s.a bacılarr naslsınzzz
selam herkese
öğle arası kaçamağındayız.. nasılsınız kızlar ?
gelen bacılar hoşgelmişler
ayyyyyyyy inşallah kızzzzzzzzz
kızlar karnım çokkkk ağrıyoooo
dışarı çıkıp geliyorum geçmişi hiç okuyamıyorum bide dibimde oturuyolar sayfayı açmak bile mesele
Aybikecan niye giremiyo:26:
Demin annem ve arkadaşımla konuştum belirti vermiş olabilir sen testi neden yaptınki çıkmaz kızım dedi annem arkadaşımda bendede oldu 3.haftamda olmuştu belirtim 5.haftamdan sonra başladı dikkat et dedii
yok yapmadım bacım 8-9 gün gecikti biliyom ki hamile deilim gelen giden yok
iyiyizzz sen nasılsın a.s
keşke hep girebilsin seni özlüyorum ama ben
soğuktandır belki:44:
biraz sorunları varmış kuzum
kız sen niye test yaptın ki düştükten 10-12 gün sonra testte belli eder zaten kendini
geçen ay benim 10 gün gecikmişti
adet mi oldu kiii :44:
iyiyizzz sen nasılsın a.s
keşke hep girebilsin seni özlüyorum ama ben
soğuktandır belki:44:
biraz sorunları varmış kuzum
kız sen niye test yaptın ki düştükten 10-12 gün sonra testte belli eder zaten kendini
geçen ay benim 10 gün gecikmişti
adet oldu bitti cnm usutmustur belki, havalar cok fenaa
tşk hbb kıss topik anası nirdesinn senn geziyon bakimm
Ne biim ayşenurda yap deyince dayanamadım çatlayıvericez eşimle ortada bişey yok babası yerr onu diyorr
tşk hbb kıss topik anası nirdesinn senn geziyon bakimm
Ne biim ayşenurda yap deyince dayanamadım çatlayıvericez eşimle ortada bişey yok babası yerr onu diyorr
hmm galiba üşütmüş evt havalar cok kötü yaa ben cok üşüyomm ıyy dıdıdıdı
Yüzükoyun yatınca yavrumun üstüne yatma diyorayy yazık yaaa bu erkeklerde bizim kadar istiyo ama olmuıyooo
Sen nasılsın azapcan
Sen nasılsın azapcan
öğle arası ya arkadaş yemeğe çağırdı oraya gittim
daha erken kuzum en az 10 gün sonra yap, inşallah gelmiştir bebişin
biri soğuk mu dedi ayağımda 3 tane çorap var içimde tayt var ama bana mısın demiyor:18:
gıı bacımm eyi deilim gıı yok adet madet yukk akşam bol bol mik mik yaptık tek adet olayım diye tık yuk
yaz gelsinnnnnnnnnn yaaz sıcacık ohhhhhhhhhhhh
Hayırlısı cnm yaa bekleye bekleeye kafayı bozdukk
Her mevsimi yaşayacaksın cnm yaaa yağmurda yağsın karda yazıda yaşayalım
bacım ben cok üşüyommm:2:
Bende cnmda kar lapa lapa yağsa ne güzel olur
3 gecdi canim dun test yaptim sen nasilsin bebegin nasil?Canım adet günün ne zamandı. Ne zaman yaptın testi ?
insallah hamilesindirGunaydin kizlarr nasilsinizz.Ben bu sabah uyaninca ilk idrarla test yaptim yine ayni testten.Bu da dunki gibi bir saate yakinken ikimci cizgi cikti cok cok silik ama gri renkte kıl gibi :) simdi de ucuyor o cizgi yeri yine beyaz kaldi ama izi belli :) bu testler de benle dalga geciyor ha :)) bugun doktora gidicem hayirlisi
amin insallah guzel ciksin insallah yarin ne zman olucak cok heyacanliyim inanin dile gelmeyen kadartabi ki güzel çıkacak biz zaten aksini düşünmüyoruz ki , ayrıca dualarım seninle kuzucum
karnin neden agriyor fundamm
adet mi oldu kiii :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?