• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

benim oğluşumda doğmuş kocaman delikanlı olucaktı 14 aylık :14:

oyyy kuzum seni üzmek istememiştim, özür dilerim:25:

canım teşekkür ederim.daha yeni görüyorum.doktor hiçbişey söylemiyor.hormon testlerimdede sorun yok.tutunamamış dedi sadece.:( bu 5.ayım bakalım inş bu ay hamiş kalırım :)

inşallah daha fazla beklemezsin canım:16:

o zaman duzenli gun asiri devammm. :21:

ezo senin yum gunlerin belli miydi

peki örtmenimm:52:

diyolar ya kızlar öbür dünyada şefaat edicek diye çok küçük düşenlerde edicek mi görücez mi acaba çok merak ediyorum ben :43:

Tabiki ederde mutlaka isim koyucakmışın cnm niye etmesin minicikde olsa allah düşürdü içine tabiki eder ismini koy dua et ona:16:

dinledim kız bu da güzelmiş :21:

kızlar eğer kürtaj olmasaydım bu ay bebeğim gelecekti ayın sonuna doğru , belki bu ay gelirde bana sürpriz yapar :16:

yum gunlerini fulleyin,hicbir aksami bos gecirmeyin kizlar.. forumlarda hep okuyorum 4-5 gun fulledik o ay hamile kaldik diye.

bizde 4 gun fullemistik:1:

dimiiii :9:
oyyyy ne güzel olurduuuu ama hayırlısı demek nasip değilmiş

ayşemmm fullmü diyosunnn benim tam zamanı ama dün çalıştık gün aşırı denicektim bu ay napsamki
tahminime göre yarın yum.
bide bu jelden korkuyorum :18: omu yaptı bilmiyorum ama çok kötü bi iltihap var bahsetmiştim yaa forumda gezdim çok kişi yaşamış bi arkadaş sağolsun hatta özelden yardımcı oluyorr :16:
kullanmasammı onsuzda zor onla süperr

dimiiii :9:
oyyyy ne güzel olurduuuu ama hayırlısı demek nasip değilmiş

ayşemmm fullmü diyosunnn benim tam zamanı ama dün çalıştık gün aşırı denicektim bu ay napsamki
tahminime göre yarın yum.
bide bu jelden korkuyorum :18: omu yaptı bilmiyorum ama çok kötü bi iltihap var bahsetmiştim yaa forumda gezdim çok kişi yaşamış bi arkadaş sağolsun hatta özelden yardımcı oluyorr :16:
kullanmasammı onsuzda zor onla süperr

oyle mii:53: o zaman kullanma canim bosver. bak gun asiri olayini sperm kalitesi dusuk olanlar icin oneriyorlarmis. sizde bi sorun cikmadi. sen fulle cnm. jelide kullanma,belki senin alerjin vardir oyle jellere.

oyle mii:53: o zaman kullanma canim bosver. bak gun asiri olayini sperm kalitesi dusuk olanlar icin oneriyorlarmis. sizde bi sorun cikmadi. sen fulle cnm. jelide kullanma,belki senin alerjin vardir oyle jellere.

vücutta kayganlaşmayı sağlayan bezeler varmış vajinanın iki yanında :17: o beze salgıları tıkanınca o kist oluşuyomuş
bende onu sürdükten sonra ldu ama belkide ondan değil bilmiyorum
ve o kisti olanlar hep ameliyatla aldırmış burda bi dünya kişi yazmış o konuya şok oldum görünceee
ama onsuzda çok zorrrr :5:

napsamki günaşırımı hergünmü kararsızımmm insan korkuyo kaçıracak diye yaaa
ya bugünse derim şimdi bu gece boş geçerse :9:

Back
X