Gunaydin kizlarr nasilsinizz.Ben bu sabah uyaninca ilk idrarla test yaptim yine ayni testten.Bu da dunki gibi bir saate yakinken ikimci cizgi cikti cok cok silik ama gri renkte kıl gibi :) simdi de ucuyor o cizgi yeri yine beyaz kaldi ama izi belli :) bu testler de benle dalga geciyor ha :)) bugun doktora gidicem hayirlisi
Gunaydin kizlarr nasilsinizz.Ben bu sabah uyaninca ilk idrarla test yaptim yine ayni testten.Bu da dunki gibi bir saate yakinken ikimci cizgi cikti cok cok silik ama gri renkte kıl gibi :) simdi de ucuyor o cizgi yeri yine beyaz kaldi ama izi belli :) bu testler de benle dalga geciyor ha :)) bugun doktora gidicem hayirlisi
bende yaptırdın sandım, kan testi sonucunuda hemen bize yaz inşallah kat kat artmıştır
gün aşırı çalış canım sen yinede, yumurtan inşallah çatlamıştır
yapmadım canım yarın yapacam artık doktorumu aradım bana 19 aralıka randevu verdi çok erken olduğu için şimdi gitsem de bişey göremezmiş test içinde bugün yaptırma yarın ya da çarşamba yap dedi ama ben yarın yaptırırım dayanamam çarşambaya kadar :18:
yapmadım canım yarın yapacam artık doktorumu aradım bana 19 aralıka randevu verdi çok erken olduğu için şimdi gitsem de bişey göremezmiş test içinde bugün yaptırma yarın ya da çarşamba yap dedi ama ben yarın yaptırırım dayanamam çarşambaya kadar :18:
ben bu ay hamile kalacam ahanda yazdım buraya
bende kalıcam ulennn yetti artıkkkk
Bir de şu testlerinizin fotosunu ekleseniz de bizde onaylasak :))
haklısın valla canım çok sabırsızım galiba ama sabretmem gerekiyorsen 9 ay nasıl bekleyeceksin kızşaka bi yana ne kadar geç gidersen o kadar iyi olur, çünkü ilk aylarda Allah korusun kötü bir şey olsa bile doktor müdahale edemiyor, en iyisi geç gitmek ben şahsen 8 haftalıkken gideceğim eğer hamile kalırsam
Canım geçmişi okumadım değerin ne durumda bilmiyorum ama değer 1500 - 2000 arası olmadan kese görünmüyor. Gitsende doktorun kan testi yapıp değerine bakıp geri gönderecek başka hiçbirşey yapmayacak. O yüzden kontrole gitmek için acele etme. Doktorunun dediği gibi yarın yada çarşamba günü kan ver. Değerin kaç çıkıyorsa hesapla. Her iki günde iki kat artıyor değer. 1500 - 2000 arası ne zamana denk geliyorsa o günlerde gidebilirsin doktora.
yaa ekleyemiyorum kii kac kez denedim resmi ekliyorum orda icerige ekle ve bitti var hangisini secsem de bisey olmuyo iylece bekliyo yani beceremedim telefondan olunca :)) ay insallah kizlar yaa ogleden sonra gidicem yarim saate veriyorlar sonucu hadi hayirlisi :))
s.a bacılarr naslsınzzz
ben bu ay hamile kalacam ahanda yazdım buraya
aybikecan şunları söylememi istiyor kızlar:
bazı özel ve önemli problemleri olduğunu söyledi, bizimle yazışmayı çok istediğini yazmış, ayrıca alıngan bir insan olduğunu ve öyle tepkiler verdiğini söylemiş, hamile olursa bizimle paylaşacağını ve hepimize iyi dileklerini sunmuş
iyiyiz canım sen nasılsın test yaptın mı:44:
iyiyiz canım sen nasılsın test yaptın mı:44:
ayyyyyyyy inşallah kızzzzzzzzz
kızlar karnım çokkkk ağrıyoooo
dışarı çıkıp geliyorum geçmişi hiç okuyamıyorum bide dibimde oturuyolar sayfayı açmak bile mesele
karnin neden agriyor fundamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?