kalp atışınıda alırsın , testlerinde yapılır güzel olur kuzum, erken gidince zaten bir şey yapmıyorlar
Hadi bakalım hayırlı haberler olsun:13:
iyiyiz canım sağolbiz iyiyiz asıl siz nasılsınıztest sonucun kaç çıktı
bende iyiyim canım sen test yapmışın sonuç çıkmamış galiba üzülme benimde öyle olmuştu geçen pazartesi kan testi yaptırdım negatif çıktı ama cumartesi pozitif olduİyiyiz cnm sen nasılsın
tamam tatlimm. merak ettim bende.
kizlar simdi doktordan randevu aldim. 24 araliga verdilerbu gidecegim kadin cok iyi dediler. bekleyecez artik
Evet sosyalcim saglik ocagindaki aile hekimimizde araligin son haftasi gidersin demisti. Hem erken gidince daha panik olur insan bence..
Sagol ezocumm.. Sende canini sikma. Eninde sonunda gelecek o bebislerrr
iyiyiz canım sağolsonucum 90 çıkmıştı canım cumartesi günü bugün tekrar yaptıracam bakalım artış olmuş mu:44:
bende iyiyim canım sen test yapmışın sonuç çıkmamış galiba üzülme benimde öyle olmuştu geçen pazartesi kan testi yaptırdım negatif çıktı ama cumartesi pozitif olduinşallah seninde bi kaç güne sonucun pozitif çıkar
canım ya sana bişey soracam sen kan testini ilk yaptırdığında kaç çıkmıştı sonuç benimki 90 dı normal dimi:44:
iyiyiz canım sağolsonucum 90 çıkmıştı canım cumartesi günü bugün tekrar yaptıracam bakalım artış olmuş mu:44:
bende iyiyim canım sen test yapmışın sonuç çıkmamış galiba üzülme benimde öyle olmuştu geçen pazartesi kan testi yaptırdım negatif çıktı ama cumartesi pozitif olduinşallah seninde bi kaç güne sonucun pozitif çıkar
canım ya sana bişey soracam sen kan testini ilk yaptırdığında kaç çıkmıştı sonuç benimki 90 dı normal dimi:44:
Tabiki normal bitanem. Bende gecen cumartesi yaptirdigimda 60 cikmisti. Pazartesi testi tekrarladim. O zamanda 166 cikti. Doktor artis icin iyi demisti. Sende bugun yaptirirsin 180-250 arasi bisey cikar tahmini
sağol canım benim içimi rahatlattın Allahım seni ve bebişini korusun sağlıkla kucağına al inşallahTabiki normal bitanem. Bende gecen cumartesi yaptirdigimda 60 cikmisti. Pazartesi testi tekrarladim. O zamanda 166 cikti. Doktor artis icin iyi demisti. Sende bugun yaptirirsin 180-250 arasi bisey cikar tahmini
Bana pozitif çıkacağı hayal gibi geliyor rüyamda görürüm ancak
sağol canım benim içimi rahatlattın Allahım seni ve bebişini korusun sağlıkla kucağına al inşallah
kötü düşünce yok demiştik ama
Elimde değillsağol canım benim içimi rahatlattın Allahım seni ve bebişini korusun sağlıkla kucağına al inşallah
kötü düşünce yok demiştik ama
klomen mi kullandın kuzu, arkasından çatlama iğnesi verdi mi sana , kasık ağrısı genelde yumurtlama olduğu zaman oluyor, inşallah çatlamıştır
Evet sosyalcim saglik ocagindaki aile hekimimizde araligin son haftasi gidersin demisti. Hem erken gidince daha panik olur insan bence..
Sagol ezocumm.. Sende canini sikma. Eninde sonunda gelecek o bebislerrr
yok canım serephone kullandım perşembe günü yumurtama baktı büyümüşler dedi pazartesi gel çatlamışmı diye bakalım dedi ama iğne lafı geçmedi canım sadece gel bakalım dedi inşallah kuzum inşallah çatlamıstır
yok canım serephone kullandım perşembe günü yumurtama baktı büyümüşler dedi pazartesi gel çatlamışmı diye bakalım dedi ama iğne lafı geçmedi canım sadece gel bakalım dedi inşallah kuzum inşallah çatlamıstır
bende yaptırdın sandım, kan testi sonucunuda hemen bize yaz inşallah kat kat artmıştır
Gün aşırı çalış canım sen yinede, yumurtan inşallah çatlamıştır
kizlar gitdim kan verdim yarin sonuc cikicak saat 5 de dua edin insallah guzel haberler aliyim bebegimden cok heyacanliyim coooooooooooook
kizlar gitdim kan verdim yarin sonuc cikicak saat 5 de dua edin insallah guzel haberler aliyim bebegimden cok heyacanliyim coooooooooooook
Gunaydin kizlarr nasilsinizz.Ben bu sabah uyaninca ilk idrarla test yaptim yine ayni testten.Bu da dunki gibi bir saate yakinken ikimci cizgi cikti cok cok silik ama gri renkte kıl gibi :) simdi de ucuyor o cizgi yeri yine beyaz kaldi ama izi belli :) bu testler de benle dalga geciyor ha :)) bugun doktora gidicem hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?