Ağlayakta gözden mi olak???

Canım günaydın. İnşAllah bebişin seninledir. Hani şu gebelik testleri açıklamalarında ilk 5 yada 10 dk dan sonrasını dikkate almayın yazıyor ya. Ben bu zamana kadar kaç tane gebelik testi yaptıysam eğer gebelik yoksa bırak 5-10 dk yı. 5 - 10 saat sonra bile baksam hep tek çizgiydi. Hiç ikinci çizgi çıkmazdı. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum Eğer ikinci çizgi çıkıyorsa Rabbimin izniyle vardır elbet birşeyler. Hadi git kan ver. Özele gitsen hatta. 1-2 saate alsak sonuçlarıda sevinsek :))

Bir de şu testlerinizin fotosunu ekleseniz de bizde onaylasak :))

bende yaptırdın sandım, kan testi sonucunuda hemen bize yaz inşallah kat kat artmıştır

gün aşırı çalış canım sen yinede, yumurtan inşallah çatlamıştır

yapmadım canım yarın yapacam artık doktorumu aradım bana 19 aralıka randevu verdi çok erken olduğu için şimdi gitsem de bişey göremezmiş test içinde bugün yaptırma yarın ya da çarşamba yap dedi ama ben yarın yaptırırım dayanamam çarşambaya kadar :18:

sen 9 ay nasıl bekleyeceksin kız şaka bi yana ne kadar geç gidersen o kadar iyi olur, çünkü ilk aylarda Allah korusun kötü bir şey olsa bile doktor müdahale edemiyor, en iyisi geç gitmek ben şahsen 8 haftalıkken gideceğim eğer hamile kalırsam

Canım geçmişi okumadım değerin ne durumda bilmiyorum ama değer 1500 - 2000 arası olmadan kese görünmüyor. Gitsende doktorun kan testi yapıp değerine bakıp geri gönderecek başka hiçbirşey yapmayacak. O yüzden kontrole gitmek için acele etme. Doktorunun dediği gibi yarın yada çarşamba günü kan ver. Değerin kaç çıkıyorsa hesapla. Her iki günde iki kat artıyor değer. 1500 - 2000 arası ne zamana denk geliyorsa o günlerde gidebilirsin doktora.

Bir de şu testlerinizin fotosunu ekleseniz de bizde onaylasak :))

Yaa ekleyemiyorum kii kac kez denedim resmi ekliyorum orda icerige ekle ve bitti var hangisini secsem de bisey olmuyo iylece bekliyo yani beceremedim telefondan olunca :)) ay insallah kizlar yaa ogleden sonra gidicem yarim saate veriyorlar sonucu hadi hayirlisi :))

haklısın valla canım çok sabırsızım galiba ama sabretmem gerekiyor inşallah canım benim seninde beşinin haberini alacaz bu ay inşallah

anladım canım sağol benim daha çok erken o değerlere var daha bekleyip görecez inşallah keseciğini de bebişi de

inşallah kuzum hayırlı haberlerle dönersin inşallah

selam herkese
öğle arası kaçamağındayız.. nasılsınız kızlar ?

gelen bacılar hoşgelmişler

Aybikecan niye giremiyo:26:

Demin annem ve arkadaşımla konuştum belirti vermiş olabilir sen testi neden yaptınki çıkmaz kızım dedi annem arkadaşımda bendede oldu 3.haftamda olmuştu belirtim 5.haftamdan sonra başladı dikkat et dedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…