günaydın kızlar
ben geldimmmmm huu huuu
Arkadaşlar bugün doktora gidicem yumurtam çatladımı diye bakacak inşallah çatlamıştır birde sağ kasığımda çok ağrı var ayakta duramıyorum acaba neden olabilirki.
günaydın kızlar,
herkes iyidir umarım. sosyalcanım sende ne var ne yok?
kızlar ben geçen ay rahim filmi çektrmiştim. adet olacağım 13 aralıkta. rahim filminde çok az kan gelmişti.
adet döngüsü değişmez değil mi?
sarki cok iyi sosyalcanimmzaten bu adamin sarkilarini cok seviyorumm
ezocan her zaman dogru gostermio. biraz daha bekle bakalim.
lizoo iyi yapmissin yavrummm, eglensin bebiste
evlimutlu ins sende bu ay hayirli haberler verirsin cnm
benay sende hosgeldin yavrum
fundoss,sedo nerede kaldii
bebişleri gibi adetlerde böyle naz yaparlarsa oooo işimiz var demektir, geçen ay 10 küsür gün bekledim ya bende ama bi geldi tam geldi, içim tertermiz oldu
Bilemedim ayşenurumsarki cok iyi sosyalcanimmzaten bu adamin sarkilarini cok seviyorumm
ezocan her zaman dogru gostermio. biraz daha bekle bakalim.
lizoo iyi yapmissin yavrummm, eglensin bebiste
evlimutlu ins sende bu ay hayirli haberler verirsin cnm
benay sende hosgeldin yavrum
fundoss,sedo nerede kaldii
benimki geldi de noldu sosyalim hiçbişey anlamadım karnım davul gibi hala korkuma dr gidemiyorum kist falan oluştuysa diye :18:
Oda bişeymi ben 57 gün bekledim kızz
Bilemedim ayşenurum
inşallah kist falan yoktur , ama yinede korkuyorsan bi doktora görün derim ben
57 mitamam bebiş falan olmuyorda ama şu adetler uzayınca ben daha çok panik oluyorum
50 gün deyince kızlar biri daha vardı şimdi aklıma geldi kasım topiğinde kimdi o ısrarla test yapmıyordu sonra hamiş olmuşmuydu nolduu :44: hatırlayamıyorum yaaa
inşallah kist falan yoktur , ama yinede korkuyorsan bi doktora görün derim ben
57 mitamam bebiş falan olmuyorda ama şu adetler uzayınca ben daha çok panik oluyorum
50 gün deyince kızlar biri daha vardı şimdi aklıma geldi kasım topiğinde kimdi o ısrarla test yapmıyordu sonra hamiş olmuşmuydu nolduu :44: hatırlayamıyorum yaaa
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız ne var ne yok
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız ne var ne yok
sosyalim bende dinledim çok hoşşş zaten adamın sesi insana huzur veriyo yaa keyifli dinlemesi
ayşenurummm sedoşun nette sorun varmış ondan giremiyomuş haberin olsun
tamam tatlimm. merak ettim bende.
kizlar simdi doktordan randevu aldim. 24 araliga verdilerbu gidecegim kadin cok iyi dediler. bekleyecez artik
tamam tatlimm. merak ettim bende.
kizlar simdi doktordan randevu aldim. 24 araliga verdilerbu gidecegim kadin cok iyi dediler. bekleyecez artik
canım film nasıl çok canın yandımı bende 2 ay içinde bişey olmazsa onu çektiricem dr. öle istedide
adetle ilgili bilgim yok ama filmden sonra hamiş kalma ihtimalin artıyomuşşşş
lavabo gibi tıkanıklığı açıyolar resmen videosunu izledimde :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?