- 5 Kasım 2013
- 2.126
- 13
- 78
kızlar eğer kürtaj olmasaydım bu ay bebeğim gelecekti ayın sonuna doğru , belki bu ay gelirde bana sürpriz yapar![]()
Bizimde eğer korunmadığımız ay tutsaydı şimdi 3 aylık olucaktı inş şimdi vardır:119::119::119::119:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eğer kürtaj olmasaydım bu ay bebeğim gelecekti ayın sonuna doğru , belki bu ay gelirde bana sürpriz yapar![]()
gecmis olsunn peri kanadii.. her şerde bile bir hayir vardir. demekki boyle olmasi sizin icin daha hayirliymis. arkadaslarimda her seyi soylemis zaten. guzel seyler dusun cnm. 2. bebegin saglikli,sihhatli olur insallahh. zaman o kadar hizli geciyorki. bir bakmissin 2. bebek geliyor
bu arada kizlar bebisleriniz agustos dogumlu olacak![]()
Bizimde eğer korunmadığımız ay tutsaydı şimdi 3 aylık olucaktı inş şimdi vardır:119::119::119::119:
patolojide mol gebelik olup olmadığına bakıyorlar kuzum, pıhtılaşma yada başka şeye bakmıyorlar bilgin olsun, benim doktorum bana zaten ilk gebeliklerde genellikle karşılaştığını ve pıhtılaşmaya gerek duymadığını söyledi, benim yaşım biraz ileri olduğu için kendim yaptırdım 1 ay oldu henüz sonucu çıkmadı bekliyorum bende![]()
gecmis olsunn peri kanadii.. her şerde bile bir hayir vardir. demekki boyle olmasi sizin icin daha hayirliymis. arkadaslarimda her seyi soylemis zaten. guzel seyler dusun cnm. 2. bebegin saglikli,sihhatli olur insallahh. zaman o kadar hizli geciyorki. bir bakmissin 2. bebek geliyor
Anladım canım.. Ne bileyim ki o kadar söyledim bana çok açıklama yaptı.. Zaten genetik testte anomali gelir zaten anomali olmasa gelişirdi dedi.. Gelen sonuçlara göre sorunları engelleyemiyoruz dedi bi pıhtılaşma var o da kanda çıkıyor zaten dedi.. Vallahi bilmiyorummm haftaya gidince bi kaç bişi sorarım
Evet cnm yaz çocuğu olcak varsa tabigecmis olsunn peri kanadii.. her şerde bile bir hayir vardir. demekki boyle olmasi sizin icin daha hayirliymis. arkadaslarimda her seyi soylemis zaten. guzel seyler dusun cnm. 2. bebegin saglikli,sihhatli olur insallahh. zaman o kadar hizli geciyorki. bir bakmissin 2. bebek geliyor
Allah söyletiyordur herhalde daha hamile değiliz kız
:26::26::26:![]()
sen şimdi kötü olan bütün düşünceleri kafandan at iyi düşün, dua et ve bekle bu işler biraz sabır işi![]()
Evet cnm yaz çocuğu olcak varsa tabi
Napıyım bnm hiç gebelik olmadı tutmuş olsaydı dedim bende![]()
kız hayırlısı olsun , 1 kere tutsun sağlıklı bir şekilde kucağına al işte![]()
Allah söyletiyordur herhalde daha hamile değiliz kız
:26::26::26:![]()
Allah soyletti heraldee![]()
valla bebis haberleri gelecek,hissediyorummmsaglam calisin amaaa
![]()
yum gunlerini fulleyin,hicbir aksami bos gecirmeyin kizlar.. forumlarda hep okuyorum 4-5 gun fulledik o ay hamile kaldik diye.
bizde 4 gun fullemistik![]()
Allah soyletti heraldee![]()
valla bebis haberleri gelecek,hissediyorummmsaglam calisin amaaa
![]()
hoş geldin canım düşüğü neden yaptın, kimyasal gebelik miydi
yum gunlerini fulleyin,hicbir aksami bos gecirmeyin kizlar.. forumlarda hep okuyorum 4-5 gun fulledik o ay hamile kaldik diye.
bizde 4 gun fullemistik![]()
benim düzenim bozuldu o yüzden yum. günlerini tahmin edemiyorum![]()
benim oğluşumda doğmuş kocaman delikanlı olucaktı 14 aylık![]()