Ağlayakta gözden mi olak???

Kız Allah seni gülmekten ayırmasın e mi bayılcam şimdi he
Çok şirinsiniz ya... Valla anlatsam tam bi hikaye olur he o kadar meraklı Abuuuu kız bi ben yokumdur herhalde kendimi uzaylı gibi hissettim şimdi

bizi çok yağdığında 5de çıkarıyolar 1saat önce 10da evde oluyorum çok yağarsa şu anlık burda yok bişey yağmıyo zaten geldik çalışalım bari

bizde pijamayla yapalım daha

Kız ölücem gülmektan Allah iyiliğini versin... Kız daha yeni evliyiz ondan sanırım ya ben de o kadar renklendirme çabası yok o çok meraklı.. Biliyorsun buralar bi de buz gibi.. Popim donuyo bazen

yağar yağar coştu buralar geliyo o tarafa doğru

he kızzz puuuu bizeeee

yazın tamamda kışında olmazki üşür insan tabi kız sıcak tutmalı böle zamanda insan kendini
offf çok zor oluyo yaaa her türlü

siz yeniyseniz normal canımmmm bişey demiyorum ama fanteziyede gerek yok ki yeniyken

siz yeniyseniz normal canımmmm bişey demiyorum ama fanteziyede gerek yok ki yeniyken

Vallahi canım hiç görmediğim şeyleri ondan öğreniyorum.. Ya gözünüzde büyüttüğünüz tahmin ettiğiniz kadar da değiliz yaaaaaaaaa... Böyle ufak tefek şeyler işte.. Ayyy utandım

inşallah yağar gideriz, ben söyleyip erken kaçıcam sanırım :2: donuyorum hasta olucam

bugünde ayşecann yok

gitmeseydin keşke canım bugün daha kötü

şimdi bişey sölücem funda bana kızıcak bizim kar yağdığı zaman hamilelere izin veriyolar

Sevgili Oğlaklar, 2014 de aileye yeni bir üye katılabileceği gibi, yeni bir eve taşınmak yâda satın almak söz konusu olabilir, yapılmayı bekleyen, yarım kalmış işler için atılım yapabilir, kendiniz için yeni bir başlangıç oluşturabilirsiniz.

senin iş yeri yakın mı canım hadımköye ne kadar yaklaşıyo onu anlıyim diye soruyorum ben burda oturmuyorum zaten yağsa eve nasıl gitcem bilmem:26: serviste 2bayanız biz oturup ağırlık yapıyoz erkekler iniyo itiyo

Kız Allah seni gülmekten ayırmasın e mi bayılcam şimdi he
Çok şirinsiniz ya... Valla anlatsam tam bi hikaye olur he o kadar meraklı Abuuuu kız bi ben yokumdur herhalde kendimi uzaylı gibi hissettim şimdi

vardır canım ben yapmıyorum sadece o kadar, kendini de uzaylı gibi hissetme eğer alınmasaydı ve giyilmeseydi o kadar malı üretmezlerdi

Vallahi canım hiç görmediğim şeyleri ondan öğreniyorum.. Ya gözünüzde büyüttüğünüz tahmin ettiğiniz kadar da değiliz yaaaaaaaaa... Böyle ufak tefek şeyler işte.. Ayyy utandım

anlarız biz anlarız

haydi hayırlısı

gitmeseydin keşke canım bugün daha kötü

şimdi bişey sölücem funda bana kızıcak bizim kar yağdığı zaman hamilelere izin veriyolar

kızzz süperrr kızmak değilde ksıkandım
kız benim eski çalıştığım şirkette hadımköyde ( akpınar s. b. duymuşsundur belki ) yeni açılan biyer ordan arsa aldı ben zaten iş uzak diye çıkmıştım evlenince
şimdi adamlar oraya fabrikayı kuracak ama 2-3 seneyi bulacak çok pahalıya aldılar inşaat için bekleyecekler

bana dedi çocuk yap bizde fab. kuralım gelirsin yine istemiyolardı çıkmamı çünkü
bunlarda yazın 15 gün fabrikayı kapıyor herkes tatile nabeeeeeeer
şartları çok iyi oranında o yüzden ilk hedefim bebişşşş

eşim aradı araç muayeneye gdiyiomuş hadımköye

inşallah yağar gideriz, ben söyleyip erken kaçıcam sanırım :2: donuyorum hasta olucam

bugünde ayşecann yok

Günaydın kızlar

kuzummm keşke gelmeseydinnn aman hasta olma sakınnnn
ayşecanmıııı ayıp ettinnnn o burdaaa
o bizim gibi mudavimi bikere

benim evim yakın canım birde biz ordan eşimle çok geçeriz h.sonları gemzeye çatalca karaağaç filan köylere gezmeye gideriz.
ben avcılardayım şuan geliyo valla coştu iyice
ev ne tarafta
orda hayat duruyo yağdımı yaaa

lizooo çok geri kalıyosunnnn yoğunluğun var gerçi

Gunaydinn canlarimmmmm

Uyuyakalmisimmm,kendimi ise gec kalmis gibi hissettim

Sabah sabah baya renkli konular acilmiss,cok guldumm

Günaydınnnnnn topiğimizin ennn pozitifff en tatlııııı anne adayııı miniğinle sana günaydınnnnnn

oyyyy bebiş uyuttu demekkk yoksa sen uyumazdınnn havada karlı ohhhh ne güzellll

hergün yeni bi renkli konu mevcutttt

Gunaydinn canlarimmmmm

günaydın canım hoş geldiniiiizz nasılsınıııızz

inşallah olmam canom :)) ama şuan pek iyi değilim , başım ağrıyor biraz

ne güzel çok severim yeşillik yerlerde gidip gezmeyi çook , oturduğum yerden uzaklaşmak istiyorum artık

Gunaydinn canlarimmmmm

günaydın hoş geldin canım, hep biz mi geç kalacağız az da sen kal okullarda disiplinli öğrenciler olur ya hadi kaçalım dersin ders düşsün yok illa girecem der oda aynı onun gibiydin, neyse ki bugün kırdın zincirlerini

Oyyy yerim ben seniii

Ya gece kotu oldum yine, midem bulandi surekli kac defa kalktim. Hala var su anda bulanti yataktan kalkamadim. Telle yaziyorum simdide. Benim hamilelik pek iyi gecmeyecek heraldee,ablaminda 4. Haftada yogun bir sekilde tum belirtileri baslamistii genetik sanirimm bende onun gibi olacamm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…