• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

gecmis olsunn peri kanadii.. her şerde bile bir hayir vardir. demekki boyle olmasi sizin icin daha hayirliymis. arkadaslarimda her seyi soylemis zaten. guzel seyler dusun cnm. 2. bebegin saglikli,sihhatli olur insallahh. zaman o kadar hizli geciyorki. bir bakmissin 2. bebek geliyor:34:

bu arada kizlar bebisleriniz agustos dogumlu olacak:21:

Allah söyletiyordur herhalde daha hamile değiliz kız :1:

Bizimde eğer korunmadığımız ay tutsaydı şimdi 3 aylık olucaktı inş şimdi vardır:119::119::119::119:

:26::26::26::9::9::9:

patolojide mol gebelik olup olmadığına bakıyorlar kuzum, pıhtılaşma yada başka şeye bakmıyorlar bilgin olsun, benim doktorum bana zaten ilk gebeliklerde genellikle karşılaştığını ve pıhtılaşmaya gerek duymadığını söyledi, benim yaşım biraz ileri olduğu için kendim yaptırdım 1 ay oldu henüz sonucu çıkmadı bekliyorum bende:34:

Anladım canım.. Ne bileyim ki o kadar söyledim bana çok açıklama yaptı.. Zaten genetik testte anomali gelir zaten anomali olmasa gelişirdi dedi.. Gelen sonuçlara göre sorunları engelleyemiyoruz dedi bi pıhtılaşma var o da kanda çıkıyor zaten dedi.. Vallahi bilmiyorummm haftaya gidince bi kaç bişi sorarım

gecmis olsunn peri kanadii.. her şerde bile bir hayir vardir. demekki boyle olmasi sizin icin daha hayirliymis. arkadaslarimda her seyi soylemis zaten. guzel seyler dusun cnm. 2. bebegin saglikli,sihhatli olur insallahh. zaman o kadar hizli geciyorki. bir bakmissin 2. bebek geliyor:34:

İnşallah canım ya sağolasınnn

Anladım canım.. Ne bileyim ki o kadar söyledim bana çok açıklama yaptı.. Zaten genetik testte anomali gelir zaten anomali olmasa gelişirdi dedi.. Gelen sonuçlara göre sorunları engelleyemiyoruz dedi bi pıhtılaşma var o da kanda çıkıyor zaten dedi.. Vallahi bilmiyorummm haftaya gidince bi kaç bişi sorarım

sen şimdi kötü olan bütün düşünceleri kafandan at iyi düşün, dua et ve bekle bu işler biraz sabır işi:16:

Evet cnm yaz çocuğu olcak varsa tabi

Allah söyletiyordur herhalde daha hamile değiliz kız :1:

:26::26::26::9::9::9:

Napıyım bnm hiç gebelik olmadı tutmuş olsaydı dedim bende:9:

kız hayırlısı olsun , 1 kere tutsun sağlıklı bir şekilde kucağına al işte :9:

Öle cnm kim ister düşüğü:53:

yum gunlerini fulleyin,hicbir aksami bos gecirmeyin kizlar.. forumlarda hep okuyorum 4-5 gun fulledik o ay hamile kaldik diye.

bizde 4 gun fullemistik:1:

benim oğluşumda doğmuş kocaman delikanlı olucaktı 14 aylık :14:

Back
X