dinlemesi

ayşenurummm sedoşun nette sorun varmış ondan giremiyomuş haberin olsun

tamam tatlimm. merak ettim bende.

kizlar simdi doktordan randevu aldim. 24 araliga verdiler bu gidecegim kadin cok iyi dediler. bekleyecez artik

yok canım sadece 5-10 saniyelik şiddetli bir acı zaten doktorun iyiyse çok çabuk çekiyo 5 dakikada bitti benim. zaten ekrandan izliyorsun ilacın gittiğini anında öğreniyorsun. çok az açık pembe de bi kan gelıyo sonrasında

ben de çok korkmuştum ama üstümden bi yük kalktı.

evet bende hamilelik olasılığını duymuştum aama bakalm bende işe yarayacak mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…